Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki za pocieszenie
babeczki w smaku sa dobre ale niw nadaja sie do podania na sniadaniu jutro czy ogolnie gosciom
Amelka ja sie zdrzemnelam i dopiero co zrobilam salatke warzywnawyszla super
Zaraz zabieram sie za babke i sernik
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada sliczny brzuszek
Kurde w dziecinstwie mialam sprawdzony przepis na babke piaskowa ale dawno nie robilam jej a nigdzie nie moge znalezc w internecie tego przepisusposob przygotowania byl specyficzny bo make oddzielnie ciachali sie nozem z masle a oddIelnie miksowalo sie jajka z cukrem mlekiem itp.. tylko proporcji nie pamietam
znalazlam jakis podobny przepis mam nadzieje ze wyjdzie
babka siedzi juz w piekarniku
-
Pekinka teraz doczytałam twój post - ja miałam taki ból dzień przed wyjazdem do PL.. Strasznie bolało i nie mogłam się wyprostować.. Wzięłam nospe w południe i leżałam, potem drugą tabletkę po 8 godzinach, ciepły prysznic i poszłam spać... Na następny dzień też ciągnęło ale już nie tak bardzo, mogłam normalnie funkcjonować choć przy niektórych czynnościach musiałam bardzo uważać, nawet jak siadałam na wc bo bolało.. W sumie to całkiem przeszło trzeciego dnia. Oszczędzaj się :*
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Kada sliczny brzusio juz :)no i ogolnie niezla kuchara z Ciebie, jak tak czytam
Sylka dobrze ze dojechaliscie calo i zdrowo, ale widze ze wielogodzinna podroz odbila swoje pietno na Twoim samopoczuciuteraz juz tylko odpoczywaj :*
Kamilko jak tam babka? Udala sie?
Ja niecala godzine temu wrocilam z kosciola ale mam na dzisiaj serdecznie dosc
Jutro na szczescie na gotowe do tesciow a w pn do moich
Milego odpoczynku Kochane i jeszcze raz wszystkiego dobrego :*amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Dodi jeszcze nie wiem czy sie udala
jeszcze jej nie wyjelam z foremki ale na pierwszy rzut oka wyglada ok
W piekarniku jeszcze sernik siedzi, ja smaze ryby parze szynke i prasowalam koszule dla meza, wiec dopiero usiadlam !
Dodi wzajemnie wesolych Swiat i milego wypoczynku
Dobranoc :*Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW zasadzie az tak duzo do roboty to nie mialam tylko ze w dzien sobie pospalam i sporo rzeczy na sama noc mi zostala do zrobienia
No jutro tez jest dzien mozesz piecmy z samego rana jedziemy do tesciow dlatego chcialam miec dzis wszystko gotowe
Ja juz w lozeczku! Dobranoc :*Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
ja dzis wyjatkowo wczesnie wstalam. na 9 jedziemy do tesciow :
Kamilka mam nadzieje ze wypieki sie udaly
jeszcze raz Wesolego Alleluja
Buziaczki i do uslyszeniaCamille87, pekinka82, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyCzesc
Ja dzis tez juz po 6 na nogach
Wypieki sie udaly
Tylko ktos nas na parkingu zastawil i jest maly problemmam nadzieje ze uda nam sie go rozwiazac w miare szybko!!
Jeszcze raz Wesolych Swiat,
Odezwe sie pewnje wieczorem.
amela, kada24, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam Was swiatecznie!
Kada super masz juz brzuszek
Kamila wazne ze babeczki sa smaczne, a ze nie podasz gosciom to zostanie wiecej dla Was
ja sie dzis wyspalam jak malo kiedy. jedziemy do moich rodzicow pozniej na obiad.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej kochane
Kamila to dobrze ze ciasta sie udaly!
Ja bede pozniej sprawdzala sernik ktory robilam pierwszy raz.. Moje pierwsze "powazniejsze" ciastoma byc na jutro, bo robimy podwojne urodziny..ja i tesciowa
gorzej jak ciasto nie wyszlo
Jestem padnieta, nogi mnie bolawczoraj duzo chodzenia, przygotowywania masakra.. I nie czuje zebym mogla teraz tylko odpoczywac, bo dzisiaj czeka mnie smazenie ryby i salatka gyros, zeby na jutro bylo wszystko swieze..
Kochane milych swiat w gronie rodziny! Odpoczywajcie sobie
Sciskam mocnopekinka82, Moni&, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Daria fajnie Ci trafily urodziby w tym roku w swieta:) ja mam co roku podwojna rocznice bo urodziny i rocznice slubu i smieje sie ze powinam od meza dwa prezenty dostawac:P
ale moj maluszek dzisiaj kopie:)
a ja wstalam z rana, poszlam do lazienki wyproznic nos i znowu krew z nosa, zawsze z rana albo wieczorem jak juz leze w lozku:/
to cieplego swiatecznego dnia Wam kochane mamusie zycze :*Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]