X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Quendi to lepiej odpuścić. My mamy Odrę i przystan 10 min min od domu wiec jest gdzie pływać a i daleko nie jest. Może troche porzucam, ale najbardziej brakuje mi dorszy na morzu :( a to dopiero przyszły rok.

Quendi lubi tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, zakupy świetne. Ale mi tez sie najbardziej podobają skarpetki ze smerfem :D chłopca można tak ładnie ubrać.

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Wam sie ostatnio pochwalilam ze moja mała tak ładnie kopie a wczoraj i dzis ma takiego lenia...:( i zawsze jak napisze ze kopie z większa częstotliwością to potem kicha :(

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ale widzisz ze to sie zdarza - raz kopie czesciej raz rzadziej wiec taki urok Zuzi :-) zreszta nie tylko jej ;-)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie zacurwilam ;( znow mi wyplacili mniej niz powinni, i znow bede czekac, i pewnie nie kupie mebli w tym miesiacu ;( kuzwa mac :/ jakas lajza leniwa niedopilnowala swojej zakichanej roboty i przez to rozliczenie z podatkiem tez sie przesunie ;( ahh juz mam tego wszystkiego dosc, a tak sie cieszylam ze w koncu bede mogla ustawic lozeczko i komode ;(

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez aggie bym sie wkurzyla..

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Fiołek Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, Aggie, to faktycznie ból, jak liczyłaś na więcej a tu zonk! Żeby tylko wyrównali! A z zakupami mebelkowymi spokojnie, jeszcze masz mnóstwo czasu. Ja do dziś nie mam nic... Ale jeszcze 3 miesiące, spokojnie zdążę ze wszystkim :)

Kocham Cię, Tosieńko!
    p19u9n73a9aifqwx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwila rozmawialam z siostra i kurcze sporo rzeczy jeszcze od niej dostane :D
    Na pewno biustonosz laktacyjny, majtki poporodowe (ma nowe nieuzywane zostaly jej ;-) ), podgrzewacz do butelek wklady poporodowe - zawsze cos sie zaoszczedzi ;-)

Ruda27, MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila nie wiem teraz dokad siega ale wicej niz polowa uda. Najlepiej zmierzyc tam jest podana dlugosc :)
    Mam jedna dluzsza druga krotksza, ta krotsza bedzie po domu zeby ladnie wygladac :P

Madzikovy wiem skarpetusie cudne :) ja jestem zadowolona ze spodenek z kroliczkiem :D i bialych ogrodniczek :) musze posegregowac ubranka bo czesc jest do "chodzenia po domu", a czesc wyjsciowych :P duzo mam od siostry i wiele z nich jest do domu tylko i spania..
    Teraz kupilam jeszcze pare pieluszek w pepco :)
    Juz chcialabym miec wiecej..
    Kamila Ty masz i tak duzo, bo juz meble :)

Aggie wspolczucia, tez bym miala nerwy :/

Juz coraz czesciej mnie bola plecy, chwile pochodze i bola..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Fiołek Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie :) ja odziedziczyłam kilka ciuszków ciążowych po kolezance. Akurat mój rozmiar :)

celia lubi tę wiadomość

Kocham Cię, Tosieńko!
    p19u9n73a9aifqwx.png
  • Fiołek Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, już Ci kiedyś miałam pisać - bardzo mi się podoba imię Twojego synka :)

Kocham Cię, Tosieńko!
    p19u9n73a9aifqwx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiołek wrote:
    Ruda, już Ci kiedyś miałam pisać - bardzo mi się podoba imię Twojego synka :)

Fiolek dziekuje bardzo :)

• Aggie Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyrownac wyrownaja,tylko kiedy?? Sie okaze, ze przed porodem. I to juz kolejny miesiac z rzedu, no bez przesady! I wiem ze zdarze z meblami, ale ja jestem w goracej wodzie kapana, i chce juz! :( zreszta ciuszki dla malej mi sie walaja po calej chalupie i juz bym chciala to ogarnac, a nie tak z miejsca na miejsce przekladac i wyglada i tak jakby nie sprzatano :(

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Cie Aggie rozumiem - ja tez mam taki charakter ze chce wszystko na juz ale co poradzisz? :-(
    Wspolczuje :(

Daria no w sumie meble to tez sporo ale jak przeczytalam ta liste na watku lipcowa wyprawka to mi galy na wierzch wyszly ze z tej listy nie mam prawie nic oprocz ubranek i lozeczka :O
    Mezowi ta liste wyslalam :P od razu napisal ze dzis jedziemy po farbe i jak tylko umeblujemy pokoik i bedzie tam mozna zrobic skladzik dziecicych rzeczy to zaczynamy kompletowac :P on caly czas zyl dzialka i wedkowaniem chyba go dzis uswiadomilam ile tego :P

No a kolejna kwestia to wozek - niby tesciowie sie deklarowali ze kupia ale temat ucichl i nie wiem czy faktycznie mozna na nich liczyc - w czerwcu komunia najmlodszej siostry meza wiec wydatki beda mieli spore, prosilam meza zeby delikatnie zagail i ten wozek :P

Aggie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila masz ta liste gdzies zapisana? Wkleisz tutaj? :)
    To dobrze, teraz pojdzie wam szybciej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo ja skopiowalam na telefonie i wyslalam mezowi przez aplikacje chaton..
    Wejdz na ten watek - lipcowa wyprawka - jest nowy od razu pierwszy post to ta lista :-)

No mam nadzieje ze teraz pojdzie szybko i bede mogla kupowac i kupowac :D

Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam dylemat jaki wybrac przewijak czy sztywny czy miekki i gruby eh

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• kada24 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha dzis u poloznych mielismy wyprawke do szpitala jak chcecie to wam napisze

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisz Kada pisz :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Znalazlam w internecie numer do szkoly rodzenia u mnie w miescie i okazalo sie ze caly kurs (5 spotkan po 2 godz) kosztuje 50zl :P zapisalam sie podalam termin porodu i maja oddzwonic kiedy sie cykl zaczyna :-) a ja myslalam ze to kilkaset zlotych kosztuje :P

Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ