Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy bylismy na zakupach i z pieskiem u fryzjera
Teraz pije sobie piwkowarka radler 0,0%
smakuje jak sprite hehe
Kada rozumiem Cie - ja jestem tak przewrazliwiona na punkcie czystosci ze szok! I zawsze jak posprzatam to maz albo worek ziemi do kwiatow w dziurawyk worku przywiezie albo z ryb w brudnych butach sie wpakuje a mnie az nosi
Anitka ja bym lecza nie jadla ...
Daria moj mnie wczoraj wkurzyl to az sie poplakalam z nerwow i glowa przez to bardziej bolala
Ale Twojego mezai tez trzeba zrozumiec ze chcial sie z rodzicami spotkacWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:37
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
ale to nic z corka i mezem tesciowa mnie tak wkurwilaaaaaaaaa ze mam ochote zajechac w pizamie i jej nazdac ...!!! w czerwcu jedziemy na komunie do szwagierki wiec jak jedziemy autem bo ja tylko moge jechac tylko autem a to jeszcze mniejsze koszty i wiecej przywieziesz heh ale co chce napisac odkad wiemy ze komunia 8 czerwca gadalismy ze tesciowa moja jedzie z nami autem bo ze ona kasy nie ma to ja wezniemy a dzis pisze do mnie szwagier ze mamy z mama pogadac bo ona nie ma czym jechac do niemiec i nie pojedzie bo ja nie stac no zesz ku** mac.. nie dosc ze za internet nam wisi(pisalam juz 5 smsow i 3 telwykonalam i skype i FB ale cisza ) to sie wogole nie odzywa co i jak kiedy wyjezdzamy bo juz mamy ze szwagierka uzgodnione kiedy dokladnie bedziemy i do kiedy no jakas porazka w swieta juz nie mam ochoty tam na kawa jechac wogole bym nie jechala ale mamy dla blizniakow prezent i maz chrzestny do jednego z nich to jedziemy ale tesciowej na oczy nie chce widziec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila i co piesek zadowlony??
Wiesz co do meza i tego ze z rodzina chce sie zobaczyc to mnie to dziwi.. Bo kiedys wlasnie nie mowil nawet jak jest w polsce, nie widywal pare miesiecy mamy.. I chyba powinien bardziej tesknic za mna i Natanielem nie? Aaa jakos nie mam nastroju.. Pewnie niedlugo pojde spac, a rano do sklepu pojade juz bede miala auto od rodzicow
Camille87 lubi tę wiadomość
-
juz nawet 20 wdechow nie pomaga ma dzwonic do niej ale go tez juz to przerasta chce do notariusza jechac zeby sie zrzec 1/5 domu bo nie chce miec nic wspolnego ma tez dosc tez sie nerwuje a potem chory bo bilubiryna mu sie podwyzsza no masakra naprawde ma dosc
-
nick nieaktualny
-
ruda chodzi o to ze jej 1500 razy gadalismy ze jedzie z nami nawet u meza na urodzinach o tym gadalismy wszyscy wiedza a ona z takim tekstem do szwagra wyjezdza ze nie ma z kim jechac no dyc by cie kurwica chycila
-
Ehh...dobrze ze ja nie mam takich problemow z tesciami
bo ich po prostu nie mam
Daria dziekuje-juz sie dobrze czujerano mialam mdlosci ale potem juz mi przeszlo.
Ja upieklam boczek ale troche za slabo go zwiazalam i sie lekko rozwalilale to nic. Jak wystygnie to bedzie super na kanapki. A Maja mnie tak dzisiaj kopla w pecherz ze jak krzyknelam ała! to az moj maz sie przestraszyl. Juz od dwoch dni tak nisko kopie.
Camille a warka radler nie ma czasem 2% alkoholu?Ruda27, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj zadowolony piesek bo gdzywka juz tak dluga byla ze nic nie widzial
I pani mu tez gruczol przy tylku wycisnela bo sie przyblokowal i gk bolalo chyba..!
Daria, nie denerwuj sie na meza, a daleko od was jego dom? Ze soba jeszcze duzo czasu spedzicie
Kada szkoda nerwow!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila jest 25 km od nas.. Wiesz co mi to jedno, ja wiem ze pobedziemy razem, ale jakos to dziwnie zabrzmialo jakny od razu chcial wyjsc od nas a siedzial chwile tylko zjadl.. Chyba bardziej zla jestem o to ze chcialam do sklepu jechac (kurtka odlozona)
ale on nir wie o tym
Kamila a co zrobil Twoj maz wczoraj ze az tak zareagowalas?
Madzia ciesze sie ze lepiej sie czujesz
Co do warki radler ja nie znamale znajde tez moze sprobuje
-
Ja(odpukac)jak na razie nie mialam jakichs takich wiekszych spięc z mezem. Odkad jestem w ciazy wydaje mi sie ze sie lepiej dogadujemy. Oby tak zostalo
Wczoraj chcialo mi sie plakac bo mialam dola i jeszcze ta szyja mnie bolala. Ale potem mi sie humor poprawil
ale szyja nadal pobolewa.
-
nick nieaktualnyHehe ja przed ciaza pilam ta warke 2% jablkowa uwielbialam
A ta 0% ma tylko bardzo delikatny piwny posmak a tak to jak sprite taki cytrynowy smaknawet smaczne
A moj maz mnie wkurzyl bo ja lezalam z tym bolem glowy i troche go meczylam bo co chwile go o cos prosilam albo zeby cos przyniosl a to zeby mnje kocem przykryl potem scierke zamoczyli jak go o cisnieniomierz poprosilam to go podal ale tam trzeba baterie z pilota przelozyc i mu mowie zeby przelozyl to sie wkurzyl ze "caly czas cos chce" a gral na komputerze no i ja sie zdenerwowalam i mu powiedzialam ze jak to dla niego za wielw to niech sie zastanowi czy dziecka chce bo to tylko wiecej "problemow" bedzie.. ogolnie mi sie przykro zrobilo bo rzadko prosze go o pomoc sama sprzatam gotuje i chyba sie przyzwyczail
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo pewnie tak bi odkad sie zapisal na kurs prawa jazdy na ciezarowki to gra w taka gre gdzie jezdzi ciezarowka po europie
duze dziecko
ja bym sie normalnie nie wkurzyla ale ze mnie glowa bolala to wybuchlam
Uu a co to za olejek? Ja kupilam sobie z avonu taki olejek na koncowki - wlosy sa super gladkie
Jutro siostrze szampon koloryzujacy nakladam -
Slonca nie denerwujcie sie, szkoda nerwow
Ponadto:
Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. Wszystkiego dobrego zycze Wam ja i Amelka :*Moni&, Camille87, celia, amela lubią tę wiadomość
-
moj maz lubi grac w rozne symulatory np symulator ciezarowki, samolltu, autobusu a ja tego bie cierpie:Pale wiekszych klotni nie miewamy na szczescie. Daria Twoj maz napewno tez sie cieszy ze spotka sie z rodzina, mimo ze moze nie miec dobrych kontaktow z nimi to jednak zawsze cos czlowieka ciagnie do donu rodzinnego. tez Cie to pewnie urazilo ale przeciez wiesz ze Ty i Natanielek jestescie najwazniejsi:) bedziedobrze, buziak i sex na zgode a nie klocic sie
Kamila ja tez nie pilam nigdy tej warki, a ostatnio jak bylam u kuzyna to chcial mi dac bo mowil ze bezalkoholowe a ja myslalam ze to ta warka 2% i nie chcialam:P wczesniej sobie piwko lubilam wypic jaies typu radler, czy somersby, reds ale teraz juz zapomialam ze takie cos istnieje. a jak powacham zwykle piwo to juz w ogole bleee:P ciaza to najlepszy odwyk hehe, szczegolnie wzgledem papierosow juz zapomnialam ze palilam:P mam nadzieje ze tak zostanie:) i kawy juz nie pije mimo ze pilam nalogowo po prostu mi zbrzydla:)
nakremowalam sie kremikiem i leze juz w lozku:)Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]