X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmykam na Egzircyzmy Emily Rose :D
    Wam zycze dobrej nocy, slodkich snow i bezbolesnej soboty jak rowniez duzo zdrowka :*

celia, Moni& lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja też lubiłam tą warkę radler a sommersby to już w ogóle rewelacja :) zwykłe piwo też czasem piłam i powiem szczerze że teraz też bym wypiła albo lampkę wina :P ale wiem że nie mogę i nie piję :D

Ja nie palę na szczęście od początku zeszłego roku więc już daaawno mnie nie ciągnie i nigdy nie wrócę do nałogu tego jestem pewna :)

Dodi nie oglądaj horrorów :P

Ja też idę się myć i naoliwić brzuszek ;-)
    Dziś fryzjerka od pieska powiedziała, że dzidziuś rośnie bo już na wejściu było widać ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 22:30

Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila no pewnie ze dzidzia rosnie :) przeca brzucho coraz wiekszy ;)

Horrory lubie :-P

Aja nie pale od stycznia i czasem ciagnie ale mam nadzieje ze nie wroce do nalogu :D

Ja tez sie zaraz wysmaruje ;)

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio ogladalam horror ale pol filmu z zaslonietymi oczami :P
    Dobrze ze nie palisz :-) szkoda zdrowia i pieniedzy a jak juz tyle miesiecy wytrzymasz to nie warto znow zaczynac ;-)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze powtarzalam, ze ciaza to najlepszy moment zeby rzucic fajki i rzeczywiscie tak bylo :] tak wiec sobie i Wam zycze wytrwalosci w postanowieniu nie wracania do nalogu ;) bedzie zajecie to czlowiek nie bedzie mial czasu myslec o uzywkach :D
    Swoja droga dac teraz 15zl za paczke to tragedia :-/
    Kamila taki straszny byl ten film czy jestes taka wrazliwa? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 23:32

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze gadasz Dodi ;-) teraz papierosy sa tak drogie ze szok!
    Co do horroru to i jedno i drugie :-) ogolnie jestem wrazliwa bo jak ogladalismy ze znajomymi "obecnosc" to ja jako jedyna sie balam a reszta sie smiala :P wiec nie chce stresowac dzidzi i jak sa straszne sceny to oczy zakrywam :P najgorsze sa dla mnie horrory o duchach bo potem w nocy boje sie do wc wyjsc :P

Dodi, celia lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, która miała taki rwacy ból np. Lewego boku aż po pachwiny, jak nie pochwe, że ledwo się prostowala i ledwo chodziła???

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana w wielka sobota mamusie! wstalam do wc i juz nie umiem spac :/
    pekinka ja niedawno mialam taki bol jednego boku ze ciaglo az do pachwiny ale stwierdzilam ze to mega wzdecia bo dzien wczesniej jadlam kapuste kiszona troche niedogotowan no i po zjedzeniu zaczelo rwac. albo wiazadla sie u Ciebie tak naciagaja?
    Kamila ja tez uwielbiam horrory:D Obecnosc tez ogladalam, super byl:) teraz staram sie unikac takich straszych zeby sie sie wystraszyc a tym bardziej dzidzi. w ogole to ja od dziecka lubilam sie bac:D majac 13 lat wlaczalam sobie horrory na komputerze o 2 w nocy gdy wszyscy juz spali a potem.balam sie do wc tez wyjsc, a mieszkalam w takim starym domu, przechodzac obok schodow na strych a tam cieemno brr :P
    ja do fajek juz tez nie wroce, tym bardziej ze mnie w ogole nie ciagnie. nie chce znowu smierdziec tym swinstwem jeszcze przy dziecku. nie mowiac juz o cenach tej trucizny:/
    ciekawe jak tam Sylka, pewnie juz w Pl :)
    milej sobotki! idziecie swiecic jajeczka?:D

Camille87, pekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam słoneczka w słoneczna wielką sobotę dziś świecenia jajec czy wszystkie jajka pomalowane ale wszystkie? ??

Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taak Karolina i wyskrobane szczegolnie te ktore leza obok mnie w lozku haha :P

Ruda27, MILA, Aggie, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No o to chodzi mojemu jeszcze nic nie zrobiłam bo był na nocy w pracy he

Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dzieki za mile slowa, wiem ze masz racje :) ja to bardziej nerwa mialam chyba ze do sklepu nie pojechalam :P

Co do horrorow to lubie ale wole thrillery :D zaczelam w ciazy pgladac serial fallowing ale tak przezywalam ze stwierdzilam z enie moge :( zbyt duze emocje :/ a serial swietny.. Reszre kryminalnych seriali ogladam falej, np moj ulubiony Kosci :D

Jajka jeszcze nie pomalowane :P
    Kurde jakis bol brzucha mialam w nocy, albo plecow?! Sama juz nie wiem, pewnie ze chcialo sie siku :P

Kamila a olejek naturalny kokosowy.. Kupic mozna na necie albo w skelepie z naturalnymi produktami :) smaruje nim brzuch tez no i wlosy teraz :) ogolnie on tez do jedzenia :) pachnie cudnie no i sama natura :)

Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja tez uwielbiam thrillery :P kosci ogladam co niedziele i kryminalne zagadki las vegasni miami tez :P

A wiecie co mj sie rano stalo? Obudzilam sie na prawym boku i chciala wstac i jak sie podnosilam to mnie prawe biodro tak zakulo ze az sie wzdrygnelam :-( bol jakby w posladku :-( nigdy csegos takiego nie mialam :/

• Kajoni Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Niestety nie mam czasu Was nadrabiac dzis, bo musze sie zbierac do wyjazdu do Babci. Chcialam jednak zyczyc Wam cuuuuudownych swiat, pelnych ciepla i radosci, spedzonych w gronie tych najblizszych. Slodkich kopniaczkow, falujacych brzuszkow, smacznych jajeczek, udanych wypiekow, mokrego dyngusa i wszystkiego, wszystkiego co najpiekniejsze!!!!!!!

Ja pewnie nie bede miec neta u Babci, wiec macie zakaz wchodzenia na forum, macie lezec i jesc i sie obijac z rodzina, bo wracam dopiero w poniedzialek i zebym nie miala esejow do nadrabiania!!!

Buziolki panie i (ich) panowie oraz chlopcy i dziewczeta <3

Camille87, Moni&, Ruda27, Aggie, Dodi, Jus1985, celia lubią tę wiadomość

relgi09k4o218c6j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni wzajemnie Kochana :-) spokojnych pogodnych i rodzinnych Swiat <3 !!!

Kajoni lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoni dziekujemy i rowniez zyczymy zdroeych pogodnych swiat Wielkanocnych obfitych w kopniaczki:):*
    Daria, ah te nasze humory:P ja czasami sama siebie nie rozumiem a co dopiero moj maz:P
    Kamilka, ja mialam kiedys taki bol w posladku przez kilka dni tez nie wiem.co to bylo, utykalam jak stara babka:P
    kurde nudzi mi sie moj jeszcze spi:P
    dzis jedziemy po dziadka na wies b przyjezdza na swieta do moich rodzicow.
    ale mnie sutki bola wrr. siara mi leci co rano

Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja chyba tez taki bol mialam.. Wazne ze przeszlo :)
    Monia masz racje z tymi humorami, ja tez sama czasami nie wiem o co mi chodzi ale nie przyznaje sie :P
    Kajoni cudownych swiat kochana! Odpoczywaj z rodzinka :)

Ja sie zbieram, juz sie malnelam i umylam, zaraz na sklepy z kolezanka jade a co sie bede :P

Moni&, Camille87, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda furgasz he ja czekam na męża śniadanie zjemy i jedziemy do konia poczesac i mąż trochę pojezdzi

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Obudziłam sie i dzis jest juz troche lepiej. Chciałam Wam życzyć spokojnych i rodzinnych świat :) nie przejadajcie sie :) zdrowia dla Was i Waszych Maluszków :)

Zapomniałam ze 2 tyg temu zarejestrowałam sie na wczoraj do ortopedy w sprawie mojego kręgosłupa i porodu. Musiałam sie zwlec z wyrka i pojechaliśmy. Lekarz obejrzał moje wyniki badań i stwierdził ze mam wskazania na cesarkę. Nie wiem czy to źle czy dobrze, ale nie chce po urodzeniu Maleństwa leżeć 2 miesiące w bezruchu z bólem tak potwornym, ze aż nie można ręki podnieść wiec może to i lepiej.

Ruda udanych zakupów :)
    Pekinka ja nie miałam takich boli...nie pomogę...mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz
    Kamilla wyczytałam ze Twoj Mordziak był u fryzjera :) pewnie teraz jest jeszcze bardziej przystojny :D

amela, Camille87, Moni&, Dodi, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zyczylam wczoraj zdrowych i pogodnych, ale zycze jeszcze raz :))

Ja od stycznia tez nie pale, i jestem z tego zadowolona, niestety momenty nachodza ze ma sie ochote przypalic, czego nie robie ze wzgledu na mala, ale boje sie ze po porodzie, albo przed samym porodem wroce do tego swinstwa :/ Bede sie starala nie, ale wiem ze teraz trzyma mnie od tego zdrowie mojej corci, a potem co?

Dzis do pracy, wiec zycze Wam spokojnej soboty :)

amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
‹‹ 920 921 922 923 924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ