X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bylismy na zakupach i z pieskiem u fryzjera :-)
    Teraz pije sobie piwko :P warka radler 0,0% ;-) smakuje jak sprite hehe

Kada rozumiem Cie - ja jestem tak przewrazliwiona na punkcie czystosci ze szok! I zawsze jak posprzatam to maz albo worek ziemi do kwiatow w dziurawyk worku przywiezie albo z ryb w brudnych butach sie wpakuje a mnie az nosi o.O

Anitka ja bym lecza nie jadla ...
    Daria moj mnie wczoraj wkurzyl to az sie poplakalam z nerwow i glowa przez to bardziej bolala :/
    Ale Twojego mezai tez trzeba zrozumiec ze chcial sie z rodzicami spotkac :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 20:37

Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to nic z corka i mezem tesciowa mnie tak wkurwilaaaaaaaaa ze mam ochote zajechac w pizamie i jej nazdac ...!!! w czerwcu jedziemy na komunie do szwagierki wiec jak jedziemy autem bo ja tylko moge jechac tylko autem a to jeszcze mniejsze koszty i wiecej przywieziesz heh ale co chce napisac odkad wiemy ze komunia 8 czerwca gadalismy ze tesciowa moja jedzie z nami autem bo ze ona kasy nie ma to ja wezniemy a dzis pisze do mnie szwagier ze mamy z mama pogadac bo ona nie ma czym jechac do niemiec i nie pojedzie bo ja nie stac no zesz ku** mac.. nie dosc ze za internet nam wisi(pisalam juz 5 smsow i 3 telwykonalam i skype i FB ale cisza ) to sie wogole nie odzywa co i jak kiedy wyjezdzamy bo juz mamy ze szwagierka uzgodnione kiedy dokladnie bedziemy i do kiedy no jakas porazka w swieta juz nie mam ochoty tam na kawa jechac wogole bym nie jechala ale mamy dla blizniakow prezent i maz chrzestny do jednego z nich to jedziemy ale tesciowej na oczy nie chce widziec

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada a maz nie moze pogadac z mama?
    Ludzie bywaja irytujacy ale mysle ze szacunek i tak sie nalezy tesciowej wiec niech maz wyjasni jakos sprawe :-)
    A Ty sie tak nje denerwuj, 10 wdechow i spokoj :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila i co piesek zadowlony?? :)
    Wiesz co do meza i tego ze z rodzina chce sie zobaczyc to mnie to dziwi.. Bo kiedys wlasnie nie mowil nawet jak jest w polsce, nie widywal pare miesiecy mamy.. I chyba powinien bardziej tesknic za mna i Natanielem nie? Aaa jakos nie mam nastroju.. Pewnie niedlugo pojde spac, a rano do sklepu pojade juz bede miala auto od rodzicow

Camille87 lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz nawet 20 wdechow nie pomaga ma dzwonic do niej ale go tez juz to przerasta chce do notariusza jechac zeby sie zrzec 1/5 domu bo nie chce miec nic wspolnego ma tez dosc tez sie nerwuje a potem chory bo bilubiryna mu sie podwyzsza no masakra naprawde ma dosc

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada ja troche nie rozumiem. Jestes zla bo tesciowa nie che jechac bo nie ma pieniedzy? Ale przeciez mozecie i tak jechac, po co sie tesciowa przejmujesz? Skoro ona nie chce jechac, ma swoje powody to nie ma co sie denerwowac

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda chodzi o to ze jej 1500 razy gadalismy ze jedzie z nami nawet u meza na urodzinach o tym gadalismy wszyscy wiedza a ona z takim tekstem do szwagra wyjezdza ze nie ma z kim jechac no dyc by cie kurwica chycila

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh...dobrze ze ja nie mam takich problemow z tesciami :D bo ich po prostu nie mam ;)
    Daria dziekuje-juz sie dobrze czuje :) rano mialam mdlosci ale potem juz mi przeszlo.
    Ja upieklam boczek ale troche za slabo go zwiazalam i sie lekko rozwalil :P ale to nic. Jak wystygnie to bedzie super na kanapki. A Maja mnie tak dzisiaj kopla w pecherz ze jak krzyknelam ała! to az moj maz sie przestraszyl. Juz od dwoch dni tak nisko kopie.
    Camille a warka radler nie ma czasem 2% alkoholu?

Ruda27, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zadowolony piesek bo gdzywka juz tak dluga byla ze nic nie widzial :P
    I pani mu tez gruczol przy tylku wycisnela bo sie przyblokowal i gk bolalo chyba..!

Daria, nie denerwuj sie na meza, a daleko od was jego dom? Ze soba jeszcze duzo czasu spedzicie :-)
    Kada szkoda nerwow!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 21:20

• kada24 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na meza sie nie wciekam bo jest ze mna i ze mna idzie a ja znim 12km od nas tesciowa mieszka o nas sie przypomina i o wnuczce jak kasy itp itd potrzebuje

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Magda to nie ta zwykla warka radler, wprowadzili nowa warka radler 0, 0% ( tak sie nazywa) :-)
    Spokojnie jeszcze czytac to ja umiem :P

Jus1985 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie..nie o to chodzi :) ja nie pilam jeszcze tej warki nigdy ale cos mi sie kojarzylo ze ona ma 2% alkoholu a nie wiedzialam ze wprowadzili nowa. To spoko ;) i jak smakuje ??

Camille87 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila jest 25 km od nas.. Wiesz co mi to jedno, ja wiem ze pobedziemy razem, ale jakos to dziwnie zabrzmialo jakny od razu chcial wyjsc od nas a siedzial chwile tylko zjadl.. Chyba bardziej zla jestem o to ze chcialam do sklepu jechac (kurtka odlozona) :P ale on nir wie o tym :P
    Kamila a co zrobil Twoj maz wczoraj ze az tak zareagowalas?
    Madzia ciesze sie ze lepiej sie czujesz :)
    Co do warki radler ja nie znam :) ale znajde tez moze sprobuje :)

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja(odpukac)jak na razie nie mialam jakichs takich wiekszych spięc z mezem. Odkad jestem w ciazy wydaje mi sie ze sie lepiej dogadujemy. Oby tak zostalo ;) Wczoraj chcialo mi sie plakac bo mialam dola i jeszcze ta szyja mnie bolala. Ale potem mi sie humor poprawil :) ale szyja nadal pobolewa.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja przed ciaza pilam ta warke 2% jablkowa uwielbialam :-)
    A ta 0% ma tylko bardzo delikatny piwny posmak a tak to jak sprite taki cytrynowy smak :-) nawet smaczne :-)

A moj maz mnie wkurzyl bo ja lezalam z tym bolem glowy i troche go meczylam bo co chwile go o cos prosilam albo zeby cos przyniosl a to zeby mnje kocem przykryl potem scierke zamoczyl :P i jak go o cisnieniomierz poprosilam to go podal ale tam trzeba baterie z pilota przelozyc i mu mowie zeby przelozyl to sie wkurzyl ze "caly czas cos chce" a gral na komputerze no i ja sie zdenerwowalam i mu powiedzialam ze jak to dla niego za wielw to niech sie zastanowi czy dziecka chce bo to tylko wiecej "problemow" bedzie.. ogolnie mi sie przykro zrobilo bo rzadko prosze go o pomoc sama sprzatam gotuje i chyba sie przyzwyczail :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila chyba dlatego tak powiedzial bo akurat gral.. A przeciez faceci sa jak dzieci w tych sprzwach :P przeszkadzac im nie wolno.. Ale dobrze mu powiedzialas..

Nalozylam sobidzisiaj olej kokosowy na wlosy, ciekawe jaki jutro bedzie efekt :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie tak bi odkad sie zapisal na kurs prawa jazdy na ciezarowki to gra w taka gre gdzie jezdzi ciezarowka po europie :P duze dziecko :P ja bym sie normalnie nie wkurzyla ale ze mnie glowa bolala to wybuchlam :(

Uu a co to za olejek? Ja kupilam sobie z avonu taki olejek na koncowki - wlosy sa super gladkie :-)
    Jutro siostrze szampon koloryzujacy nakladam :-)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slonca nie denerwujcie sie, szkoda nerwow <3

Ponadto:
    Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych. Wszystkiego dobrego zycze Wam ja i Amelka :*

Moni&, Camille87, celia, amela lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj maz lubi grac w rozne symulatory np symulator ciezarowki, samolltu, autobusu a ja tego bie cierpie:Pale wiekszych klotni nie miewamy na szczescie. Daria Twoj maz napewno tez sie cieszy ze spotka sie z rodzina, mimo ze moze nie miec dobrych kontaktow z nimi to jednak zawsze cos czlowieka ciagnie do donu rodzinnego. tez Cie to pewnie urazilo ale przeciez wiesz ze Ty i Natanielek jestescie najwazniejsi:) bedziedobrze, buziak i sex na zgode a nie klocic sie :P
    Kamila ja tez nie pilam nigdy tej warki, a ostatnio jak bylam u kuzyna to chcial mi dac bo mowil ze bezalkoholowe a ja myslalam ze to ta warka 2% i nie chcialam:P wczesniej sobie piwko lubilam wypic jaies typu radler, czy somersby, reds ale teraz juz zapomialam ze takie cos istnieje. a jak powacham zwykle piwo to juz w ogole bleee:P ciaza to najlepszy odwyk hehe, szczegolnie wzgledem papierosow juz zapomnialam ze palilam:P mam nadzieje ze tak zostanie:) i kawy juz nie pije mimo ze pilam nalogowo po prostu mi zbrzydla:)
    nakremowalam sie kremikiem i leze juz w lozku:)

Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela wzajemnie :*
    kada olej tesciowa nke warto sobie nerwow psuc. zrelaksuj sie jakos:)

Dodi, amela lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
‹‹ 919 920 921 922 923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ