Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam Swiatecznie
ja dzis czuje sie duzo lepiejwlasnie jem sniadanko buleczke z miodem :
Pkinka kochana ja mam czesto taki bol w boku i pachwinie, to jest rozciaganie wiezadel takze spokojnie to jest normalne
ja tez uwielbiam horrory! zawsze ogladalam a ksiazki jak czytam to wiekszosc tez horrorow
Madziu co do cc to roznie to bywa u kobiet jedna szybciutko dochodzi dosiebie a drugiej zajmuje to troche wiecej czasu, takze nie martw sie na zapasmusi byc dobrze
A ja nigdy nie palilam
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela cieszę się, że już Ci dzisiaj lepiej....Mam nadzieję, że już nie będziesz miała takich dni :*
Wczoraj na wieczór miałam takie mocne ciągnięcia aż czułam takie kłucie w pochwiei cały prawy bok, nawet biodra... Byłam już skłonna łyknąć nospę...Ale przespałam to..Dzisiaj już tak nie ciągnie. Minimalnie.
Madzokovy.... Wszystkiego są plusy i minusy. Najważniejsze by nasze dzieciątka były zdrowe :*
Co do filmów grozy- KOCHAM !!!i uwielbiam filmy o morderstwach itp...
DZIEWCZYNKI I TU ZŁOŻĘ ŻYCZONKA...ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:02
amela, Dodi, Jus1985, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Oj wczoraj to byl ciezki dzien dla mnie ... ale dzis juz o niebo lepiej a pogoda piekna
Dobrze ze u Ciebie tez dzisiaj lepijja wczoraj lyknelam nospe ale to przez to ze i ta biegunke mialam i ten bok ciagnal, wolalam wziac !
Dziekujemy Pekinka za zyczenia,ja rowniez jescze raz dla Was Zdrowych i Pogodnych SwiatWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:07
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Kochane!
Dopiero mam internet więc szybko do Was piszę. Dotarliśmy cali i zdrowi do PolskiJednak w czasie drogi przekonałam się co to znaczy ból kręgosłupa i puchnące nogi.. Na szczęscie już jest lepiej, ale cały czas odczuwam podróż.. Teraz staram się łapać każdą chwilę żeby odpocząć
Buziaki dla Waspekinka82, Camille87, Dodi, Ruda27, Jus1985, Moni&, celia, Aggie, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem zla
kupilam babeczki kopce kreta do zrobienia i tak sie cieszylam i kuzwa nie wiedziec czemu masa mi nie wyszla
jedyne co trzeba bylo zrobic to miksowac smietanke i wsypac dolaczony proszek. Wyszly gluty zamiast gestej masy
czy ja jestem za tepa na ciasto z torebki?
Ide spac moze babka mi wyjdzie i sernik chociaz, nie z toebki przynajmniej
A jak u was przygotowania?? -
Kamilka poprostu proszek byl stary. Teraz przzed swietami wszystko chca wypchnac i tak sie dzieje
Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Dużo zdrowia przede wszystkim. Radości z kopniaczków po mazurku czy babceSamych dobrych chwil w gronie rodzinnym
pekinka82, Dodi, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Sylwia milego wypoczynku! i wesolych swiat:*
Kamilka, nie przejmuj sie, mi kiedys nie wyszla nawet smietana z torebki w ogole sie ubic nie chciala a mialam takiego smaka na deserek
bylam z M na spacerze ale padac zaczelo a rano bylo tak pieknie, ale jechalismy po dziadka. teraz wlaczymy jakis filmSylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]