Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, ja nie zauważyłam u siebie nic takiego.
A co do tej glukozy, to ja gdzieś kiedyś czytałam, że wcale nie trzeba być na czczo, bo sprawdzają Ci poziom cukru PRZED podaniem glukozy i PO glukozie i sprawdzają przyrost. Że to tak jak z ważeniem w ciąży - "nie ważne" ile ważysz, ale czy regularnie i systematycznie przybierasz na wadze. Ale to może być błędne założenie, nie znam się, większość źródeł podaje, że na czczo, więc ja pewnie tak pójdę.Magda2013, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od wczoraj tyle naskrobałyście że nie dam rady pòki co nadrobić...
Kajoni powodzenia na wizycie
Aggie trzymam kciukiwierze że będzie dobrze
Co do kremòw to też nie często się kremuje jak się posmaruje to twarz mi się świeci więc tylo na boc, usta też nie często smaruje tylko jak muszę bo M nie lubi jak coś mam na ustacha na noc to już wogòle
I więcej nie wiem co napisać ...
Miłego dnia
U mnie pogoda do du...szaro buro ponuro i zimno
Kajoni, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mila czarna dluga hehe wicie co rozplakalam sie bo maz zaczal odkurzac jak ja konczylam prasowac hehe smial sie ze mnie hehe pomylam naczynia, poprasowalam jak spal he teraz sie biore za komode musze rzeczy przenies i paiery do drugiej witryny hehe i moj maaaaalllllyyyyy "pokoik" dla bedzie gotowy hehe jego szafa
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/kobiety/kolekcja/sukienki/page-2/sukienka-123440-1.html
szkoda ze nie mam dziewczynki drugiej cudoooooo
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/kolekcja/comics-cartoons-co-/rampersy-119637-1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 12:10
amela, MILA lubią tę wiadomość
-
Madzia ja miewam takie skurcze. I tez nie wiem czy to dobrze czy to złe...ale dziewczyny kiedyś pisały ze to normalne o ile nie bolesne. Moj ginekolog tez powiedział ze to normalne jak sie zapytałam o twardnienie macicy.
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:noooo ale mam starsza corke i ma etap hello kitty hehehe ale bym cos takiego kupila uwierz mi hehe
aż za słodkie
przepraszam, ja mam chyba po prostu jakąś awersję do różu
Właśnie wydrukowałam sobie listę z belly, co trzeba mieć dla malucha i zaraz popatrzę, czego mi brakuje. Z ciuszków to pewnie niewiele, ale cała reszta higieniczno-wypoczynkowo-pielęgnacyjna to huhu -
Kajoni wrote:Haha Kada, nie dość, że różowe to jeszcze Hello Kitty
dobrze, że nie mam dziewczynki haha
mimo ze będę miała dziewczynkę to hello kitty odstrasza mnie na maxa
Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Bolesne one nie sa ale po prostu jak jest ten skurcz to ja go czuje i mi sie nagle goraco robi. I brzuch sie robi twardy ale bardziej po prawej stronie niz po lewej. I za chwile puszcza.
Kada ladne te spodenki ale drogie jak choleraa sukienka nie w moim guscie. Nie lubie takich dlugich. Ja przewazne nosze krotkie spodniczki albo sukienki
Mam teraz pelno ciuszkow od kolezanki. Juz kupilam proszek Lovela do kolorow i tak za miesiac bede je prala i segregowala. Mysle ze juz chyba nic nie bede kupowac z tych najmniejszych rozmiarow bo jest tego sporo.
Nic..lece na zakupy bo nie wyjde dzis
Papa do pozniejDodi lubi tę wiadomość