Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny !
Ja też mam nockę nieprzespanąChyba pełnia była
Jak ja już się rozbudzę w nocy, to potem bardzo długo nie umiem zasnąć. U nas pogoda fatalna! Wczoraj mi się nie chciało pracować strasznie i dzisiaj też nie
Pójdę później do pracy, wpadnę do teściowej na jedzonko
Ja nigdy nie miałam przygód z allegro, zawsze ładne rzeczy przychodziłyAle nigdy ciuchów nie kupowałam. Raczej jakiś sprzęt ( raz był zepsuty ale mi wymienili i jestem bardzo zadowolona), naczynia ( bardzo ładne), zaproszenia na wesele (śliczne
. Ale ciuchy to bym się chyba bała zamówić ale ze względu na rozmiar. Bo ja muszę wszystko przymierzyć najpierw
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila tak te szare
Komenatrze maja tylko pozytywne.. A tak sie z nich cieszylam, strasznie mi sie podobaly.. A nie zaloze dziecku spodenek ogrodniczek plus rajstopy czy cos na nozki..
Ale mam leńia, co tu robic.. Powinnam leciec po jajka do sklepu i chce mielone zrobic a oczywiscie narazie leniwstwo wygrywa..
Wkurza mnie to, ze tu nie ma sklepikow ze moge szybko skoczyc po 1 rzecz, tutaj juz musze dalej sie przejsc, albo autem podjechac do lidla.. -
nick nieaktualnyDaria ale moze rajstopki pod spodem to nie bedzie taki glupi pomysl?
Niebieska wszystkie nasze dzieciaczki sa w nocy aktywne tylko ze spiac nie jestesmy tego swiadome
Ja tez ktoregos razu jak sie w nocy obudzialam i zasnac nie moglam to czulam Kubunja baardzo
Obejrzalam sobie wtorkowe m jak milosc bo sobie nagralam
Teraz jem arbuzaRuda27, amela, Kajoni, Niebieska, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu
Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..
Kamila smacznego
Ja nie mamtrzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne
mmm
Ja ogladam co ciekawego jest na necieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 09:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:No wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu
Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..
Kamila smacznego
Ja nie mamtrzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne
mmm
Ja ogladam co ciekawego jest na necie
Dziekija wybralam ladnego ale poprosila o przekrojenie zeby kapec nie byl albo niedojrzaly
Ale byl mega czerwony i okazal sie bardzo slodki wiec mam nosai w koncu wzielam obie polowki
A Miriam pewnie zajeta Zojkaodezwie sie jak dojdzie do siebie
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila zazdroszcze.. My mamy okropna miejscowe.. Ulica, na przeciwko salon z autami, obok osiedle domkow jednorodzinnych.. I jakbym sama szla na spacer, jak kretynka bym sie czula
Chociaz mamy swoj parking, i laweczke ze stolikami z ktorej ńikt z podworka nie korzystadurna austria
Kamila jak czas leci, juz 3 miesiace i 2 tygodniejak to ladnie wyglada
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe austria durna ale widoki piekne
ja bylam dwa lata temu w Feldkirch (tam nocowalam w hotelu) ale docelowo bylam w Bendern w Liechtensteinie i widoki ogolnie cudowne
Ja jakbym miala ochote na spacer to i tak bym poszla
No leci ten czasmasakra... popatrze dzis na allegro zyrandole i firanki do pokoiku
Wpadl mi jeden w oko ale jeszcze mysleRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Kamilka oni mają napisane na stronie że można zwrócić towar do 10 dni ale koszty ponosi klient ?!
Poczekaj poszukam w necie moze uda mi sie znalezc odpowiedni przepis - moja bratowa prowadzila sklep internetowy i ona w przypadku zwrotu oddawala tez kase za przesylke tylko ona byla uczciwa a inni licza na to ze klienci sa nieswiadomi..amela lubi tę wiadomość
-
A mnie jajnik napierdziela
, boli jak cholera
. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?
Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
ty urodzisz pierwsza wg terminu coChociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:05
Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez zawsże widze, ze to klient placi za przesuylke, nawet przy zwrocie..
Wiesz, tutaj malo kolo zobaczysz na spacerze.. Ten narod jest dziwnyjak chodza to napewno nie sami, wiecej tu biegajacych niz na spacerze hehe.. Jak sie tu wprowadzilismy, poszlam sie przejsc zwiedzic okolice i czulam sie tak okropnie, nikogo nie minelam na dlugiej drodze.. Jedynie auta na ulicy.. Masakra
A co widokow to masz racje, przynajmniej gory widze w oddaliCamille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela zerknij chocby tu:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zasady-zwrotu-kosztow-przesylki-klientom-sklepow-internetowych-2299883.html
Jesli dokonasz zwrotu bez podania przyczyny zaplacisz tylko za odeslanie plaszcza ale musza ci zwrocic cala wplacona przez Ciebie kwote (cena plaszcza + dostawa). Natomiast mozesz dokonac zwrotu na podstawie niezgodnosci towaru z umowa (plaszcz jest inny niz w opisie) wowczas mozesz dostac calosc wlacznie z kosztami ktoore poniesiesz za odeslanie, tylko ten drugi wariant to typowa reklamacja . Zadzwon do nich i dogadaj sie - powolaj sie na te przepisy zeby wiedzieli ze jestes swiadomym konsumentemRuda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:A mnie jajnik napierdziela
, boli jak cholera
. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?
Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
ty urodzisz pierwsza wg terminu coChociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia
No spe mozemy i apap
Chyba najstarsza wg OM ale ja mialam pozno owulacje bo dopiero w 20dc wiec wcale nie musze pierwsza rodzicRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny