Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie zostało 120 dni do porodu
A tam nie ma rubryki na wpisanie daty porodu ! gdzie wy to macie ?
Sylka to widze że każda z nas ma takie ciągnięcia w podbrzuszu ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2014, 09:11
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety ciaza nie jest bezobjawowa:P najlepij to byloby zajsc i od razu urodzic:P
Daria ja Ci nie ponoge bo mi wychodzi idealnie dzien porodu na 9.08 wg OM i wg USG.
a u mnie dzisiaj sloneczko wyszlo, zaraz sie lepiej robi bo wczoraj pochmurno bylo i zimnoe sie pozniej zrobilo,.wialo strasznie. czas obudzic mojego mezusiao bo cos mu sie za dobrze tak dlugo spi:PRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
Dzieki Kamila. Bo, wg tego jestem o tydzien w starszej ciazy, dlatego nigdy nie wiem.. 115 dni zostalo do poroduale wg kalendarzowego dalej 5 miesiac..
Anita Masz ten sam termin porodu wyznaczony przez gina i wg om?
Sylwia ja tez sie za brzuch czesto trzymam.. I tak wolno wstaje jak babcia jakasdo tego pokracznie, a co bedzie pozniej?!
amela, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dzieki Kamila. Bo, wg tego jestem o tydzien w starszej ciazy, dlatego nigdy nie wiem.. 115 dni zostalo do porodu
ale wg kalendarzowego dalej 5 miesiac..
Anita Masz ten sam termin porodu wyznaczony przez gina i wg om?
Sylwia ja tez sie za brzuch czesto trzymam.. I tak wolno wstaje jak babcia jakasdo tego pokracznie, a co bedzie pozniej?!
Ja tez mam 115 dni a mc 6wpisalas tez 29 lipiec? Hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez kicham.. Do niedawna nawet wiecej, moj mowil ze mam napewno jakas alergie zebym sie zbadala..
Teraz tylko mam zatkany nos czesto
Kamila zle napisalammam 117 dni
Sylwia wiem ze to na fb jest taka lista.. Tez jej ostatnio szukalam. Najgorsze ze nie a sie jej nawet skopiowacCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny