X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Ja też mam nockę nieprzespaną :( Chyba pełnia była :P Jak ja już się rozbudzę w nocy, to potem bardzo długo nie umiem zasnąć. U nas pogoda fatalna! Wczoraj mi się nie chciało pracować strasznie i dzisiaj też nie :P Pójdę później do pracy, wpadnę do teściowej na jedzonko :)

Ja nigdy nie miałam przygód z allegro, zawsze ładne rzeczy przychodziły :) Ale nigdy ciuchów nie kupowałam. Raczej jakiś sprzęt ( raz był zepsuty ale mi wymienili i jestem bardzo zadowolona), naczynia ( bardzo ładne), zaproszenia na wesele (śliczne :). Ale ciuchy to bym się chyba bała zamówić ale ze względu na rozmiar. Bo ja muszę wszystko przymierzyć najpierw :)

Dodi lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mój synek jest nocny marek ! w nocy kopie dużo mocniej niż w dzień, chyba bezie imprezowicz :)

Dodi, celia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tak te szare :(
    Komenatrze maja tylko pozytywne.. A tak sie z nich cieszylam, strasznie mi sie podobaly.. A nie zaloze dziecku spodenek ogrodniczek plus rajstopy czy cos na nozki..
    Ale mam leńia, co tu robic.. Powinnam leciec po jajka do sklepu i chce mielone zrobic a oczywiscie narazie leniwstwo wygrywa..
    Wkurza mnie to, ze tu nie ma sklepikow ze moge szybko skoczyc po 1 rzecz, tutaj juz musze dalej sie przejsc, albo autem podjechac do lidla..

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pod domem sa az trzy sklepy :) Bo mieszkam w centrum. Szkoda, że są typu raczej monopolowego lub podstawowej potrzeby. I nic w nich nie można kupić na obiad! Też muszę jeździć specjalnie do większych sklepów. To takie irytujące !

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ale moze rajstopki pod spodem to nie bedzie taki glupi pomysl? ;-)
    Niebieska wszystkie nasze dzieciaczki sa w nocy aktywne tylko ze spiac nie jestesmy tego swiadome :-)
    Ja tez ktoregos razu jak sie w nocy obudzialam i zasnac nie moglam to czulam Kubunja baardzo :-)

Obejrzalam sobie wtorkowe m jak milosc bo sobie nagralam :P
    Teraz jem arbuza ;D

Ruda27, amela, Kajoni, Niebieska, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu :P
    Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..

Kamila smacznego :)
    Ja nie mam :( trzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne :D mmm
    Ja ogladam co ciekawego jest na necie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 09:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pod blokiem polo market lewiatan miesny warzywniak przychodnie lekarska i rodzinny dom przez ulice :D
    Dobra mam miejscowe :P

Ruda27, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    No wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu :P
    Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..

Kamila smacznego :)
    Ja nie mam :( trzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne :D mmm
    Ja ogladam co ciekawego jest na necie :P

Dzieki :-) ja wybralam ladnego ale poprosila o przekrojenie zeby kapec nie byl albo niedojrzaly :-)
    Ale byl mega czerwony i okazal sie bardzo slodki wiec mam nosa :-) i w koncu wzielam obie polowki :D

A Miriam pewnie zajeta Zojka :-) odezwie sie jak dojdzie do siebie :-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila zazdroszcze.. My mamy okropna miejscowe.. Ulica, na przeciwko salon z autami, obok osiedle domkow jednorodzinnych.. I jakbym sama szla na spacer, jak kretynka bym sie czula :P
    Chociaz mamy swoj parking, i laweczke ze stolikami z ktorej ńikt z podworka nie korzysta :P durna austria :P

Kamila jak czas leci, juz 3 miesiace i 2 tygodnie :) jak to ladnie wyglada :)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila pewnie masz racje co do miriam, ale ona tak czesto sie udzielala, nawet po porodzie dala od razu wpis w pamietniku.. No nic czekam az zda jakies relacje :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe austria durna ale widoki piekne :-) ja bylam dwa lata temu w Feldkirch (tam nocowalam w hotelu) ale docelowo bylam w Bendern w Liechtensteinie i widoki ogolnie cudowne :-)
    Ja jakbym miala ochote na spacer to i tak bym poszla :P

No leci ten czas :O masakra... popatrze dzis na allegro zyrandole i firanki do pokoiku :-)
    Wpadl mi jeden w oko ale jeszcze mysle :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka oni mają napisane na stronie że można zwrócić towar do 10 dni ale koszty ponosi klient ?!

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Kamilka oni mają napisane na stronie że można zwrócić towar do 10 dni ale koszty ponosi klient ?!

Poczekaj poszukam w necie moze uda mi sie znalezc odpowiedni przepis - moja bratowa prowadzila sklep internetowy i ona w przypadku zwrotu oddawala tez kase za przesylke tylko ona byla uczciwa a inni licza na to ze klienci sa nieswiadomi..

amela lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jajnik napierdziela :-P, boli jak cholera :-P. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?

Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
    ty urodzisz pierwsza wg terminu co :-) Chociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:05

Camille87, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsże widze, ze to klient placi za przesuylke, nawet przy zwrocie..
    Wiesz, tutaj malo kolo zobaczysz na spacerze.. Ten narod jest dziwny :P jak chodza to napewno nie sami, wiecej tu biegajacych niz na spacerze hehe.. Jak sie tu wprowadzilismy, poszlam sie przejsc zwiedzic okolice i czulam sie tak okropnie, nikogo nie minelam na dlugiej drodze.. Jedynie auta na ulicy.. Masakra :P
    A co widokow to masz racje, przynajmniej gory widze w oddali :)

Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela zerknij chocby tu:

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zasady-zwrotu-kosztow-przesylki-klientom-sklepow-internetowych-2299883.html

Jesli dokonasz zwrotu bez podania przyczyny zaplacisz tylko za odeslanie plaszcza ale musza ci zwrocic cala wplacona przez Ciebie kwote (cena plaszcza + dostawa). Natomiast mozesz dokonac zwrotu na podstawie niezgodnosci towaru z umowa (plaszcz jest inny niz w opisie) wowczas mozesz dostac calosc wlacznie z kosztami ktoore poniesiesz za odeslanie, tylko ten drugi wariant to typowa reklamacja . Zadzwon do nich i dogadaj sie - powolaj sie na te przepisy zeby wiedzieli ze jestes swiadomym konsumentem :-)

Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kamilka, kurde ale numer, jeszcze będę musiała im zapłacić za zwrot ;/

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    A mnie jajnik napierdziela :-P, boli jak cholera :-P. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?

Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
    ty urodzisz pierwsza wg terminu co :-) Chociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia :-)

No spe mozemy i apap :-)
    Chyba najstarsza wg OM ale ja mialam pozno owulacje bo dopiero w 20dc wiec wcale nie musze pierwsza rodzic :P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba apap Mila ale nie jestem pewna na 100 %

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to moze i lepiej ze nikogo nie ma :P przynajmniej spokoj na spacerze hehe :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 854 855 856 857 858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ