Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak Quendi to lepiej odpuścić. My mamy Odrę i przystan 10 min min od domu wiec jest gdzie pływać a i daleko nie jest. Może troche porzucam, ale najbardziej brakuje mi dorszy na morzu
a to dopiero przyszły rok.
Quendi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale sie zacurwilam ;( znow mi wyplacili mniej niz powinni, i znow bede czekac, i pewnie nie kupie mebli w tym miesiacu ;( kuzwa mac
jakas lajza leniwa niedopilnowala swojej zakichanej roboty i przez to rozliczenie z podatkiem tez sie przesunie ;( ahh juz mam tego wszystkiego dosc, a tak sie cieszylam ze w koncu bede mogla ustawic lozeczko i komode ;(
-
Uuu, Aggie, to faktycznie ból, jak liczyłaś na więcej a tu zonk! Żeby tylko wyrównali! A z zakupami mebelkowymi spokojnie, jeszcze masz mnóstwo czasu. Ja do dziś nie mam nic... Ale jeszcze 3 miesiące, spokojnie zdążę ze wszystkim
-
nick nieaktualnyPrzed chwila rozmawialam z siostra i kurcze sporo rzeczy jeszcze od niej dostane
Na pewno biustonosz laktacyjny, majtki poporodowe (ma nowe nieuzywane zostaly jej), podgrzewacz do butelek wklady poporodowe - zawsze cos sie zaoszczedzi
Ruda27, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila nie wiem teraz dokad siega ale wicej niz polowa uda. Najlepiej zmierzyc tam jest podana dlugosc
Mam jedna dluzsza druga krotksza, ta krotsza bedzie po domu zeby ladnie wygladac
Madzikovy wiem skarpetusie cudneja jestem zadowolona ze spodenek z kroliczkiem
i bialych ogrodniczek
musze posegregowac ubranka bo czesc jest do "chodzenia po domu", a czesc wyjsciowych
duzo mam od siostry i wiele z nich jest do domu tylko i spania..
Teraz kupilam jeszcze pare pieluszek w pepco
Juz chcialabym miec wiecej..
Kamila Ty masz i tak duzo, bo juz meble
Aggie wspolczucia, tez bym miala nerwy
Juz coraz czesciej mnie bola plecy, chwile pochodze i bola..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wyrownac wyrownaja,tylko kiedy?? Sie okaze, ze przed porodem. I to juz kolejny miesiac z rzedu, no bez przesady! I wiem ze zdarze z meblami, ale ja jestem w goracej wodzie kapana, i chce juz!
zreszta ciuszki dla malej mi sie walaja po calej chalupie i juz bym chciala to ogarnac, a nie tak z miejsca na miejsce przekladac i wyglada i tak jakby nie sprzatano
-
nick nieaktualnyJa Cie Aggie rozumiem - ja tez mam taki charakter ze chce wszystko na juz ale co poradzisz?
Wspolczuje
Daria no w sumie meble to tez sporo ale jak przeczytalam ta liste na watku lipcowa wyprawka to mi galy na wierzch wyszly ze z tej listy nie mam prawie nic oprocz ubranek i lozeczka
Mezowi ta liste wyslalamod razu napisal ze dzis jedziemy po farbe i jak tylko umeblujemy pokoik i bedzie tam mozna zrobic skladzik dziecicych rzeczy to zaczynamy kompletowac
on caly czas zyl dzialka i wedkowaniem chyba go dzis uswiadomilam ile tego
No a kolejna kwestia to wozek - niby tesciowie sie deklarowali ze kupia ale temat ucichl i nie wiem czy faktycznie mozna na nich liczyc - w czerwcu komunia najmlodszej siostry meza wiec wydatki beda mieli spore, prosilam meza zeby delikatnie zagail i ten wozekAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie bo ja skopiowalam na telefonie i wyslalam mezowi przez aplikacje chaton..
Wejdz na ten watek - lipcowa wyprawka - jest nowy od razu pierwszy post to ta lista
No mam nadzieje ze teraz pojdzie szybko i bede mogla kupowac i kupowacRuda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co? Znalazlam w internecie numer do szkoly rodzenia u mnie w miescie i okazalo sie ze caly kurs (5 spotkan po 2 godz) kosztuje 50zl
zapisalam sie podalam termin porodu i maja oddzwonic kiedy sie cykl zaczyna
a ja myslalam ze to kilkaset zlotych kosztuje
Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość