Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na temat zadyszki nic mi nie mówcie
Sapie jak stary parowóz
Też sie strasznie pocę przy zwykłych czynnościach, nawet jak biorę prysznic to się pocę
Ostatnio doskwiera mi ból nóg i takie dziwne odrętwienie.. No i siedzieć nie mogę długo przy stole bo kręgosłup zaczyna boleć. Ale jest tego plus - nie jem dużoJus1985 lubi tę wiadomość
-
Zadyszki to ja tez mam praktycznie przy kazdej czynnosci a jak juz cos wiecej chce powiedziec to juz wogole
Mnie zawsze maz tylko spryska perfumem i moze tata mnie czyms skropi, ale tak na spokojnie
Nie robimy sobie tez prezentow na Zajaczka, ale pewnie u wiekszosci tradycja ta niedlugo powrocina kolejne swieta to juz co poniektore bable same beda szukac prezentow
Sylka tak to jest jak sie wraca na swieta do PL to sie czlowiek ogarnac nie moze
Ja zaraz zmykam na obiad, wiec swietujcie dalej :*Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Witam swiatecznie
Kurcze cos mi belly zamulilo tak ze nie moglam pisac na forum tylko was czytac ani polubic zadnego posta ani tez nic w kalendarzu zaznaczyczainstalowalam mozille i teraz dziala
U mnie swieta tez jakos mijaja. Maz rano pojechal na ryby a ja siedze samawczoraj bylismy na dzialce u rodzicow potem pojechalismy do znajomych to jakos zlecialo. A dzis nudny ten dzien..
Ja nie mam zadyszki jeszcze ani sie nie poce,nogi mi tez nie puchna. Takze narazie sie czuje w miare
Jus zrob sobie peeling dloni i wykremuj je.
Ja tam nigdy nie uzywam rekawiczek do sprzatania. Nie lubie bo mi niewygodnie jest.
Sylka-dobrze ze szczesliwie zajechaliscie
Kajoni, Jus1985, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczątka
I jak po świętachu mnie też zleciało i nawet jestem już nimi zmęczona.
Ja mam jutro wizytkę i rano muszę jeszcze przed pracą pojechac na badanie moczubo miałam już to zrobić ostatnio ale mi sie nie chciało
Aha no i ważyłam sie dzisiaj rano i waze 65,2 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 15:40
Camille87, Kajoni, Jus1985, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kOchane!
Jak po świętach?
Widzę, że wszystkie mega pojedzone. Ja w sumie też pojadłam,aczkolwiek teraz już wróciłam do Krakowa i już mam ze 3 godzinki po obiedzie i juz czuję powoli, że wypadałoby coś wszamać
Madzikovy, mnie też czeka wizyta u ortopedy, bo ja mam kręgosłup usztywniony po operacji. Każda z nas inaczej przeżywa cesarkę czy poród naturalny, siostra znajomej 5 dni po porodzie (cc) latała po mieście i załatwiała Małej meldunek i takie tam, bo Tato Małej musiał pracować. Inna znajoma po porodzie naturalnym 3 tyg nie mogła z łóżka wstać. Same zobaczymy po sobie.
Ja też uwielbiam horrory!!! Pisałam magisterkę o horrorach
Kada, super brzusio!!!! Ja swoje zdjęcie (ubrane) wrzuciłam na fb, bo się koleżanki "czepiały", że nic nie wiedzą
Sylka, miłej wizyty w PL. Do kiedy zostajesz?
Camille, ja nie mam na szczęście póki co problemów z poceniem się, bo ja toleruję bardzo wysoką temperaturę i jestem zmarzluch, więc mnie musi być na prawdę ciepło, żeby się pocić. Ale zadyszkę mam czasem już
Nam święta minęły na jedzeniu, leżeniu i opierdzielaniu się ogólnie. Dziś w Kościele, młoda kobitka z 2 dzieci zrobiła mi miejscemiło mi się zrobiło, ale mały mnie podczas siedzenia tak skopał, że szok
Pogoda piękna, aczkolwiek w niedzielę po południu burzowo i deszczowo.
Jutro jak będzie mi się chciało tyłek ruszyć to idę na krzywą cukrową. Ale to muszę jeszcze przemyślećDodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
swieta swieta i po swietach. dzisiaj bylismy na dlugim apacerku, nogi to mi do d... wchodza:P ale sie objadlam. ja w srode wejde na wage u lekarza to sie chyba zalamie hehe
70 stuknie napewno ponad. Mila to Ty chyba jestes chudzinka 65 tylko a sietak balas
ja sobie daje jeszcze maxdo 77 kg mam nadzieje ze wiecej nie przytyje
i znowu kaktusa zjadlam dzisiaj mmmKajoni, pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Camille87 wrote:Dzien dobry
Juz a czemu tak bardzo sie ranka nke mlglas doczeka
Wydaje mi sje ze nie powinno sie sprzatac bez rekawiczek szczegolnie gdy uzywa sie jakichs detergentow bo juz pomijajac schodzaca skore na dloniach to te detergenty zle wplywaja na dzidziusia, ja zawsze sprzatam w rekawiczkach
Nie mogłam sie doczekać bo spałam na materacu było nie wygodnie i w dodatku spać nie mogłam. A jak już się jakoś ułożyłam i usnęłam to M po 5godzinie przyszedł i zaczął lać mnie wodą
Także już lece spać bo dzień był długi a noc męcząca
A co do rękawiczek to też sprzątam w rękawiczkach tylko że M jak sprzątał to rękawiczki się zapodziały mua już była sobota wieczór a ja nie mogłam patrzeć na fugi
i musiałam ti zrobić, szczerze to myślałam że będzie to krótko trwało
Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Co do pocenia to sie tak mocno nie poce tylko tak troche.
Nogi mnie bola jak troche postoje (głównie łydki) jak posiedze więcej to plecy.
A wizyte mam w czwarek pewnie waga mi sporo skoczyła to się lekarz zdziwi bo zawsze było tak proporcjonalnieA po św skoczyło kilka kg
Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka doskonale Cię rozumiem jak dzisiaj pokazało się słonko to poszliśmy na spacer i trwał on toche ponad godz a ja już marzyłam o ławeczce
Aj... kiedyś mogłam pół dnia na nogach spędzić a teraz .... a co to będzie w wakacjepekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Magda witaj w gronie zon wedkarzy
Moj przywiozl taki polow ze az na dzialke musial pojechac zeby je oskrobac bo w domu za duzy balagan by byl
aha Kamilka ja przytyłam obecnie 7 kg
a wy dziewczyny ? jak u was z wagą? bo widzę że nie macie udostępnionych wykresów wagi ??