Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Korzystaj Ruda:) Szkoda, że nie da się zmagazynować tego bycia razem i skorzystać z zapasów za kilka tygodni, gdy poczujesz się samotna
Ale i tak dzielnie sobie radzisz.
Byłam u dentystki wczoraj, przyjęła mnie między zapisanymi wcześniej pacjentami.
Czekam aż na forum pojawią się wywołujące ślinotok zdjęcia Waszych wypiekówJa zamierzam ograniczyć się do skromnej babki i mam nadzieję, że nie przerośnie ona moich umiejętności
MILA, Kajoni, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda, gratuluje udanej wizyty
Jus sama nie mialam pewnosci do spodni ciazowych ale jak juz je kupilam to nie chce nic innego zakladac, ja nie zmieniam rozmiaru, poza brzuszkiem oczywiscie, i ta guma od spodni rosnie razem ze mna
Cos mialam napisac wiecej i znow zapomnialamciezko Was nie raz ponadrabiac, a wczoraj u siostry z remontem sie walczylo (trza bylo panom mkowic co maja robic).
Pochwale moja corcie kochana, dzis rano pokazala tatusiowi jaka jest silnai mimo ze kopniaki odczzuwal nadal delikatnie to cos juz czul
a szczesliwy jak dziecko
I my skladamy Wam zyczenia spokojnych swiat Wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa, zdrowych maluszkow i dobrych apetytow mamusiomzycza: Aga, Darek, Maja, Kota i Ninja
MILA, celia, Kajoni, Dodi, Magda2013, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
witm mamusie w Wielki Piatek
Dziekuje wszystkim za zyczenia my rowniez Z Nelka zyczymy wesloych Swiat Wielkiejnocy i mokego dyngusa
Camilka dobrze ze juz dzis glowa cie nie boli !!
Ja za to wieczorem mialam wizyte w wc, jednag spagetti i kakao to nie byl dobry pomysl
mala mi to mialas faktycznie tydzien pelen przygod
heh a ja nic nie pieke, jade na gotowe w tym roku..) kupilismy kosz slodkosci do moich rodzicow i tesciow, len wygral
Kajoni, mala_mi, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
A ja nic nie piekę
jadę na gotowe jak Amela
jedynie sprzątam. Poukładałam do segregatorów wszystkie dokumenty, które przyszły w ostatnim czasie i zrobiłam 2 prania dopiero. Jestem w czarnej dupce z robotą
ależ mi się nie chce.
Ja dziś tradycyjnie, jak przystało na post w Wielki Piątek, zjadłam skromne śniadanko - owsiankę, która zawsze mi wystarczała na 3-4 godziny (serio!), a dziś po 1,5 h jestem głodna. Chyba takie psychiczne nastawienie się ma, że jak nie wolno to się chce. U nas na obiad dziś rybka i frytki.
Uwielbiam swój nowy kolor włosów, cieszę się jak dziecko, że wracam do blondu
Moje psiątko śpi, najwięcej zdjęć będzie miała jak śpi, bo ma tak rewelacyjne pozy do spania, że coś niesamowitegoDodi, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny ile dzisiaj ciężarówek wyszło na przedświąteczne zakupy
szok
Lub mamy z wózkami
I sporo moich koleżanek zaciążyłoOne są w szoku, że widzą mnie....a ja w szoku na ich widok
Śmiechu po pachy
I też sierpniowe
Ale będzie dzieci w 2014WYŻ
celia, Camille87, Dodi, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Camilko, rozmawiałam z ochroniarzem i powiedział, że są kamery, ale tylko jako atrapy.. Polska w pełnej krasie, hehe.
Straty w aucie w sumie niezbyt duże: strzaskany zderzak i urwana tablica rejestracyjna, lecz wystarczające, by wyprowadzić mnie z równowagi. Nie mając pod ręką męża pokleiłam tablicę taśmą klejącą i jeździłam z taką prowizorką przez 2 dniDopiero wczoraj mąż porządnie ją przymocował.
Pekinko, ja też wszędzie dookoła widzę przyszłe mamyZakwitły wraz z wiosną
Czyżby ten test obciążenia glukozą nasycił Was cukrem tak bardzo, że nie macie ochoty nic piec?W tym roku wyjątkowo możemy objeść się i nie narzekać, że nam brzuch wydęło
celia, amela, pekinka82, Camille87, Dodi, Ruda27, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
ja wlasnie ogladalam porod babki w szpitlu w ktorym ja mam rodzic, poplakalam sie i tyle...
Ja dzis jakos slabo sie czuje, mialam sprzatac ale jakos ciagnie mnie dzis troche brzuch i bola pachwiny takze sobie odpuszczam naraziei leze !!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Cześć dziewczyny
Mala_mi ja jeszcze jestem przed testem glukozy więc piekę 2 ciasta: sernik i babkęTeraz właśnie czekam na ciasteczka czekoladowe, które pomału dochodzą w piekarniku, na dzisiejsze spotkani ze znajomymi
Niestety ból tego korzonka?/ pleców? jeszcze mi nie przeszedł, czasem nie jestem w stanie wstaćStrasznie to uciążliwe, a już sama nie wiem co z tym zrobić
Aha, oczywiście też ślę Wam życzenia spokojnych, bardzo radosnych świąt Wielkiej Nocy
mala_mi, pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wysprzatalam na blysk cale mieszkanie
jeszcze musze podlogi zmyc ale to po odpoczynku bo sie zmachalam
po tym wysilku Kubus tak mnie pokopa jak sje polozylam ze szok
Co do przygotowan swiatecznych i pieczenia ciast to ja sie nie wysilam bo praktycznie cale swieta i tak spedzamy u tesciow wiec nie oplaca sie za wiele szykowac, upieke sernik i zrobie salatke warzywna i chyba nic poza tym..
Na swieta Bozego Narodzenia sporo wyrzucilam wiec juz tym razem bez szalenstw
Mala mi no to super faktyczniemacie chociaz AC czy naprawa z wlasnej kieszeni? Nienawidze takich ludzi ktorzy walna i uciekaja
ja tez mialam przeciez taka sytuacje ze ktos nam bok obtarl ale okzalo sie ze winnego nie trzeba bylo daleko szukac - na aucie sasiadow z klatki obok znalezlismy rysy na tych samych wysokosciach inspytalismy wprost czy to nie oni - nie przyznali sie wic zglosilismy na policje - nagle telefon od sasiadow ze chca sie dogadac
celia, pekinka82, amela, mala_mi, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja bylam dzis w skarbowce oddac PIT i na zakupach, kupilam sobie leginsy (tragiczniw wygladaja mojw nogi:/), no i bodziaki dla Kacperka w Pepco. do tego jeszcze fluid i oliwke z babydream w Rosmanie, tez widzialam dzis sama ciezarowki i mamusie z wozkami:)
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej widze ze przygotowania do Swiat ida pelna para
Ja dzis od rana czulam sie fatalnie. Mialam mdlosci,wymiotowalam zupelnie jak w 1 trym. Ale juz przeszlo na szczescieStalam w kolejce chyba 15 min a plecy tak mnie bolaly ze myslalam ze zwariuje i do tego mnie mdlilo. Masakra
No i odebralam po drodze wyniki. Morfologia w porzadku-hemoglobina urosla do 12% to pewnie po tym zelazie co dostalam w szpitalu dozylnie. Mocz tez prawidlowy,bialka nie ma,ph 6.0, i glukoza tak samo-na czczo 78 a po 2h 118
Na wyniku z morfologii mam takie nowe oznaczenia-ANISO,MICRO i HYPO-wszystko na +. Miala ktoras z was cos takiego? szukam w necie ale nie moge nic znalezc na ten temat. -
Moni fajny pomysl z tym filmikiem
tez bym cos takiego zrobila ale nie wiem jak to zrobic.
Ja swieta spedzam w domu z mezem-kupilam dzisiaj boczek swiezy,przyprawilam go i upieke. Bedzie na chleb na sniadanie jako wedlina. Upieke tez ciasto cytrynowe wg przepisu AmeliiPoza tym kupie jeszcze pare rodzai jakiejs wedliny,biala kielbase dla mojego bo ja nie lubie,beda jajka,jakies warzywka i to wszystko
a na obiad zrobie jakies mieso.
A szyja mnie nadal boli..chociaz juz mniej niz wczoraj.
Ciekawe jak tam Sylka,czy dojechala szczesliwie. A co z Lanusia ? wogole sie juz przestala odzywac
Ide sobie herbatke zrobicWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 14:18
amela, Dodi lubią tę wiadomość