Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki
Po badaniu wszystko ok. Wyniki też w normie tylko te bakterie w moczu ale nie liczne i powiedział że tego sie nie unikniebestie będą
Serduszko 150 uderzeń
I ogòlnie wszystko okMierzenia nie było tylko chwilke zajrzeliśmy
Macca, Ruda27, MILA, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
Jus gratuluje wizyty
cieszę sie ze u Was wszystko okey
Byłam na zakupach, jestem padnieta jak pies, ale dużo kupiłam: pare bodziakow, dresik, skarpetki, czapeczki po kąpieli, smoczek, butelki, podgrzewacz do butelek i sloiczkow, pieluchy tetrowe zwykle, ceratki do przewijania poza domem, opakowanie termo na butelkę, poszewki na poduchę klina, taką ceratkę pod prześcieradło, nożyczki do paznokci, szczotkę do włosków, gruchę ... chyba to wszystkopare pierdol juz jest
Powiedzcie mi dziewczyny... Czy oprócz mleka na początku trzeba niemowlaka czymś dopajać??Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
madziokovy nic tylko mleko ewentualnie wode przeotowana z cukrem ale naprawde w malych ilosciach no i po 1 miesiacu herbatke z rumiankiem kopru wloskiego i na trawienie z HIPP ale to po 1miesiacu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:03
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Kada. Przydatna informacja.
No troche kupiłam ale z grubszymi rzeczami sie wstrzymuje bo czekam na remont pokojujeszcze podokupuje ciuchy i bedzie okey.
Kamila jak jestes zmęczona to sie kładźwidocznie organizm potrzebuje
-
ja zamowilam butelki masc na brodawki oslonki na brodawki majtki poporodowe podklady patyczki do uszu smoczek do butelki Oillan baby zestaw do paznokci podpaski poporodowe belly mamma2szt i jak pojde odebrac to w w aptece (doz.pl) to smoczki zobacze bo w necie zabardzo nie widac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 21:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wrocilam niedawno.. Tez padnieta.. Chodzilam to nog nie czulam i plecy bolaly..
Madzikovy ale sie obkupilas no no
Ja z takich rzeczy jeszcze nic nie mamchce na necie pozamawiac, bo taniej jednak to wyjdzie
Dzisiaj kupilam maluchowi pare pieluszek flanelowych i tetrowa kolorowa
W h&m trafilam na przeceny! Dziewczyny szok normalnie, pare rzeczy i kazda po 10 zl!! Ale jestem szczesliwasweterek, spodnie, ogrodniczki, dresiki, spodenki
Sobie kupilam spodnie ciazowe, 3 swetry, bucikitakze poszalalam a co sie bede
i krem na cellulit z tolpy, moze cos pomoze
Jus gratuluje wizyty i ze wszystko jest dobrze!Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam mnie nadal krzyz od wczoraj boli masakra mlody mnie kopie juz po zebrach dzis nareszcie spotkanie z polozna no i moze zamoienie z DOZ przzyjdzie aha bede wieczorem bo podobno pradu ma nie byc od 9 do 15 eh