X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny !
    Ja też mam nockę nieprzespaną :( Chyba pełnia była :P Jak ja już się rozbudzę w nocy, to potem bardzo długo nie umiem zasnąć. U nas pogoda fatalna! Wczoraj mi się nie chciało pracować strasznie i dzisiaj też nie :P Pójdę później do pracy, wpadnę do teściowej na jedzonko :)

Ja nigdy nie miałam przygód z allegro, zawsze ładne rzeczy przychodziły :) Ale nigdy ciuchów nie kupowałam. Raczej jakiś sprzęt ( raz był zepsuty ale mi wymienili i jestem bardzo zadowolona), naczynia ( bardzo ładne), zaproszenia na wesele (śliczne :). Ale ciuchy to bym się chyba bała zamówić ale ze względu na rozmiar. Bo ja muszę wszystko przymierzyć najpierw :)

Dodi lubi tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mój synek jest nocny marek ! w nocy kopie dużo mocniej niż w dzień, chyba bezie imprezowicz :)

Dodi, celia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila tak te szare :(
    Komenatrze maja tylko pozytywne.. A tak sie z nich cieszylam, strasznie mi sie podobaly.. A nie zaloze dziecku spodenek ogrodniczek plus rajstopy czy cos na nozki..
    Ale mam leńia, co tu robic.. Powinnam leciec po jajka do sklepu i chce mielone zrobic a oczywiscie narazie leniwstwo wygrywa..
    Wkurza mnie to, ze tu nie ma sklepikow ze moge szybko skoczyc po 1 rzecz, tutaj juz musze dalej sie przejsc, albo autem podjechac do lidla..

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pod domem sa az trzy sklepy :) Bo mieszkam w centrum. Szkoda, że są typu raczej monopolowego lub podstawowej potrzeby. I nic w nich nie można kupić na obiad! Też muszę jeździć specjalnie do większych sklepów. To takie irytujące !

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ale moze rajstopki pod spodem to nie bedzie taki glupi pomysl? ;-)
    Niebieska wszystkie nasze dzieciaczki sa w nocy aktywne tylko ze spiac nie jestesmy tego swiadome :-)
    Ja tez ktoregos razu jak sie w nocy obudzialam i zasnac nie moglam to czulam Kubunja baardzo :-)

Obejrzalam sobie wtorkowe m jak milosc bo sobie nagralam :P
    Teraz jem arbuza ;D

Ruda27, amela, Kajoni, Niebieska, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu :P
    Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..

Kamila smacznego :)
    Ja nie mam :( trzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne :D mmm
    Ja ogladam co ciekawego jest na necie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 09:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pod blokiem polo market lewiatan miesny warzywniak przychodnie lekarska i rodzinny dom przez ulice :D
    Dobra mam miejscowe :P

Ruda27, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    No wlasnie dlatego tym bardziej nie chce mi sie ubierac, myc i jechac do sklepu :P
    Wiecie, ciekawa jestem co u miriam.. Dawno sie nie odzywala nigdzie..

Kamila smacznego :)
    Ja nie mam :( trzeba bedzie jechac kupic.. Mowili ze do 2 tygodni beda juz te max slodziasne :D mmm
    Ja ogladam co ciekawego jest na necie :P

Dzieki :-) ja wybralam ladnego ale poprosila o przekrojenie zeby kapec nie byl albo niedojrzaly :-)
    Ale byl mega czerwony i okazal sie bardzo slodki wiec mam nosa :-) i w koncu wzielam obie polowki :D

A Miriam pewnie zajeta Zojka :-) odezwie sie jak dojdzie do siebie :-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila zazdroszcze.. My mamy okropna miejscowe.. Ulica, na przeciwko salon z autami, obok osiedle domkow jednorodzinnych.. I jakbym sama szla na spacer, jak kretynka bym sie czula :P
    Chociaz mamy swoj parking, i laweczke ze stolikami z ktorej ńikt z podworka nie korzysta :P durna austria :P

Kamila jak czas leci, juz 3 miesiace i 2 tygodnie :) jak to ladnie wyglada :)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila pewnie masz racje co do miriam, ale ona tak czesto sie udzielala, nawet po porodzie dala od razu wpis w pamietniku.. No nic czekam az zda jakies relacje :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe austria durna ale widoki piekne :-) ja bylam dwa lata temu w Feldkirch (tam nocowalam w hotelu) ale docelowo bylam w Bendern w Liechtensteinie i widoki ogolnie cudowne :-)
    Ja jakbym miala ochote na spacer to i tak bym poszla :P

No leci ten czas :O masakra... popatrze dzis na allegro zyrandole i firanki do pokoiku :-)
    Wpadl mi jeden w oko ale jeszcze mysle :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka oni mają napisane na stronie że można zwrócić towar do 10 dni ale koszty ponosi klient ?!

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amela wrote:
    Kamilka oni mają napisane na stronie że można zwrócić towar do 10 dni ale koszty ponosi klient ?!

Poczekaj poszukam w necie moze uda mi sie znalezc odpowiedni przepis - moja bratowa prowadzila sklep internetowy i ona w przypadku zwrotu oddawala tez kase za przesylke tylko ona byla uczciwa a inni licza na to ze klienci sa nieswiadomi..

amela lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jajnik napierdziela :-P, boli jak cholera :-P. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?

Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
    ty urodzisz pierwsza wg terminu co :-) Chociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:05

Camille87, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zawsże widze, ze to klient placi za przesuylke, nawet przy zwrocie..
    Wiesz, tutaj malo kolo zobaczysz na spacerze.. Ten narod jest dziwny :P jak chodza to napewno nie sami, wiecej tu biegajacych niz na spacerze hehe.. Jak sie tu wprowadzilismy, poszlam sie przejsc zwiedzic okolice i czulam sie tak okropnie, nikogo nie minelam na dlugiej drodze.. Jedynie auta na ulicy.. Masakra :P
    A co widokow to masz racje, przynajmniej gory widze w oddali :)

Camille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela zerknij chocby tu:

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Zasady-zwrotu-kosztow-przesylki-klientom-sklepow-internetowych-2299883.html

Jesli dokonasz zwrotu bez podania przyczyny zaplacisz tylko za odeslanie plaszcza ale musza ci zwrocic cala wplacona przez Ciebie kwote (cena plaszcza + dostawa). Natomiast mozesz dokonac zwrotu na podstawie niezgodnosci towaru z umowa (plaszcz jest inny niz w opisie) wowczas mozesz dostac calosc wlacznie z kosztami ktoore poniesiesz za odeslanie, tylko ten drugi wariant to typowa reklamacja . Zadzwon do nich i dogadaj sie - powolaj sie na te przepisy zeby wiedzieli ze jestes swiadomym konsumentem :-)

Ruda27, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Kamilka, kurde ale numer, jeszcze będę musiała im zapłacić za zwrot ;/

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    A mnie jajnik napierdziela :-P, boli jak cholera :-P. Jakie my mozemy brać w ogóle tabletki przeciwbólowe?

Kamilka czy twoja ciąża nie jest najstarsza? tak patrze na twój suwaczek .....
    ty urodzisz pierwsza wg terminu co :-) Chociaż ja bedę miała CC dwa tyg wcześniej więc tak liczę na 15 sierpnia :-)

No spe mozemy i apap :-)
    Chyba najstarsza wg OM ale ja mialam pozno owulacje bo dopiero w 20dc wiec wcale nie musze pierwsza rodzic :P

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba apap Mila ale nie jestem pewna na 100 %

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to moze i lepiej ze nikogo nie ma :P przynajmniej spokoj na spacerze hehe :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

‹‹ 854 855 856 857 858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ