Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no my po rajdzie hehe ale fajne wieczorem filmik wrzuce normlanie 1 klasa tak blisko stac i ten dzwiek az m0ojemu synusiowi sie podobalo wiercił sie jak oszalały az do teraz hehe
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada dziecko jak sie boi to tez jest ruchliwe.. A raczej zadne malenstwo nie lubi halasu.. Tak mi sie wydaje przynajmniej..
Amela dobrze ze jestescie juz u rodzicow, teraz mysle ze bedziesz znowu czesciej z nami tu siedziala?
Ja ju w austrii i do godziny powinnam byc na miejscu.. Napisalam do szefa ze ide do lekarza w poniedzialek
Kamila te filmiki nie sa niestety wyrazne.. Wiadomo dla mnie piekne bo to moj synek, ale nie jest tak fajnie widoczne niestety..
Aggie, kada24, Camille87, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
no moj halas lubi bo od samego poczatku jest uczony przy halasie to odkurzacz to na gospodarstwie cos wiec rusza sie jak jest glosno a jak ostatnio w domu siedzilam i nic nie robilam tez malo co pukał
-
nick nieaktualnyDaria mam nadzieje ze juz dotarlas cala i zdrowa do domku
A te filmiki to telefonem krecilas? Wyrazne czy njewyrazne to wiadomo ze oczy cieszymoj filmik mimo ze ma 14 sekund to tez ciagle wlaczam i sie ciesze
U nas praca wre - maz maluje sciany i jestesmy suoer zadowoleni z kolorumamy plan aby dodatki w stylu marynarskim wykonac - naklejki obrazki itp
zobaczymy.. jak polozymy panele to cykne fotke
Ruda27, Aggie, Dodi, Macca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane ja juz w domu
Zrobilam herbate z miodem i cytryna.. Szkoda ze miodu nue lubie
Kamila styl marynarski swietny pomyslpodobaja mi sie takie rzeczy
posciel z glucka jest w takim stylu, mam ja upatrzona
pasowalaby wam do pokoiku
Powiem wam ze podroz troche mnie zmeczyla, czuje ciagniecie w podbrzuszu, ale tez nie wiem czy to nie przez wzdecia
Maluszek moj fikal w busie, mysle ze niezbyt mu sie podobala jazda, no chyba ze mu fajnie bylo bo sie troszke pobujal
Kamila to Twoja siostra Cie dzisiaj oznaczyla na fb?Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:A w cotygodniowych informacjach na belly pisze ze dzidzius juz otwiera oczy i rozroznia natezenie swiatla
Wlasnie tez o tym wczoraj czytalamfajnie moc to na usg zobaczyc
Aa wlasnie co do filmiku, mam na telefonie, mama krecila, ze i tak sie ciesze ze cos widac hahaTwoj filmik jest fajnie wyrazny, super sie go oglada
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria widzialam ta posciel i wiem ze pisalas o Marine chyba
nie wiem czy zdecyduje sie na posciel z twj firmy bo jeat droga
zobaczymy...
No wspolczuje bolu podbrzusza ale mozliwe ze to od wzdec, ja jak jestem u znajomych i mam wzdecia to po powrocie mnie tez podbrzusze boli mimo ze wychodze do wc jesli mocno musze
Tak to moja siostra mnie oznaczyla - zajebiaszcze majtki znalazlysmyRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Wlasnie tez o tym wczoraj czytalam
fajnie moc to na usg zobaczyc
Aa wlasnie co do filmiku, mam na telefonie, mama krecila, ze i tak sie ciesze ze cos widac hahaTwoj filmik jest fajnie wyrazny, super sie go oglada
Bo moj filmik sie sam na usg nagrywal gin tylko zapisal na pendraku -
nick nieaktualnyKamila ta posciel droga ale dobra jakosc. Moja siostra ma posciele juz pare lat i nic sie z nimi nie robi... Ani nie sprane ani nic.. Wiec w jakas posciel warto zainwestowac jak ma posluzyc dluzej
ja nie wszystkie kupie takie drogie, ale jedna dwie napewno..
Ladna jest Twoja siostraile ona ma lat? Wyglada na taka mlodziutka
A te majtki to takie z dziura z przodu? -
nick nieaktualnyNo zobaczymy jak to wyjdzie z ta posciela
zdaje sobie sprawe ze warto zainwestowac ale poki co nie mam porownania bo sie nawet nie rozgladalam
Moja siostra ma 28latwyglada mlodo bo jest szczupla
i w ogole nie podobna do mnie
to jedyna moja siostra wiec to ta ktora ma dwojke dzieci
A te majtki mialy dziure z tylu nie z przodui te tajemnicze kulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 21:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny