X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylismy na zakupach i z pieskiem u fryzjera :-)
    Teraz pije sobie piwko :P warka radler 0,0% ;-) smakuje jak sprite hehe

Kada rozumiem Cie - ja jestem tak przewrazliwiona na punkcie czystosci ze szok! I zawsze jak posprzatam to maz albo worek ziemi do kwiatow w dziurawyk worku przywiezie albo z ryb w brudnych butach sie wpakuje a mnie az nosi o.O

Anitka ja bym lecza nie jadla ...
    Daria moj mnie wczoraj wkurzyl to az sie poplakalam z nerwow i glowa przez to bardziej bolala :/
    Ale Twojego mezai tez trzeba zrozumiec ze chcial sie z rodzicami spotkac :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:37

Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to nic z corka i mezem tesciowa mnie tak wkurwilaaaaaaaaa ze mam ochote zajechac w pizamie i jej nazdac ...!!! w czerwcu jedziemy na komunie do szwagierki wiec jak jedziemy autem bo ja tylko moge jechac tylko autem a to jeszcze mniejsze koszty i wiecej przywieziesz heh ale co chce napisac odkad wiemy ze komunia 8 czerwca gadalismy ze tesciowa moja jedzie z nami autem bo ze ona kasy nie ma to ja wezniemy a dzis pisze do mnie szwagier ze mamy z mama pogadac bo ona nie ma czym jechac do niemiec i nie pojedzie bo ja nie stac no zesz ku** mac.. nie dosc ze za internet nam wisi(pisalam juz 5 smsow i 3 telwykonalam i skype i FB ale cisza ) to sie wogole nie odzywa co i jak kiedy wyjezdzamy bo juz mamy ze szwagierka uzgodnione kiedy dokladnie bedziemy i do kiedy no jakas porazka w swieta juz nie mam ochoty tam na kawa jechac wogole bym nie jechala ale mamy dla blizniakow prezent i maz chrzestny do jednego z nich to jedziemy ale tesciowej na oczy nie chce widziec

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada a maz nie moze pogadac z mama?
    Ludzie bywaja irytujacy ale mysle ze szacunek i tak sie nalezy tesciowej wiec niech maz wyjasni jakos sprawe :-)
    A Ty sie tak nje denerwuj, 10 wdechow i spokoj :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila i co piesek zadowlony?? :)
    Wiesz co do meza i tego ze z rodzina chce sie zobaczyc to mnie to dziwi.. Bo kiedys wlasnie nie mowil nawet jak jest w polsce, nie widywal pare miesiecy mamy.. I chyba powinien bardziej tesknic za mna i Natanielem nie? Aaa jakos nie mam nastroju.. Pewnie niedlugo pojde spac, a rano do sklepu pojade juz bede miala auto od rodzicow

Camille87 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz nawet 20 wdechow nie pomaga ma dzwonic do niej ale go tez juz to przerasta chce do notariusza jechac zeby sie zrzec 1/5 domu bo nie chce miec nic wspolnego ma tez dosc tez sie nerwuje a potem chory bo bilubiryna mu sie podwyzsza no masakra naprawde ma dosc

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada ja troche nie rozumiem. Jestes zla bo tesciowa nie che jechac bo nie ma pieniedzy? Ale przeciez mozecie i tak jechac, po co sie tesciowa przejmujesz? Skoro ona nie chce jechac, ma swoje powody to nie ma co sie denerwowac

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda chodzi o to ze jej 1500 razy gadalismy ze jedzie z nami nawet u meza na urodzinach o tym gadalismy wszyscy wiedza a ona z takim tekstem do szwagra wyjezdza ze nie ma z kim jechac no dyc by cie kurwica chycila

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh...dobrze ze ja nie mam takich problemow z tesciami :D bo ich po prostu nie mam ;)
    Daria dziekuje-juz sie dobrze czuje :) rano mialam mdlosci ale potem juz mi przeszlo.
    Ja upieklam boczek ale troche za slabo go zwiazalam i sie lekko rozwalil :P ale to nic. Jak wystygnie to bedzie super na kanapki. A Maja mnie tak dzisiaj kopla w pecherz ze jak krzyknelam ała! to az moj maz sie przestraszyl. Juz od dwoch dni tak nisko kopie.
    Camille a warka radler nie ma czasem 2% alkoholu?

Ruda27, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zadowolony piesek bo gdzywka juz tak dluga byla ze nic nie widzial :P
    I pani mu tez gruczol przy tylku wycisnela bo sie przyblokowal i gk bolalo chyba..!

Daria, nie denerwuj sie na meza, a daleko od was jego dom? Ze soba jeszcze duzo czasu spedzicie :-)
    Kada szkoda nerwow!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:20

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na meza sie nie wciekam bo jest ze mna i ze mna idzie a ja znim 12km od nas tesciowa mieszka o nas sie przypomina i o wnuczce jak kasy itp itd potrzebuje

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Magda to nie ta zwykla warka radler, wprowadzili nowa warka radler 0, 0% ( tak sie nazywa) :-)
    Spokojnie jeszcze czytac to ja umiem :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie..nie o to chodzi :) ja nie pilam jeszcze tej warki nigdy ale cos mi sie kojarzylo ze ona ma 2% alkoholu a nie wiedzialam ze wprowadzili nowa. To spoko ;) i jak smakuje ??

Camille87 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila jest 25 km od nas.. Wiesz co mi to jedno, ja wiem ze pobedziemy razem, ale jakos to dziwnie zabrzmialo jakny od razu chcial wyjsc od nas a siedzial chwile tylko zjadl.. Chyba bardziej zla jestem o to ze chcialam do sklepu jechac (kurtka odlozona) :P ale on nir wie o tym :P
    Kamila a co zrobil Twoj maz wczoraj ze az tak zareagowalas?
    Madzia ciesze sie ze lepiej sie czujesz :)
    Co do warki radler ja nie znam :) ale znajde tez moze sprobuje :)

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja(odpukac)jak na razie nie mialam jakichs takich wiekszych spięc z mezem. Odkad jestem w ciazy wydaje mi sie ze sie lepiej dogadujemy. Oby tak zostalo ;) Wczoraj chcialo mi sie plakac bo mialam dola i jeszcze ta szyja mnie bolala. Ale potem mi sie humor poprawil :) ale szyja nadal pobolewa.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja przed ciaza pilam ta warke 2% jablkowa uwielbialam :-)
    A ta 0% ma tylko bardzo delikatny piwny posmak a tak to jak sprite taki cytrynowy smak :-) nawet smaczne :-)

A moj maz mnie wkurzyl bo ja lezalam z tym bolem glowy i troche go meczylam bo co chwile go o cos prosilam albo zeby cos przyniosl a to zeby mnje kocem przykryl potem scierke zamoczyl :P i jak go o cisnieniomierz poprosilam to go podal ale tam trzeba baterie z pilota przelozyc i mu mowie zeby przelozyl to sie wkurzyl ze "caly czas cos chce" a gral na komputerze no i ja sie zdenerwowalam i mu powiedzialam ze jak to dla niego za wielw to niech sie zastanowi czy dziecka chce bo to tylko wiecej "problemow" bedzie.. ogolnie mi sie przykro zrobilo bo rzadko prosze go o pomoc sama sprzatam gotuje i chyba sie przyzwyczail :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila chyba dlatego tak powiedzial bo akurat gral.. A przeciez faceci sa jak dzieci w tych sprzwach :P przeszkadzac im nie wolno.. Ale dobrze mu powiedzialas..

Nalozylam sobidzisiaj olej kokosowy na wlosy, ciekawe jaki jutro bedzie efekt :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie tak bi odkad sie zapisal na kurs prawa jazdy na ciezarowki to gra w taka gre gdzie jezdzi ciezarowka po europie :P duze dziecko :P ja bym sie normalnie nie wkurzyla ale ze mnie glowa bolala to wybuchlam :(

Uu a co to za olejek? Ja kupilam sobie z avonu taki olejek na koncowki - wlosy sa super gladkie :-)
    Jutro siostrze szampon koloryzujacy nakladam :-)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slonca nie denerwujcie sie, szkoda nerwow <3

Ponadto:
    Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. Wszystkiego dobrego zycze Wam ja i Amelka :*

Moni&, Camille87, celia, amela lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz lubi grac w rozne symulatory np symulator ciezarowki, samolltu, autobusu a ja tego bie cierpie:Pale wiekszych klotni nie miewamy na szczescie. Daria Twoj maz napewno tez sie cieszy ze spotka sie z rodzina, mimo ze moze nie miec dobrych kontaktow z nimi to jednak zawsze cos czlowieka ciagnie do donu rodzinnego. tez Cie to pewnie urazilo ale przeciez wiesz ze Ty i Natanielek jestescie najwazniejsi:) bedziedobrze, buziak i sex na zgode a nie klocic sie :P
    Kamila ja tez nie pilam nigdy tej warki, a ostatnio jak bylam u kuzyna to chcial mi dac bo mowil ze bezalkoholowe a ja myslalam ze to ta warka 2% i nie chcialam:P wczesniej sobie piwko lubilam wypic jaies typu radler, czy somersby, reds ale teraz juz zapomialam ze takie cos istnieje. a jak powacham zwykle piwo to juz w ogole bleee:P ciaza to najlepszy odwyk hehe, szczegolnie wzgledem papierosow juz zapomnialam ze palilam:P mam nadzieje ze tak zostanie:) i kawy juz nie pije mimo ze pilam nalogowo po prostu mi zbrzydla:)
    nakremowalam sie kremikiem i leze juz w lozku:)

Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela wzajemnie :*
    kada olej tesciowa nke warto sobie nerwow psuc. zrelaksuj sie jakos:)

Dodi, amela lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ