Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma za co, ja tez dziekuje za odp, bo nie ogarniam sama niektorych rzeczy zwiazanych z samym porodem. no ale przezyc pierwszy raz a potem bede weteranem hehe
Madzia za mna od wczoraj kebab chodzi chociaz nigdy nie przepadalam:P moze jutro sobie zafunduje jak jeszcze bede miala ochoteto smaczneg Ci zycze i slodkich snow dobranoc
:*
Monis
[/link]
-
hey, może nie należę do tych co się tu rozpisują ale czytam Was na bieżąco
Chciałam się tylko pochwalić że poznałam dziś płeć i będzie DZIEWCZYNKA
Bardzo się cieszę, trzymam za Was wszystkie kciuki i pilnie śledzę
Ruda27, Aggie, Camille87, kada24, Niebieska, Macca, Sylka, MILA, celia, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje Karmelka
dziewczynki juz sa chyba góra
Ja dopiero wróciłam, jednak zdecydowałam sie popłynąć Łódka i było fajowo
Mila - owszem, promieni to sie nałapałam
Juz w łóżeczku...mała coś próbuje kopać ale jakoś tak nieśmiało... Zwariować idzie. Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:35
karm3lka, Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oh my
siedzimy z moim na sofie, czuje ze mloda wrecz biega po brzuchu, mowie do Darka daj reke, przylozylam gdzie myslalam ze najwiecej sie "ujawnia" i nic... cisza przez kilka dlugich sekund az tu nagle jep
tak mocno ze az sie oboje wystraszylismy
A Darek "teraz to jestem pewien ze to moja cora a nie twoje jelita"
Dodi, kada24, Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki
No i mnie bierze jakies chorobskonarazie bol gardla i katar sie zaczyna..
Co polecacie? Musze leciec niedlugo do apteki.. O 13 wyjazd do at..
Madzikovy no jakis debil, stukalam w sufit a ten nic.. W koncu o 23 ciszej sie zrobilo.. Mialam zatyczki w uszach a i tak slyszalam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 07:13
-
Ale te nasze maluszki dają czadu, wczoraj mój synus wieczorem sie tak rozbrykal, takie mocne kopniaki dawal ze az milo:) Madziu Ty sie kochana.nie stresuj bo dobrzr eiesz ze za chwile mala znowu zacznie szalec:) moze miec leniwy dzien:)
Daria to juz wyjezdzaciez Pl? na gardlo tantum verde i plukanki z szalwi, soli, no i wszystiw naturalnw sposoby mlwk z czosnkiem miodem, herbatka z cyttynka kuruj sie kochana :*
u mnie dzis pogoda siezepsula mam nadzieje ze padac bie bedzie bo mamy isc na dzialke do kuzynaRuda27, Magda2013, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]