Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille, super ze u Ciebie ruszylo juz cos
ja czekam az moj wroci z pracy i musze uslyszec co mysli o wykorzystaniu karty
trzeba bedzie troszke poblagac
Madzikovy super ta bluzaa moja corcia wczoraj byla bardzo cichutka, dzis od rana pare kopniaczkow lekkich dostalam a tak to nic... tez sie martwilam, ale przeciez one tez moga miec leniwe dni
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja tez kupiłam materac, przewijak, a mama moja śliczne ciuszki
no i okazło się że u niej mam resztę całej pościeli do łóżeczka
Bedąc a Auchan już chciałam kupić np. prześcieradło z gumką a okazało się że u mojej mamy sa a z 3szt ha ha
Kamila kiedy malujecie pokój??
Madzikovy to się nałykałaś już tych promieni słonecznych co> ??super
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja poszlam do Rossmana po ten proszek i nie bylo
ale poszlam do innego no i byl na szczescie
A teraz jeszcze bylismy w Tesco ale w sumie nic dla malej nie kupilam za to km narobilam dzis ze szok. Teraz siedze i juz nic nie robie. Nogi mi w dupe wlaza.
Camille no cos sie w koncu ruszyloladny ten kolor. Niebieski to moj ulubiony. U mnie w pokoju mialam 6 lat ten kolor
a teraz mam na zolto. Bedziecie mieli jakis jeszcze inny kolor ?czy zostaje sam niebieski?
Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosfawiamy sam niebieski bo zaden sposob polaczenia dwoch kolorow mnie nie przekonuje
Kupimy za to naklejki albo border zeby ozywic pokoik i tyle
Ruszylo w koncu ruszylo ale za to jaki syf w calym mieszkaniu !
Masakra..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:18
Magda2013, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Quendi ja tez dzisiaj widzialam kilka kobiet w ciazy a w Tesco spotkalam kolezanke z pracy ktora tez jest na l4 i ma za 2 tygodbie cesarke. zaoferowala mi ubranka od swojego synka bo teraz bedzie niala coreczke.
Kada bardzo przydatna ta lista! mnie troche przeraza mysl pakowania torby do szpitala nie wiem czemu,ale od przyszlego miesiaca zaczynam kupowac juz pizamy, majtki, podklady i kosmetyki dla maluszka.
tez macie takie parcie na pęcherz? bo ja czuje ze coraz bardziej, niedlugo chyba bez pampersa nie bede wychodzic haha:PWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:43
Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Camille border to ten pasek naklejony przez srodek sciany? Fajnie to wyglada,lepiej niz taka gola sciana. Naklejki tez pasuja
musicie pokombinowac.
Quendi ja tez widuje codziennie jakies :)w sumie to przed ciaza tez widzialam co chwile jakies kobiety w ciazy a mowia ze jest maly przyrost
Moni u mnie to zalezy ile wypije. Nieraz mam wrazenie ze chce mi sie mocno siku a tu pare kropelek wylecia juz wogole jak gdzies wyjde to zaraz mnie w pecherzu kluje. Albo mi sie zdaje hehe
Dziewczyny napiszcie co tak naprawde jest potrzebne dla nas po porodzie?chodzi mi o podpaski jakie sa najlepsze..jakies podklady na lozko...poporodowe.
Ja w domu mam podpaski Always ultra night,mozna takie w szpitalu uzywac ? nie beda za slabe ? Gubie sie juz w tym wszystkimtyle tego jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 19:58
Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
magda nie wolno podpasek siateczkowych najlepsze to BELLA MAMA 2op takei duze ale jka urodzisz to sie przedadza bo bedzie leciec a leciec z ciebie pozniej po 2 dniu zacznie ustawac to najlepsze sa bez siateczki a alweys ma siateczke... bo jak cie beda rozcinac to zeby nic nie haczylo..
http://www.doz.pl/apteka/p47647-Bella_podklady_higieniczne_Mamma_10_szt
http://www.doz.pl/apteka/p45718-Seni_Soft_podklady_higieniczne_90cm_x_60cm_5_szt
te 2 rzeczyCamille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia tak border to ten pasek ale mozna go naklejac takze wysoko nie koniecznie na srodku sciany
Co do podpasek to najlepiej kupic jakies najwieksze jakie sie tylko dai te wklady poporodowe to takie mega duze odpaski
Wejdz na watek - lipcowa wyprawka- tam dziewczyna wypisala takze rzeczy dla siebie ktore kupila zerknij pomocneMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Kada dzieki :* ogolnie to myslalam ze te podklady poporodowe to sa wlasnie te kwadratowe na lozko a to sa takie ala podpaski
ale jestem ciemna. W przyszlym tyg.zamowie sobie to na allegro.
Camilla wiem widzialam ta wyprawke juz tylko mialam problem wlasnie z tymi podkladami
Mnie dzisiaj na szczescie nic nie boli. Kada wez moze ciepla kapiel. -
nick nieaktualny