Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada przykro mi... szkoda pieska no ale co zrobić nie ma wyjścia ;(
Madzia jakie piękne ciuszki, ja jeszcze nie mam nic dla Nelki, bede musiała z mężem chyba pojechać na jakieś małe zakupyMadzikovy lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
O kur.....Ruda tak mi sie spodobał ze nawet nie zauważyłam ze to nie bawełna...no nic...to bedzie na bodziak w takim razie...o szlag....ale flep....kur...tak to jest jak sie z podniecenia biega po sklepach
dobrze ze mam to na 62 to nie zawsze lato jest mega upalne wiec bedzie taki pajac na wierzch, mam nadzieje ze sie nic nie stanie.
Celia ja mam póki co wszystko nowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 14:42
celia, Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ....to może głupio być napisane...Ale jak człowiek wie, że innych boli tak samo jak jego...to mu lżej i raźniej
Madzikovy - ciuszki superDzisiaj też zerkałam co tam w sklepach mają, ale chyba wejdę do TUP TUPA...bo mam sklep co ma resztki kolekcji w cenie hurtowej.
Ale kupiłam sobie nowy cyckonosz...Boshe, moja babcia ma mniejsze miseczki niż jaW sierpniu to chyba będę inwestować w namioty
Ruda27, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka mnie tez tak dziwnie ciagnie jak dlugo chodze ale nie zawsze albo jak zrobie jakis szybki ruch, za szybko wstane sie rusze itp. to normalne skoro wszystkie tak mamy:)
kada mmm jaki koktajl pyszny:Dpekinka82 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]