Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jus cieszę się że u was ok...
quendi i jak ciśnienie??
ruda madzikowy zazdraszczam zakupów...
no i widzę że wyciągnęłyście temat materacy... też muszę kupić... przy mojej pierwszej córci miałam ten co mila poleca...
ale ostatnio znalazłam w necie informację o gryce... że tam jakieś robale mogą się mnożyć... i zgłupiałam.. słyszałyście coś o tym??MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dla mnie takie tematy to nowosc bo nigdy sie tym nie interesowalam, fajnie ze piszecie, doradzacie:)
nie sa takie drogie te materace. chyba lepiej kupic z dobrej firmy zeby nie zmieniac za kilka miesiecy.
Positive nie doradze Ci w tej kwestii, ale jestesmy w 21 wieku wiec naeet taki materac z gryka powinien byc jakos zabezpieczony przed ewidentnym wylęganiem sie robactwa..positive, Paulia87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
positive ja też o tym czytałam ale kurde czy ja wiem..... może ktoś trafił na taki który był po prostu źle w magazynie przechowywany, dostała się wilgoć i poszło rozumiesz?? przy córce też miałam taki z gryką i nic się nie działo i byłam bardzo zadowolona
positive lubi tę wiadomość
-
wiem że są najpopularniejsze... ale nie wiem czy to nie przez cenę... bo jak zerknęłam na te lateksowe to kosmos jakiś...
Dziękuję Ruda... co dnia czuję się lepiej... nie jem jeszcze wszystkiego ale toleruję już coraz więcej pokarmów... wydaje mi się że mój organizm świadomie odrzuca pokarmy podejrzane... M. wczoraj zabrał mnie na pizzę i nie mogłam się do niej zmusić... moje maleństwo lubi zdrowe jedzenie...
no i dużo piję... jak za karę...
Camille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeciez z gryki robi sie tez materace duzych wymiarow "dla doroslych" i gdyby tam cos sie dzialo z tymi robalami raczej zaden producent nie ryzykowalby wytwarzania materacy dla noworodkow.. tez mi sie wydaje ze to jakis przypadek byl..
Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila ja wlasnie taki sam materac kupilam u nas w hurtowni. Dalam 75zl. Sama sie na niego polozylam
dla mnie do spania bylby za twardy hehe ale noworodki musza spac na takim materacu
z jednej strony jest pikowany material w kwadraty a z drugiej strony jakby w malutkie romby. Firma Danpol.
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja tylko na chwile bo mam dzis wodowanie łódki, pogoda akurat piękna.
Cesarkę będę miała z tego względu ze mam 3 przepukliny na kręgosłupie i ortopeda powiedział ze nikt mi nie da gwarancji ze po porodzie naturalnym zejde z łóżka.
Daria to na fajne promocje trafiłaś
Co do materaca to jeszcze nie wiem, czytałam juz o nich ale... Sama nie wiem.Ruda27, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość