Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia ja też lubiłam tą warkę radler a sommersby to już w ogóle rewelacja
zwykłe piwo też czasem piłam i powiem szczerze że teraz też bym wypiła albo lampkę wina
ale wiem że nie mogę i nie piję
Ja nie palę na szczęście od początku zeszłego roku więc już daaawno mnie nie ciągnie i nigdy nie wrócę do nałogu tego jestem pewna
Dodi nie oglądaj horrorów
Ja też idę się myć i naoliwić brzuszek
Dziś fryzjerka od pieska powiedziała, że dzidziuś rośnie bo już na wejściu było widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:30
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Kamila no pewnie ze dzidzia rosnie
przeca brzucho coraz wiekszy
Horrory lubie
Aja nie pale od stycznia i czasem ciagnie ale mam nadzieje ze nie wroce do nalogu
Ja tez sie zaraz wysmarujeCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zawsze powtarzalam, ze ciaza to najlepszy moment zeby rzucic fajki i rzeczywiscie tak bylo :] tak wiec sobie i Wam zycze wytrwalosci w postanowieniu nie wracania do nalogu
bedzie zajecie to czlowiek nie bedzie mial czasu myslec o uzywkach
Swoja droga dac teraz 15zl za paczke to tragedia
Kamila taki straszny byl ten film czy jestes taka wrazliwa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 23:32
-
nick nieaktualnyDobrze gadasz Dodi
teraz papierosy sa tak drogie ze szok!
Co do horroru to i jedno i drugieogolnie jestem wrazliwa bo jak ogladalismy ze znajomymi "obecnosc" to ja jako jedyna sie balam a reszta sie smiala
wiec nie chce stresowac dzidzi i jak sa straszne sceny to oczy zakrywam
najgorsze sa dla mnie horrory o duchach bo potem w nocy boje sie do wc wyjsc
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
witam z rana w wielka sobota mamusie! wstalam do wc i juz nie umiem spac
pekinka ja niedawno mialam taki bol jednego boku ze ciaglo az do pachwiny ale stwierdzilam ze to mega wzdecia bo dzien wczesniej jadlam kapuste kiszona troche niedogotowan no i po zjedzeniu zaczelo rwac. albo wiazadla sie u Ciebie tak naciagaja?
Kamila ja tez uwielbiam horrory:D Obecnosc tez ogladalam, super byl:) teraz staram sie unikac takich straszych zeby sie sie wystraszyc a tym bardziej dzidzi. w ogole to ja od dziecka lubilam sie bac:D majac 13 lat wlaczalam sobie horrory na komputerze o 2 w nocy gdy wszyscy juz spali a potem.balam sie do wc tez wyjsc, a mieszkalam w takim starym domu, przechodzac obok schodow na strych a tam cieemno brr
ja do fajek juz tez nie wroce, tym bardziej ze mnie w ogole nie ciagnie. nie chce znowu smierdziec tym swinstwem jeszcze przy dziecku. nie mowiac juz o cenach tej trucizny:/
ciekawe jak tam Sylka, pewnie juz w Pl
milej sobotki! idziecie swiecic jajeczka?Camille87, pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia dzieki za mile slowa, wiem ze masz racje
ja to bardziej nerwa mialam chyba ze do sklepu nie pojechalam
Co do horrorow to lubie ale wole thrilleryzaczelam w ciazy pgladac serial fallowing ale tak przezywalam ze stwierdzilam z enie moge
zbyt duze emocje
a serial swietny.. Reszre kryminalnych seriali ogladam falej, np moj ulubiony Kosci
Jajka jeszcze nie pomalowane
Kurde jakis bol brzucha mialam w nocy, albo plecow?! Sama juz nie wiem, pewnie ze chcialo sie siku
Kamila a olejek naturalny kokosowy.. Kupic mozna na necie albo w skelepie z naturalnymi produktamismaruje nim brzuch tez no i wlosy teraz
ogolnie on tez do jedzenia
pachnie cudnie no i sama natura
Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria ja tez uwielbiam thrillery
kosci ogladam co niedziele i kryminalne zagadki las vegasni miami tez
A wiecie co mj sie rano stalo? Obudzilam sie na prawym boku i chciala wstac i jak sie podnosilam to mnie prawe biodro tak zakulo ze az sie wzdrygnelambol jakby w posladku
nigdy csegos takiego nie mialam
-
Hej kochane! Niestety nie mam czasu Was nadrabiac dzis, bo musze sie zbierac do wyjazdu do Babci. Chcialam jednak zyczyc Wam cuuuuudownych swiat, pelnych ciepla i radosci, spedzonych w gronie tych najblizszych. Slodkich kopniaczkow, falujacych brzuszkow, smacznych jajeczek, udanych wypiekow, mokrego dyngusa i wszystkiego, wszystkiego co najpiekniejsze!!!!!!!
Ja pewnie nie bede miec neta u Babci, wiec macie zakaz wchodzenia na forum, macie lezec i jesc i sie obijac z rodzina, bo wracam dopiero w poniedzialek i zebym nie miala esejow do nadrabiania!!!
Buziolki panie i (ich) panowie oraz chlopcy i dziewczetaCamille87, Moni&, Ruda27, Aggie, Dodi, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni dziekujemy i rowniez zyczymy zdroeych pogodnych swiat Wielkanocnych obfitych w kopniaczki:):*
Daria, ah te nasze humory:P ja czasami sama siebie nie rozumiem a co dopiero moj maz:P
Kamilka, ja mialam kiedys taki bol w posladku przez kilka dni tez nie wiem.co to bylo, utykalam jak stara babka:P
kurde nudzi mi sie moj jeszcze spi:P
dzis jedziemy po dziadka na wies b przyjezdza na swieta do moich rodzicow.
ale mnie sutki bola wrr. siara mi leci co ranoCamille87, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila ja chyba tez taki bol mialam.. Wazne ze przeszlo
Monia masz racje z tymi humorami, ja tez sama czasami nie wiem o co mi chodzi ale nie przyznaje sie
Kajoni cudownych swiat kochana! Odpoczywaj z rodzinka
Ja sie zbieram, juz sie malnelam i umylam, zaraz na sklepy z kolezanka jade a co sie bedeMoni&, Camille87, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Hej. Obudziłam sie i dzis jest juz troche lepiej. Chciałam Wam życzyć spokojnych i rodzinnych świat
nie przejadajcie sie
zdrowia dla Was i Waszych Maluszków
Zapomniałam ze 2 tyg temu zarejestrowałam sie na wczoraj do ortopedy w sprawie mojego kręgosłupa i porodu. Musiałam sie zwlec z wyrka i pojechaliśmy. Lekarz obejrzał moje wyniki badań i stwierdził ze mam wskazania na cesarkę. Nie wiem czy to źle czy dobrze, ale nie chce po urodzeniu Maleństwa leżeć 2 miesiące w bezruchu z bólem tak potwornym, ze aż nie można ręki podnieść wiec może to i lepiej.
Ruda udanych zakupów
Pekinka ja nie miałam takich boli...nie pomogę...mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz
Kamilla wyczytałam ze Twoj Mordziak był u fryzjerapewnie teraz jest jeszcze bardziej przystojny
amela, Camille87, Moni&, Dodi, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ja zyczylam wczoraj zdrowych i pogodnych, ale zycze jeszcze raz
)
Ja od stycznia tez nie pale, i jestem z tego zadowolona, niestety momenty nachodza ze ma sie ochote przypalic, czego nie robie ze wzgledu na mala, ale boje sie ze po porodzie, albo przed samym porodem wroce do tego swinstwaBede sie starala nie, ale wiem ze teraz trzyma mnie od tego zdrowie mojej corci, a potem co?
Dzis do pracy, wiec zycze Wam spokojnej sobotyamela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość