Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypositive wrote:dziewczyny która z was kupowała te koszulki ciążowe?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/55d8d4ee9063.jpg
Positive ja ja kupilammaterial super, nie jakas zwykla bawelna a widac ze dobrej jakosci
jestem zadowolona
positive, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jus gratulacje udanej wizyty
Kada ladna ta poscielmusze obejrzec co tam maja jeszcze na tej stronce.
Quendi mnie jak ostatnio glowa bolala to wzielam pol apapu i od razu mi przeszlo. Na szczescie mnie glowa nie boli w ciazy..moze z 3 razy lekko bolala i za kazdym razem jak bralam ta polowke apapu to pomagalo.
Madzia super zakupy...ja jeszcze nic nie mam takiegokurcze jak czytam o tych wszystkich rzeczach potrzebnych do szpitala to az sie w glowie kreci tyle tego jest. Juz sama nie wiem co jest potrzebne. Narazie mam tylko majtki poporodowe
-
Hehe Madzia no jest tego dużo. Ja wolałam juz zrobic trochę zakupów bo pózniej będę miała remont pokoju, nie wiem jak sie będę czuła ze względu na kręgosłup i temperaturę a teraz jest łatwiej. Nie mam za to żadnych rzeczy jeszcze dla siebie do szpitala, laktatora itd. Muszę sie zastanowić nad jego wyborem bo nie będę go używać non stop, a tylko jak będę musiała gdzieś wyjść. Wiec nie chce tez wydawać dużo.
-
Quendi wrote:Madzikovy zazdroszczę wodowania łódki!!
Ja w tym roku na łódkę pewnie nie pojadę.
Sezon zaraz się zaczniea czemu nie pojedziesz? Daleko macie czy co? Bo ja łowienie sobie odpuściłam w tym sezonie, ale popłynąć...czemu nie...
-
W sumie tez nie wiem czy ten laktator jest potrzebny. Kazdy musi na to patrzec indywidualnie. Podgrzewacz do butelek odkupilam od kolezanki od ktorej kupowalam ciuszki-za 2 reklamowki ciuszkow w tym buciki skarpetki,podgrzewacz i gruszke do nosa chciala 100 zl.
Fajna liste tez zrobila jakas dziewczyna na forum belly "Lipcowa wyprawka".Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 11:28
-
nick nieaktualnyJa mysle zeby z laktatorem sie wstrzymac..
Bo nawet nie wiemy czy bedziemy miec mleko tak naprawde.. A to jest raz dwa do kupienia, wiec nawet po porodzie moze ktos kupic czy samemu.. Tego codziennie raczej sie nie uzywa.
Moja siostra mowi tez zebym na poczatku nie dawala butelki z odciagnietnym mlekiem, bo z butelka dziecku latwiej i pozniej moze nie chciec znowu pic z cyca..
Zrobilam zdjecia ciuszkow z wczorajszego polowania
Magda2013, MILA, Quendi, Camille87, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
Ja mam na razie tak- mase ciuszkow(pajacyki,kaftaniki,body),skarpetki,buciki(wieksze),podgrzewacz do butelek,gruszke,kocyk,10 pieluszek tetrowych,1 bambusowa,materacyk do kapieli,krem johnsona na noc,smoczek,butelke 250ml,recznik z kapturkiem,sudokrem,majtki poporodowe,materac,rozek(wymienilam na wiekszy),koldra+poduszka,1 kpl poscieli,przescieradlo z gumka,przewijak i proszek Lovela
Dla siebie oprocz majtek nie mam nic.
Chyba mam najmniej z wasRuda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Mila ja wlasnie taki sam materac kupilam u nas w hurtowni. Dalam 75zl. Sama sie na niego polozylam
dla mnie do spania bylby za twardy hehe ale noworodki musza spac na takim materacu
z jednej strony jest pikowany material w kwadraty a z drugiej strony jakby w malutkie romby. Firma Danpol.
no własnie już go kupiłamMagda2013 lubi tę wiadomość
-
Kuzynka mi mowila ze takim noworodkom nie obcina sie panzokci, bo tam w szpitalu gdzie ona rodzila jedna dziewczyna obciela swojemu dziecku kawalek palca niechcaco
I w tym tez szpitalu polozne nie kazaly zakladac niedrapek na raczki bo dziecko wklada raczki do buzi i moze sie udusic. -
Co do laktatora to ja się nastawiam na elektryczny - jak dojna krowa ha ha
ale z zakupem jeszcze poczekam
co do piżamki o którą pytała positive to jak dla mnie jest ładna, ale za krótkaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 11:56
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane, ja tylko na chwilke bo od dwoch dni nie mam internetu bo wszystko poodlaczane, udalo mi sie przez telefon wejsc. U nas wszystko dobrze, dzis wieczorem juz bedziemy u moich rodzicow
Obiecuje ze odezwe sie i nadrobie wszystko w weekend jak tylko podlacze sie do sieci u rodzicow
Buziaki dla Was i do uslyszenia:*
MILA, Ruda27, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Madzikovy-na Mazury troszkę km mamy. Popływałabym z miłą chęcią, ale ja to spokojnie w miejscu usiedziec nie mogę
zaraz bym latała po pokładzie he he
W przyszłym roku odbije. ..
Poza tym łódka po zimie do umycia, zrobienia porządku, musialabym się pomeczyc trochę.
Ale rybek nie daruje mężowi-kocham łowićcelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmela.albo Daria
jednak Daria
Mi sie ta koszula tez podoba ale tez myslalam ze jest za krotka - Daria dokad Ci siega??
Zakupy rewelacja - skarpetki ze smerfami slodkie
Magda - najmniej to chyba mam jamam meble i ciuszki i nic poza tym !!
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość