Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille
a jakże by inaczej
haha dopiero wróciłam z przystani, moj W próbował złowić węgorza a ja sie przespałam po południu na leżaku w słoneczku wiec żyje do tej pory
koło 23 mała mi tak fikała, ze stałam, chodziłam i dalej ja czułam
a teraz leniuszek chyba śpi
Ja tez miewam te skurcze, czasem wiecej czasem mniej na dzień i w przeciwieństwie do Ciebie Ruda zastanawiam sie czy to dobrze. Cieszę sie ze wróciłas cała i zdrowa do domu.
Tez mi sie wydaje ze dzieci nie lubią hałasu i wszędzie o tym pisze, ale może rzeczywiście to indywidualna sprawa. Nam jak w samochodzie pare dni temu włączył sie niespodziewanie przy otwieraniu drzwi alarm i to głośny to Zuza latała mi w brzuchu i na pewno nie był to objaw zadowolenia z jej strony wiec jej nie katuje ani głośna muzyka ani niczym takim. Jak odkurzam to sie nie wierci wiec to jej nie przeszkadza raczej.
Okeynocny Madzikovy idzie spac
dobranoc
Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dziewcyzny czy kazda z was miala juz jakies skurcze?? Czy powinny one wystepowac? Bo ja nie mialam ani razu i nie wiem czy to dobrze czy nie?
Absolutnie i obyś jeszcze nie miaławszystko jest ok u Ciebie jak najbardziej. Ja do 38 tyg nie miałam nic i nie zdąłzyłam miec bo w 38tyg i 4 dni miałam cc. Ale skurcze przepowiadające sa dopiero w 9 mc czasem w 8 ale rzadko także wszystko przed Tobą
Camille87, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa Madzikovy wiedzialam
Zuzia jest coraz silniejszaniech kopie!!
Co do halasu to nawet na belly bylo w poradzie dnia ze dzieci slysza i boja sie naglego glosnego dzwieku (przy okazji pytania Lanusi czy glosna muzyka szkodzi), ja czasem jak glosno kichne to czuje ze synus przestaje kopac i nasluchuje bo zwyczajnie go straszena potem normalnke juz fika
Kada gratuluje -
nick nieaktualnyOleńka wrote:Absolutnie i obyś jeszcze nie miała
wszystko jest ok u Ciebie jak najbardziej. Ja do 38 tyg nie miałam nic i nie zdąłzyłam miec bo w 38tyg i 4 dni miałam cc. Ale skurcze przepowiadające sa dopiero w 9 mc czasem w 8 ale rzadko także wszystko przed Tobą
No tu sie troche nie zgodze bo ja takie skurcze mam od kilku dobrych tygodni i nie twierdze ze to dobry objaw ale moj lekarz mowil ze sie zdarzaja - bralam na to nospe - skurcze krotkotrwale niebolesne czulam tylko ze macica mi twardnieje na kilka sekjnd i puszczalo - nie powodowaly skrocenia szyjki. -
U mnie na odwrót musi być głośno i dobrze przygotuje go ze nie będzie w ciszy non stop żeby w dzień nie chodzić na palcach ma się uczyć córkę tez tak robiłam ze jak spala odkurzacze trzaskalam a ona spała w nocy za to cisza i spala cała noc
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Olenka dziekuje za odpowiedz
Mam nadzieje, ze tak jest i ze dopiero skurcze mnie dopadna ;P w sumie jeszcze mamy czas..
Wstalam z zatkanym nosem, gardlo boli.. Oby bardziej sie to nie rozwinelo..
Madzikovy ale Ci fajnie z ta przystania
Dziewczyny jakie plany dzisiaj? My chyba caly dzien w lozku, trzeba sie kurowacAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria dobry pomysl z tym lezeniem dla Ciebie
kuruj sie kuruj
Mi tez choroba ostatnio sie poglebiala gardlo bolalo coraz bardziej nos zatkany ale w pewnym momencie zaczelo przechodzic tylko ze tydzien trwala chorobazdrowka :*
U mnie synus oswaja sie ze szczekaniem psamoze nie bedzie reagowal na niego bo moj piesior szczeka dosc czesto juz nawet dzwonek do drzwi wyciszylismy zeby sie uspokoil a tu ni chu chu
Jesli chodzi o plany na dzis to nic specjalnego maz jest na kursie wroci kolo 14 moze do tesciow pojedziemy..
Zagladalam rano do pokoiku kolor na scianach prezentuje sie rewelacyjnjeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 08:45
Ruda27, Aggie, Magda2013, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW przyszly weekend pokoik powinien byc zrobiony na gotowo do wstawienia mebli
Poki co tam nie bedzie lozeczka zmontujemy od razu w sypialni bo po zmontowaniu nie zmiesci sie w drzwiach zeby je przeniesc ... ale na pewno cykne fotkeAggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamila, ciesze sie ze kolorek wyszedl dobrze
Ja mam dylemat bo jedna ze scian u mnie ma niebieski kolor i kacik malej bedzie czesciowo na tej scianie, a jakbym zmienila kolor to musze calosc powymieniac, ale zobacze jak postawie meble i jak to bedzie wygladac, mam juz border dla malej wiec i tak "glowna" jej sciana jest w kremie, myslicie ze bedzie to przeszkadzalo?
I znow wrocily wymioty ;( ehh mojej ciazy urokdzis do pracy i chyba moj mnie zarazil bo mnie tez gardlo boli i glowa mi peka
Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja wlasnie wstalam, wczoraj wrocilismy po północy od kuzyna. ale fajnie sie siedzialo na dzialeczce, cieplo bylo i nie padalo na szczescie:) ubralam sobie 2 swetry i chuste pod szyje i bylo mi cieplutko:P a maly wczoraj szalal jak bylismy na dzzialce, trovhe ludzi bylo i muzyka grala moze czul lekkie zamieszanie? dzisiaj sie juz obudzil i pare razy fiknął
co do skurczow to teznie mam w ogole, mialam kilka skurczow ok 20 tyg bezbolesnych a teraz nic. wydaje mi sie ze nie mamy co panikowac, na skurcze przzyjdzie czas a jakby sie zaczely to tez by bylo pytajie " czy to dobtze i czy bie za wczesnie" takze cieszmy sie ciaza:)
ide sie wykąpac:)Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAggie a czy docelowo corcia bedzie miala swoj pokoik? Bo my tez na poczatku wstawiamy lozeczko do sypialni gdzoe sciany sa kremowo-kawowe ale tam nic nie zmieniamy bo nie ma sensu skoro Kubus bedzie mial swoj pokoik
Mysle ze nie ma sensu az tak zmieniac calego pokoju wazne ze corcia ma swoj kacic i go ladnie ozdobisz
Monia to posiadowka wam sie udalau nas lalo cale popoludnie wieczor i noc
Dzis tez marnie ale caly tydzien bylo goraco wiec cos za cosMoni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille, wlasnie chwilowo Maja nie bedzie miala pokoiku, przynajmniej poki nie wroce do pracy po macierzynskim, wtedy bedzie mozna pomyslec... dlatego sie zastanawialam
zobacze jak bedzie wygladalo jak postawie meble, pomalowac na szybko jedna sciane nie jest duzy klopot w razie W.
Ruda, nie musialabym dzis isc, mam platne chorobowe, ale jeszcze tak tragicznie sie nie czuje, zobaczymy z reszta dnia. Jakby co, zawsze moge isc wczesniej do domu, jestem chronionatylko nie chce tego naduzywac.
Moni, ja czekam na pelen weekend wolnego i ladna pogode zeby grilla zrobic bo sie robi u mamy mojejma najlepszy ogrod, a i cala rodzina sie pomiesci
ahh pieczona kielbaska, musztarda mmmm kurcze ide stad
Milego dnia leniuszkiodpoczywac i za mnie
MILA, Ruda27, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość