Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo
Ja odpoczywam po obiedzie. Pozniej jedziemy do mojej siostry posiedziec
Dostalam od meza na urodziny karte do salonu,. Pojde sobie na masaz dla kobiet w ciazyplus paznokietki zrobie i jakies zabiegi na stopy
Camille87, pekinka82, Dodi, Jus1985, amela, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy juz wrocilismy od tesciow najedzeni po brzegi
Niedlugo przyjdzie do nas moj tata ...
Daria piekny prezent od meza
Ja zrozumialam ze urodziny masz jutro a to jednak dzis
Wszystkiego najlepszego Slonce!! Duzo zdrowka, kopniakow od Natanielka i szczesliwego spotkania z nim w lipcu tudziez w sierpniusto lat!!! :*
A ja mam dzis studniowke - za 100 dni porodWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2014, 16:36
Dodi, Jus1985, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Juz a czemu tak bardzo sie ranka nke mlglas doczeka
Wydaje mi sje ze nie powinno sie sprzatac bez rekawiczek szczegolnie gdy uzywa sie jakichs detergentow bo juz pomijajac schodzaca skore na dloniach to te detergenty zle wplywaja na dzidziusia, ja zawsze sprzatam w rekawiczkach
Co do jedzenia to chyba tak jak kazdydobrze ze chociaz pijanstwa nie bylo bo mojego M rodzina raczej nie pijaca
Ja juz nis spie maz o 3:30 pojechal na ryby... na 14 przychodza znajomi poswietowac trocheamela, Dodi, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Witam
My wczoraj pozno wrocilismy takze juz nnie mialam sily pisac, od razu usnelam !
Dzis jdziemy do moich rodzicow:)
Monia moj maz jeszcze spi ale zaraz go chyba budze delikatnym prysznicemMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ale u Was wczoraj cisza byla
ja u rodzinki czas spedzalam, a po powrocie trza bylo sie polozyc bo na bol glowy nic nie pomagalo
a dzis do pracy, oh hsppy day
i niedzielny rozklad autobusow, czyli cala wiecznosc bede wracac do domu... and again, oh happy day
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mezem sje nigdy nie polewalismy takze mam spokoj
Aggie wspolczuje ze musisz isc do pracy!
P.S. czy wy tez sie tak pocicie przy sprzataniu?
Zmylam pare rzeczy ktore sie do zmywarki nie zmiescily i leci ze mnie normalnie a co to bedzie w lato -
Witajcie
Ja nie ogarniam tej polskiej rzeczywistościCałe dnie poza domem, dziś mam chwilkę więc ogarnę trochę w domku a popołudniu do dziadków.. Dostaję trochę w kość, jednak organizm odmawia tak intensywnego życia.. Ale rodzinka przeszczęśliwa, w końcu widzą mnie pierwszy raz z brzuszkiem
Jest fajnie
Jeszcze raz Wesołych Świąt!!!
P.S. Był u Was zając?pekinka82, Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
ja coraz czesciej lapie zadyszke przy niewielkich czynnosciach... a co bedzie za 2 miesiace:P
Sylwia to masz intensywny urlop:) ale wazne ze z rodzinka:) nastepnym razem beda sie cieszyc juz nie z brzuszka a z malego brzdąca:D
u mnie zajaca nie bylo, na.wielkanoc nie robimy sobie prezentow. ale za pare lat znowu ta frajda szukania zająca wroci jak Kacperek podrosnie i bedzie szukal
ale dzis ladna pogoda u mnie, a mialo padac. mam nadzieje ze juz tak zostanieCamille87, Sylka, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane!
Święta święta i zaraz po....
Tyle pyszności-nie mam gdzie tego zmieścić. ..heh
Tak mi puchną nogi że szok...ruchów mocnych jeszcze nie ma...martwie się ale czekam.
Za 8 dni usg...
Miłego świętowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 10:32
Dodi lubi tę wiadomość
-
witajcie:) co do przejedzenia to ja mam odwrotnie:)zawsze kiedy sa swieta to jem jakby mniej heh..jakis dziwny typ ze mnie..jeszcze nie bylapolana woda ale jak mama wstanie po dyżurze to pewnie z tata mnie zmocza:)
co do zadyszki to tez juz odczuwam..a nie daj Bog ze wchodze na 4 pietro i z kims przez tel rozmawiam:D
Kochaniutkie zmykam:*milego dnia..pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oj tak...Co do porannego balsamowania ..to fakt...w staniku woda, lub zwałkowany balsam
Mika... Mam tak samo ... gdy idę i rozmawiam przez telefon, to rozmówca zawsze się mnie pyta.... co robię, że tak dyszęCamille87, Jus1985 lubią tę wiadomość