Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria to sie nie zastanawiaj tylko idz na l4, nie ma to jak lezenie w swoim łozku i kurowanie sie. ale te 2 tyg szybko zlecial i juz wracasz. ale chcesz w Polsce rodzic? to znowu sie z rodzinka zobaczysz:)
no na razie z pogoda nie jest zle bo nie pada i 12 stopni oby sie utrzymalo. a dzis mała od narzeczonej mojego kuzyna ma urodziny, ma bzika na punkcie koni to kupilismy jej pyzzle z końmi. az bym sama je ulozyla:PRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
A ja sie dzis totalnie nje wyspalamobudzilam sie w nocy i spac nie moglam - pies jakies dziwne dzwieki wydawal maz sie smial przez sen a Kuba tak mnie kopal ze az sie obawiac zaczynam czy aby po porodzie nie bedzie tak nam do wiwatu dawal noca
Daria wspolczuje sasiadau nas maz zalatwia takie sprawy jak jest glosno to idzie i uwage zwraca ale na szczescie.w.tym bloku mamy spokoj bo same dziadki prawie mieszkaja
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia strsznie szybko zlecialo.. W polowie maja planuje znowu przyjechac
Pojde na l4, nie bede chora do pracy chodzila, 3 dnj l4 bo od czw mam i tak urlop..
Kamila to maz dobry jest, moj to nie wiem czy by poszedl troche dzik z niego, ale coraz bardziej odwazny sie robimoze jak bedzie maluszek to bedzie bardziej twardy co do innych ludzi
Monia ja tez lubie puzzlena tablecie czesto ukladam
Kamila no podobno dzieciom zostaja nawyki jakie sa w brzuszku... To bedzie w nocy wam dawal popalicCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witajcie moje drogie
Nie mam czasu nadrabiać, mam nadzieję, że u Was i Waszych dzieciaczków wszystko ok :* Pewnie nadrobię Was dopiero jak wrócę do Norwegii... U mnie wszystko w porządku, brzucholek coraz większy, ale czuję się dobrze
Poza normalnymi dolegliwościami ciążowymi czyli puchniecie i ból nóg, ból kręgosłupa i ciągłe zmęczenie.. Wkurza mnie, że ledwo wchodzę do centrum handlowego a już muszę wychodzić bo moje nogi nie dają rady... Ale jest to do przeżycia. Dla mojego Skarba wszystko
Byłam w środę u lekarza, w końcu zostałam zbadana ginekologicznie (szyjka wysoko i zamknięta), mam kiepskie wyniki krwi, ale mam nadrabiać dietą no i przede wszystkim moj synek rozwija się bardzo dobrze
Lekarz zaskoczył mnie dwoma rzeczami - mam łożysko na przedniej ścianie (a ruchy czuję bardzo wyraźnie) iii... Olav waży już 738g!!! Mój klopsik mały hehe myślałam, że jest mniejszy
Dziś weselicho, po wielu przymiarkach udało mi się kupić sukienkę i całą resztęMam nadzieję, że będę mogła się trochę pobawić. Zrezygnowałam z obcasów na rzecz balerinek, bo stwierdziłam, że jak uklęknę w kościele to już nie wstanę
Jestem z Wami myślami :*Ruda27, Magda2013, Aggie, celia, MILA, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to Daria od razu szerokiej drogi zycze!!
Mam nadzieje ze Kubus sie uspokoi do poroduale on ma tyle sily.. w nocy kopal a nad ranem jak sie obudzilam on tez juz nie spal - smielismy sie z mezem jak pod skora widac jak sie wierci albo jak sie brzuch tylko z jednej strony unosil i tak zastygal
Sylka no Twoj to klopsikmoj w skonczonym 26tc mial ok 800g
ale wg usg wychodzilon25t3-4d wiec chyba Twoj starszy
Udanej imprezy weselnej zyczeRuda27, Magda2013, Sylka lubią tę wiadomość
-
Sylka ciesze sie ze Twoj synek ma sie dobrze no i juz taki duzy!
fajnie ze sie wybawisz na weselu,tez bym poszla ale na razienic sie nie zapowiada:P
dla naszych dzieciaczkowwszystko zniesiemy, a duzo nam juz nie zostalo:)Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySylwia super wiesci co do synka
ale duzy chlopaczek
Baw sie dobrze na weseluczekamy pozniej na zdjecia
Kamila ja tez uwielbiam patrzec na brzuszek jak sie ruszawczoraj siedzialam z kolezanka i ona tez sie smiala bo byl brzuch wypchany z jednej strony bo tam sie ladnie ugniezdzil maluszek
Moj tez sie rusza rano i wieczorem najbardziejale w dzien tez puka mocno ale nie zawsze
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja tez sie co chwile budzilam w nocy bo mnie mala kopala i spac nie dala
w nocy rzadzi a w dzien spi..cisza
Podobnie jak Twoj synus Camila hehe
Juz mezowi zapowiedzialam zeby mi wiecej kebabow nie kupowalon mnie zawsze namowi do zlego
Ruda-kuruj sie naturalnymi sposobami,nie bierz tylko Rutinoscorbinu ! a moze jestes na cos uczulona ?zycze zdrowka
Karmelka gratuluje corci
Sylka-udanej zabawy kochana
Kada wy macie szczescie na te USG, u nas w Bydg nic nie potrafia zorganizowacCamille87, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kasienka to dobrze, ze juz jestes w domu i wszystko wporzadku. odpoczywaj:)
Kamila ale deserek pyszny mmm taki koktajl bym wypila:D
ja tez czym mocniej czuje maluszka to tym bardziej prafne zeby byl juz z nami. ahh jeszcze 3 miesiace i 2 tygodnie ale cos czuje ze Kacperek wyjdzie troszke wczesniej
wczoraj rozmawialam ze szwagierka i kupila 2 torby ciuszkow dla Kacperka i dwa sliczne kocykiKasieńka:), Camille87, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMagda dlaczego nie mozna Rutinoscorbinu??
Ja zawsze podczas choroby bralam - to wit C ona nie szkodzi a nadmiar jest wydalany z moczem wiec nie mozna przedawkowac, w czasie choroby jak najbardziej na wzmocnienie!
Maz kupil truskawki ale troche malo slodkie byly wiec zeobilam koktajlpyyycha
Monia no wlasnie co do zakupow - rozmawialam wczoraj z mezem i razem uznalismy ze nie ma sensu kupowac niektorych rzeczy po 2-3szt (jak np kocyk) bo nie wiadomo co jeszcze dostaniemy od rodziny i znajomych
Kupowanie rzeczy dla dzieciaczkow to frajda nie tylko dla ciezarnychMoni&, Magda2013, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
szwagierka kupuje eieksze rozmiary bo twierdzi ze przyjemnosc kupowania tych malutkich jest dla mnie
Kamilka, wydaje mi ze ze po tej aferze z rutinoscorbin boja sie brac co niektorzy a co dopiero my cięzarne. niby wycofali ta partie ale nigdy nic nie wiadomo. tez bym wolala nie wziac niz potem sie stresowac.Magda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kasienka, ciesze sie ze juz wszystko z Wami w porzadku, odpoczywaj
Sylka, udanej imprezyzaszalej tam za nas wszystkie, ktore okazji takich nie maja
Daria, szerokiej drogi, i szczesliwego powrotu do domu :*
Karmelka, gratuluje corci
Moj jest chory a ja go mecze zebysmy poszli do sklepu po te meble dla malej... czy to robi ze mnie jedze?Jutro przyjezdza mi krzeslo do karmienia
http://www.ebay.co.uk/itm/Tutti-Bambini-Nursery-Chair-Walnut-RRP-179-99-On-Display-/191069120869?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&hash=item2c7c9b6965 sie nie moge doczekac
Ruda27, Sylka, karm3lka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny