Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też się witam
JUs co do spodni ciążowych to ja też nie kupiłam i nie mam zamiaru, bo mam jeszcze spodnie w które wchodze i własnie dzięki tym pasom jest OK
Oprócz tego chodze w leginsach, a za chwilę będzie ciepło a potem gorąco więc poco teraz kupować ciażowe jeansy??no chyba ze ktoś chce albo po prostu musi
Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
KOCHANE MOJE BARTUŚ I JEGO MAMUSIA SKŁADAJĄ WAM I WASZYCH DZIECIACZKOM
ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE
Kolorowych jajeczek,
rozczochranych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku,
a przede wszystkim
mokrego ubrania
w dniu wielkiego lania!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 07:42
Moni&, Camille87, Ruda27, pekinka82, Magda2013, Kajoni, celia, mala_mi, amela, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Mila dziekujemy, my z Kacperkiem również składamy Wam kochane mamusie i Waszym maluszkom wesołych, zdrowych, słonecznych świa Wielkiej Nocy, mile spedzonych w gronie rodzinnym i obfitych w kopniaczki
I mokrego Dynguuusaaa
MILA, Ruda27, Magda2013, celia, mala_mi, amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc!
No bol glowy na szczescie minal! Ale.co to bylo wczoraj to jakas masakrapolozylam sie spac z zimnym okladem naczole i czulam ulge wiec zasnelam... oby sie to juz nie powtorzylo...
Dziekujemy :-)my rowniez dolaczamy sie do zyczen dla wszystkich mam
Ja wstaje zjesc sniadanko!Moni&, MILA, celia, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kama to dobrze, że dzis juz jest ok:) Mnie wczoraj tez głowa pobolewała ale tragedii nie było. Moze to faktycznie przez tą glukoze. Dzis bedzie ok, wiec korzystaj ze słonecznego (mam nadzieje) dnia! U mnie słoneczko świeci że az sie chce życMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry kochane
Kamila ciesze sie ze dzwiaj juz glowa nie boli, to sie nameczysz biedna
Anitka powodzenia na badaniach! Badz twardafajnie ze Twoja malutka tak wczoraj bombardowala
U nas tez ladna pogoda na szczescie
Wlasnie karmie malego brzdaca od siostry bo jeszcze dzisiaj mamy go do 12po poludniu kaz przyjezdza i mam nadzieje ze wyciagne go do smyka
Kochane my wam tez zyczymy wesolych swiat i mokrego dyngusa!!MILA, Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilka to przesyłam Ci promyczki słonca, mam nadzieje ze zaswieci i u Ciebie :*
dziewczyny wpadłam na fajny pomysł, zaczełam sobie kompletowac folder na komputerze z wszystkimi zdjeciami dotyczącymi ciazy, zdjecia brzuszka, ze spacerków, zdjecia usg, począwszy na zdjeciu testu ciążowego i zrobie później z tego wszystkiego filmik z podkładem muzycznym, na koncu filmiku beda juz zdjecia maluszkahaha czego z nudów sie nie wymysli
a jak nie dam rady z braku czasu tego zrobic po porodzie to mój M sie tym zajmie, w koncu jest informatykiem
Ruda27, Kajoni, Camille87, MILA, celia, amela, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Monia dzieki
Co do filmiku to fajny pomyslja tez mam folder ze zdjeciami brzuszka tylko niestet jak zrzucalam je z telefonu to niemam informacji o dacie kiedy zrobilam te fotki wiec bedzie ciezko ustalic tc ale mysle ze po wielkosci brzuszka ustale chronologie
Ja przed chwila wykapalam psa na swietadzis jedziemy na skrocenie grzywki i male strzyzenie
zeby sie ladnie pod swiatecznym stołem prezentowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 10:07
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Tak szybciutko przelecę Was od tyłu (hah nie mogłam się powstrzymać, sorki), postaram się coś nadrobić i gnam sprzątać bo mam tyle kurzu, że jasny gwint!
Monia, super pomysł z tym filmikiem! Ja zaczęłam kiedyś robić własny album ze zdjęciami, nasze od małego, nasza najbliższa rodzina, ważne wydarzenia i tu właśnie zaczęłam dodawać rzeczy związane z dzidziusiem: w kopercie test ciążowy, później zdjęcia usg, moje zdjęcia i takie tam
Camille, ja wczoraj miałam też taki ból głowy, okropny! Obudziłam się po północy i dalej mnie głowa bolała! Na szczęście dziś jest ok i cieszę się, że u Ciebie teżFajnie, że Twoja siostra chce być z Tobą. Ja nie mam nikogo takiego ;( w tym szpitalu w którym chcę rodzić, może być mąż przy cc, a mój nie chce i zostanę sama
Jus, mnie też właśnie w okolicach godzin popołudniowych dopada kryzys i mam ochotę się zdrzemnąć, zwłaszcza w autobusie jak wracam do domu, ale boję się przespać przystanek
Ruda, gratuluję wizyty! Moja dzidzia też miała dużą głowę, prawie tydzień różnicy z pozostałymi wymiarami.
DarkRose, Witam
U mnie też wyniki glukozy dopiero przede mną, pewnie pójdę w przyszłym tygodniu, więc ja niestety nie pomogę.
My wczoraj pojechaliśmy do koleżanki, też w ciąży, bo dostała dwa łóżeczka i jedno mi dała w prezencieśliczne, drewniane, brązowe z bocianem i słoneczkiem. I do tego materacyk, ale materac to chyba sobie kupię nowy, bo nigdy nie wiadomo, co w tym materacu jest. I rożek też mi dała
A i byłam u fryzjera! Dopięłam swego, zrobiłam blond balejaż. Pewnie jakieś świąteczne zdjęcia wrzucę na fb w przyszłym tygMąż był przeciwny, ale strasznie mu się podoba
W Krakowie pięknie, słonecznie! Muszę się zabrać za sprzątnie cholera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 10:07
MILA, celia, Camille87, Dodi, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Kochane, nie jestem w stanie Was nadrobić.. Miałam podły tydzień - mąż w delegacji, a ja załapałam się na serię nieprzyjemnych przygód: najpierw pod marketem ktoś wjechał mi w samochód (i oczywiście uciekł), potem w centrum miasta straż założyła mi blokadę i musiałam zapłacić pierwszy w życiu mandat, a na koniec wypadła mi plomba, co ostatecznie mnie dobiło i wywołało falę łez. Ech, te hormony.. Nie miałam sił Was czytać, a tym bardziej dołować swoim kiepskim nastrojem. Ale już jest lepiej
Ruda, Sylka, witajcie w ojczyźniePrzeglądając ostatnie strony widzę, że zwłaszcza Ty Ruda ostro nadrabiasz rodzinne relacje i bardzo aktywnie wykorzystujesz czas
Witam nowe sierpnióweczki
Teraz na naszej liście chyba dziewczynki znowu są liczniejsze
A poza tym chciałam złożyć Wam wszystkim życzenia pełnych uśmiechu i rodzinnego ciepła świąt, radości z bycia razem i wielu kulinarnych pysznościTo ostatnie święta bez nowego członka rodziny
Kajoni, Ruda27, MILA, celia, amela, Camille87, pekinka82, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni to super ze jestes po fryzjerze zadowlona! I maz tez
Fajnie ze dostaliscie lozeczko, materacyk tez bym nowy kupila bo to wiaodmo lepiej i drogie nie sa
Co do zdjec brzuszka to ja robie i tez bd to laczyla, ale taki filmik ze zdjeciami ze spaceru i testu, czy innych w czasie ciazy to swietny pomysl
Ja juz mam wybrana fotografke po narodzinach synkajak bedzie mial 2 tygodnie to idziemy na sesje
Kajoni, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala mi to mialas nieciekawy tydzien
kurde ludzie sa naprawde niewporzadku, obic samochod i uciec..
Idziesz do dentysty czy juz bylas z ta plomba??
Ja korzystam korzystamalbo u mamy albo u siostry jestem
dzisiaj maz dolacza i do wyorku zostajemy
mala_mi lubi tę wiadomość