Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA dzis moja siostra zaproponowala swoja obecnosc przy porodzie
tzn nie dokladnie na porodowce bo chyba tylko jedna osoba moze byc i to bedzie maz ale przed samym porodem
powiedziala ze moze mi plecy masowac cos pomoc doradzic bo jej maz przy porodzie siedzial i nie wiedzial co ma robic
uznala ze z faceta moze byc maly pozytek
zgodzilam sie jesli bedzie taka mozliwosc zeby byla i ona i maz
amela, Moni&, MILA, Jus1985, Ruda27, Dodi, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
No niestety bede musiala tam siedziec, z tym ze nie mam mobilnego internetu w tablecie, ewentualnie na smartfonie bede mogla popisac..
To milo ze strony siostry ze chce byc przy TobieJa tez jestem tego zdania ze kobieta ktora juz rodzila najlepiej nam pomoze w tych chwilach ! u mnie bedzie mama i pewnie sostra tez
kurde pokazuja w wiadomosciach dziewczyne ktora urodzila w wieku 14 latCamille87, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDokladnie jak piszesz - osoby dosiwadczone lepiej nam pomoga
faceci spanikuja jak zobacza nas w bolach
Siostra mowila ze ja to polozna masowala bo maz robil to za delikatnie po prostu nie wiedzial jak.
No to na smartfonie popiszesz z namiobys zajoba nke dostala jak ja czasem bo tez na smartfonie pisze
Co do tej dziewczyny to niestety tak to bywa - dorosli ludzie ktorzy chca miec dzieci i maja warunki to czesto ich nie moga mieca mnie zbulwersowala historia 6-miesiecznego dziecka ktore zmarlo z glodu! Mowili ze od dwoch tygodni dziecko bylo w stanie agonalnym
A maz wrocil i przywiozl rybki mmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 20:08
Jus1985, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja wrocilan ze spaceru i plecy to mnie tak bola, duzo dzisiaj stalam bo robilam ciasta. teraz prysznic, zjem bulke z serkiem i mezowi jakas kolacje zrobie bo wroci z kursu za godzinke. aa slodkosci to sie tak dzis najadlam bo w paczce duzo slodyczy szwagierka wyslala mmm uwielbiam niemieckie czekoladki kinder czekolada:P aa i najwazniejsze na spacerze jadlam KAKTUSA!
Daria najwazniejsze to nie popadac w paranoje dobrze ze sie nie przejmujesz bo skoro lekarz mowi ze nie ma sie czym przejmowac to faktycznie tak jest:) bo my mamy to do sievie ze lubimy wyolbrzymiac:P
kurde nie mieszcze sie powoli do moich najwygodniejszych so
podni ...fakt ze maja niski stan ale juz mi ciezko jak sie zapne, jak siedze to i tak sie musze rozpinac. doradzcie mi czy spodbie ciazowe faktycznie takoe wygodne sa? bo chyba czas w koncu zakupic. a wizja spodnicy czy legibsow jakos mnie nie uszczesliwia ja jestem z tych ktore chodza glownie w dzinsach:P
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
a co do tej tragedi z polrocznym dzieckiem to brak slow ehh. ludzie sie niektorzy staraja i nie moga miec dzieci a tacy zwyrodnialcy tak zmarnoaali swoj najwiekszy cud! mogli dziecko do domu dziecka oddac lepiej a nie.glodzic takie kochane malenstwo:(Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyRybka to bedzie zaraz smazona
to duze plotki do zjedzenia z chlebkiem
Monja no moje spodnie ciazowe sa bardzo wygodne bo jeans konczy sie nisko i zaczyna pas ktory tak nie uciskai dla zdrowia i wygody radze Ci kupic jakies zebys nie sciskala dzidzi
Ja dzis na spacer zalozylam legginsy i tunike tak mi najwygodniejDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila nie wiem co to znaczy, ale powiedzial ze jest dobrze
ze wszystko jest super wiec nie martwie sie
Mońia spodnie ciazowe sa mega wygodne bez porownaniamusze leciec jutro kupic nowe.
Co do porodu i obecnosci to ja bym tez chcials siostre czy mame, ale bedzie moj maz.. Juz mu tlumaczylam co bedzie musial robic i pomagac itdmysle ze da rade.. Moja siostra juz mi wczoraj powiedziala ze wolne wezmie i bedzie z mama siedziala na korytarzu i czekala
chyba ze to bedize noc.. To beda mialy melodie dla uszu haha
Anita glukoza nie jest zla, pozniej jest slabo ale nie ma tragedii ..
Mi te 2 h szybko zlecialy, siedzialam i grala, na telefonie, albo siedzialam j rozmyslalam, brzuszek glaskalam jak moj kopal takze zlecialoJus1985, Dodi, amela, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Moni& ja juz ledwo zapinalam sie w spodnie i kupilam taka gumke jak Mila reklamowała
i do dłuższej bluzki są ok. Póki co nie kupuje spodni ciążowych bo co tydzień mam więcej w w pasie
Czy też jesteście takie zmeczone? Nie chodzi mi o przygotowania do św tylko od jakiegoś czaasu koło godz 15 jestem padnięta i muszę się zdrzemnąć min godzinkę bo zasypiam na stojącoMILA, Kajoni, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus te spodnie maja gume, wiec rosna razem z Toba
kazda rosnie w pasie co tydzien i to niczemu nie przeszkadza
napewno takie spodnie sie nie zmarnuja, ale jelsi ktos dobrze sie czuje w swoich spodniach i wchodzi bez problemu jedynie wlansie musi miec ten pas to napewno duzo lepiej
ja juz nie wejde w swoje spodnie sprzed ciazy niestety
Jus tez jestem zmecozna i spiaca.. Od jakiegos czasu taka wypompowana mimo ze duzo nie robieJus1985, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria mi chodzilo o to ze nie zrozumialam sensu zdania bo chyba blad w wyrazie zrobilas, ale juz nie draze tematu
hehe tosmy sie dogadaly
Ups przepraszam
Na opuszek palca chyba puszcza ta szyjka, ale ze jest dobrzeCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria no mam nadzieje ze te 2 h szybko zleca !
Ja tez jestem czesto zmeczona ...a dzis to mnie tak plecy w krzyzu bola ze nie moge siedziec...musze sie polozyc chyb zaraz. .a mala moja od jakiejs godziny tak kopie ze az maz poczul a reke mial jakos kolo brzucha
Jus1985, Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny