Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam Swiatecznie
ja dzis czuje sie duzo lepiej
wlasnie jem sniadanko buleczke z miodem :
Pkinka kochana ja mam czesto taki bol w boku i pachwinie, to jest rozciaganie wiezadel takze spokojnie to jest normalne
ja tez uwielbiam horrory! zawsze ogladalam a ksiazki jak czytam to wiekszosc tez horrorow
Madziu co do cc to roznie to bywa u kobiet jedna szybciutko dochodzi dosiebie a drugiej zajmuje to troche wiecej czasu, takze nie martw sie na zapas
musi byc dobrze 
A ja nigdy nie palilam
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amela cieszę się, że już Ci dzisiaj lepiej....Mam nadzieję, że już nie będziesz miała takich dni :*
Wczoraj na wieczór miałam takie mocne ciągnięcia aż czułam takie kłucie w pochwie
i cały prawy bok, nawet biodra... Byłam już skłonna łyknąć nospę...Ale przespałam to..Dzisiaj już tak nie ciągnie. Minimalnie.
Madzokovy.... Wszystkiego są plusy i minusy. Najważniejsze by nasze dzieciątka były zdrowe :*
Co do filmów grozy- KOCHAM !!!
i uwielbiam filmy o morderstwach itp...
DZIEWCZYNKI I TU ZŁOŻĘ ŻYCZONKA...ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:02
amela, Dodi, Jus1985, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Oj wczoraj to byl ciezki dzien dla mnie ... ale dzis juz o niebo lepiej a pogoda piekna

Dobrze ze u Ciebie tez dzisiaj lepij
ja wczoraj lyknelam nospe ale to przez to ze i ta biegunke mialam i ten bok ciagnal, wolalam wziac !
Dziekujemy Pekinka za zyczenia,ja rowniez jescze raz dla Was Zdrowych i Pogodnych Swiat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 09:07
pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Kochane!
Dopiero mam internet więc szybko do Was piszę. Dotarliśmy cali i zdrowi do Polski
Jednak w czasie drogi przekonałam się co to znaczy ból kręgosłupa i puchnące nogi.. Na szczęscie już jest lepiej, ale cały czas odczuwam podróż.. Teraz staram się łapać każdą chwilę żeby odpocząć 
Buziaki dla Was
pekinka82, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Jus1985, Moni&, celia, Aggie, mala_mi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem zla
kupilam babeczki kopce kreta do zrobienia i tak sie cieszylam i kuzwa nie wiedziec czemu masa mi nie wyszla
jedyne co trzeba bylo zrobic to miksowac smietanke i wsypac dolaczony proszek. Wyszly gluty zamiast gestej masy
czy ja jestem za tepa na ciasto z torebki? 
Ide spac moze babka mi wyjdzie i sernik chociaz, nie z toebki przynajmniej
A jak u was przygotowania?? -
Kamilka poprostu proszek byl stary. Teraz przzed swietami wszystko chca wypchnac i tak sie dzieje

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Dużo zdrowia przede wszystkim. Radości z kopniaczków po mazurku czy babce
Samych dobrych chwil w gronie rodzinnym
pekinka82, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sylwia milego wypoczynku! i wesolych swiat:*
Kamilka, nie przejmuj sie, mi kiedys nie wyszla nawet smietana z torebki w ogole sie ubic nie chciala a mialam takiego smaka na deserek
bylam z M na spacerze ale padac zaczelo a rano bylo tak pieknie, ale jechalismy po dziadka. teraz wlaczymy jakis film
Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]