Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajoni to udanej wizyty
bdziesz miala usg?
Madzikovy nie zamartwiaj sie kochana ruchami, mala sie bedzie sporo jeszcze ruszala.. I kuruj sie jak mowi Kamila, napewni Ci pomoze
Moja siostra tez mi powiedziala, ze maluchy sa dosc male, moga nawet jak ńie spia np ssac sobie paluszka, albo raczka sie bawic a my mozemy nic nie czuc, on nie musi zawsze co nie spi sie wiercic i kopac
Ja tez mam lenia, narazie bede lezala i odpoczywala a ok 13 z mama do sklepu, zobacze czy w pepco sa fajne pieluchy i do sklepu dzieciecego skocze
Dziewczyny przed badaniem glukozy musimy dzien wczesniej obejsc sie bez sldodyczy nie? Planuje isc jutro zrobic te badania, ale boje sie ze nie wytrzymam calego dnia bez slodkosci czy owocowMadzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzięki
polezalam chwile kopnela z 7 razy, nie mocno, ale wyczuwalnie i jak trzymalam rękę na brzuchu to jednak je czułam. Dlatego nie przejmujcie sie moimi histeriami, było i musi byc dobrze, chyba wymagam za dużo, a przecież to taki Maluszek jeszcze. I dobrze Daria napisała
przecież te dziecko nie musi mnie non stop kopać, bo ma inne ciekawsze rzeczy do roboty
a ja jak biegam pól dnia to tez nie wyczuje tego.
Ruda27, amela, Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Ruda - z pewnością będę miała usg, chodzę prywatnie, płacę to wymagam
co do krzywej cukrowej - http://marys.blox.pl/2012/12/Badanie-na-krzywa-cukrowa-w-ciazy.html takie coś znalazłam, poczytaj
Dziekuje
Zjadlam juz pare wafelkow wiec chyba oleje te badania jutro i pojde w srode rano.. Nie wiem jak wytrzymam caly dzien bez tych wszystkich rzeczy..
Dupa, jednak musze isc jutro.. W srode na 6.30 ide do kosciola, wiec raczej nie wytrzymam tyle bez jedzenia..
Mam nadzieje, ze te pare wafelkow rano ńie sa tragedia.. Do konca dnia nic
Madizkovy no widzisz!malutka ńiedlugo bedzie znowu mocniej kopac
pamietaj o mojej sytuacji i pańice pare dni temu.. Wiem doskonale co czujesz, ale musimy sie zmieńic. Musimy sie cieszyc ciaza a nie wiecznie martwic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 11:13
amela, Kajoni, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria powiem Ci że bedzie cieżko, ja planowałam iśc we wtorek po świętach ale to już odpada bo przecież bedzie tyle ciast że sobie nie odmówię. Bede musiała iść w tym tygodniu ale wizytę mam dopiero 28 .04 ;/
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Positive, słońce a co u Ciebie? Jak się masz?
Madzikovy, histeryzujesz?nie rób tego! Jak pisały ostatnio dziewczyny, ruchy mamy zacząć liczyć ok 28 tygodnia, więc mamy jeszcze trochę czasu, teraz to taka loteria
Ja pewnie dziś dostanę zlecenie na glukozę, może zrobię w tym tygodniu. -
Hej Kochane!
Ja też dziś jakaś wypompowana jestem.. Wróciłam z pracy i najchętniej wlazłabym z powrotem do łóżka..
Aggie jestem dziś całym serduchem przy Tobie, wspieram i trzymam kciuki!
Kajoni powodzenia na wizycie
Quendi ja miałam problem z suchymi ustami, kupiłam sobie wazelinę Carmex. Na początku byłam zła bo w przeliczeniu na złotówki wyszło mnie to 25zl a zapach mnie odrzucił (kamfora) ale jakoś się przełamałam i teraz nie wyobrażam sobie dnia bez niejUsta są miękkie, gładkie z delikatnym połyskiem. I po nałożeniu przez chwilę jest taki fajny efekt mrowienia
Polecam
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka, no to moze lepiej isc w tym tygodniu? Bo po swietach to juz ciezko hehe
Madzia, zalezy od labolatorium.. U mnie sa w ten sam dzien zawsze wyńiki tych podstawowych badan. Mam wizyte w czwartek, wiec mysle ze jutro musze isc jak w srode nie dam rady
Nie boje sie tego klucia czy smaku, ale tego ze dzisiaj nie wytrzymam
Kamila no to dobrze, ze teraz juz wiesz, pozniej moglyby byc falszywe wyniki..Kajoni, Moni&, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzieki Ruda
czyli najlepiej isc i sie zapytac. Dzis pojde to sie spytam.
Mila nie mam pojecia,mi gin powiedzial ze mam to zrobic jak najblizej wizyty. A ze L4 ze szpitala mam do 22go to 23 musze isc do gina.
Musze sie zebrac i wyjsc zaraz z domu do sklepu..