Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilka chyba jest norm do 8, ale nie martw sie tym, zobaczysz co gin powie, faktycznie moze dieta ma na to jakis wplyw. oj to moze sie zdrzemnij !
Madziu troche wygodniej bo tak na krzesle siedziec tyle czasu to plecy bola...A pogoda jst jeszcze zdradliwa i mogloCie przewiac!
ale swieta beda cieple
Camille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyHej kochane
Madzia wspolczucia bolumusialo Cie przewiac
uwazaj na siebie!
Kamila ja podobne wyniki mam z glukozy lekarz powiedzial ze idealnie
Wrocilam dopiero wiec tak
Na wizycie ok, maluszek zdrowyspal sobie i ziewal
wymiary hmmm.. Ma duza glowke.. Smieje sie ze po mnie i mezu bo mamy duze glowy. Ale lekarz powiedzial ze mam sie nie martwic, wszystkich plynow itd jest prawidlowo w mozgu.. Jednak troche duze odchylenie.. Bo z tych wynikow wyszlo ze wazy ok 880 g +/- 130... Ale powiedzial, ze przez ta glowke tak tez sie podniosly te dane..
Wod jest ok, szyjka zamknieta tylko cos powiedzial ze piszcxa na opuszek palca ale jest ok..
Lozysko poszlo do gory
Zdjecia mam ale jakies niezbyt wyrazne, bo pepowine ma przed twarzaJus1985, amela, Camille87, pekinka82, MILA, celia, Dodi, Magda2013, Kajoni, Aggie lubią tę wiadomość
-
Daria gratuluje udanej wizyty
Ja Was cały czas czytam staram sie być na bierzaco ale nie zawsze wychodzi
teraz mam troche roboty przed św i zaczęłam sie powoli przeprowadzać tzn przewozić rzeczy.
Dzisiaj stoje juz przy garach i robie bigos. Jutro pieczeń, rosół, sałatka jarzynowa i gołąbkibędziemy jeść to przez miesiąc chyba
Pozdrawiam i ściskam Was wszystkiejakiś dobry humor mam dzisiaj
A Macca pytałaś o włosy na brzuchu to też ich mam ogrom teraz
Ruda27, Camille87, Macca, MILA, celia, Dodi, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie przespalam
glowa mnie nadal boli ale moze zaraz przejdzie
Daria super ze wszystko dobrze z Natanielkiemkawal chlopa masz juz w brzuszku
a duza glowka pewnie tonsie jeszcze wyrowna do porodu
A co to znaczy bo nie rozumiem??
Ruda27 wrote:Wod jest ok, szyjka zamknieta tylko cos powiedzial ze piszcxa na opuszek palca ale jest ok..
Lozysko sie przesunelo do gory wiec wszystko idzie ksiazkowo
Aha no i dzieki za info o glukoziewyglada na to ze wszystko ze mna w porzadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 18:50
Moni& lubi tę wiadomość
-
Ja tu pierwszy raz się wypowiem.
Termin mam na sam początek sierpnia, jakoś 1-2, więc mogę w sumie być i sierpniowa i lipcowa równie dobrze.
To się okaże.
Dzisiaj byłam na kolejnej wizycie u lekarza, potwierdził płeć, wyniki poza tym książkowe, a mała waży ok. 750g.Pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy.
Ruda27, Camille87, pekinka82, celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGlowka jest duza jak na 28 tydzien wszystko inne 25-26 tydzien.. Ale czytam na necie i wiele dziewcyzn mialo taka rozbieznosc a dzidzie rodzily sie zdrowe
takze nie martwie sie juz tym.. W koncu jakby cos nie tak bylo, lekarz by mnie powiadomil bo 2 razy pytalam.. Kamila ja tez bym poszla spac.. Jestem od jakiegos czasu nietomna.. Juz chyba powoli wchodzimy w 3 trymestr i zas bedzie ciezko i sennosc
ide zaraz z mama do sklepu, w sumie nie chce mi sie strasznie, ale motyacja jest kupienie czegos slodkiego
Macca, Camille87, Moni&, MILA, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda a o co chodzi w tym zdaniu ktore cytowalam?
Nie no daj spokoj nawet nie mysl ze cos moze byc nie tak! Taki urok dzidzj i tylelekarz na pewno by Ci powiedzial jakby cos go zaniepokoilo
No ja sie dzis nie wyspalam bo od 4 lezalam i zasnac nie moglam
Odebralismy auto z naprawy wiec maz od razu na ryby pojechalaja w kimono
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny