Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnitka moja mama bardzo sie cieszy
ona ciagle glaska brzuszek i mowie do niego
jak rozmawiamy przez skype to tez.. Ona jest bardzo opiekuncza i wiem ze bedzie dobra babcia
ale czasami zabardzo sie wtraca.. A na 38 m kw to ciezko o intymnosc
ale napewno na poczatku po porodzie bede u niej, wiem ze duzo pomoze i moge na nia liczyc
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
No ja czasami tez mam te skurcze,wczoraj mialam jak na zakupach bylam i dzisiaj niedawno calkiem. Brzuch sie robi twardy jak skala i czuje takie jakby napinanie. 15 sek i po wszystkim.
U mnie sie najwiecej babcia wtraca bo z nia mieszkamy, a wczoraj to mnie normalnie z rownowagi wyprowadzila bo powiedziala ze sa ladniejsze imiona niz Maja. Ale do innych wnukow sie nie wtracala co do imienia tylko do mnie. A ja nie bede patrzec na to czy jej sie podoba czy nie
Mowi mi jaka mam miec firane w pokoju gdzie bedzie lozeczko,ze kwiaty nie kwitna u mnie w pokoju. Co ja to interesuje. Ciagle cos. Boje sie co to bedzie jak urodze.Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Piękna pogoda, a ja jakoś nie umiem się z tego cieszyć
Ciągle rozkminiam jak to jest....... pijaka , menela nawet katar nie złapie....
A tych normalnych ludzi...............zawsze jakieś choróbsko toczy.
wiem, że może psuję wątek tymi przemyśleniami, ale ...............już mi psycha siada. Wybaczcie, że nie zaglądam.............sprawy rodzinne. Staram się Was czytać na bieżąco.........
No nic............... Trzymajcie kciuki by wszystko wróciło do normy...Całuski. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPekinka bo zule i menele sa zakoserwowani wódą!
Nie ma sie co na innych ogladac bo sprawiedliwosci nie ma - ja sie czasem "pocieszam" jak ogladam jakies reportaze w ktorych pokazuja ludzi z naprawde powaznymi problemami - uciazliwymi lub nieuleczalnymi chorobami itp..
Jakkolwiek to zabrzmi ja ciesze sie wtedy ze jestem "normalna" i doceniam to co mam
Tak w ogole to ja sie dopiero obudzilam - musialam sie zdrzemnac bo jakas spiaca bylam pogoda przytlaczajaca...
Hej ona20!Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, ale jestem padnieta, praca to juz nie przelewki
moze sie rozkrece bo jak ma sie 4 dni wolnego na 4 dni pracy to mozna sie rozleniwic. Ale plecy bola ze szok. Gardlo przeszlo i juz mi lepiej
Ona20 witajJa wedlug usg mam termin na 20 sierpnia, ale raczej bardziej prawdopodobne ze bedzie te kilka dni wczesnieij.
Mila, jak tylko podszykuje kacik dla malej zrobie fotke
Magda, Twoja babcia moze chce dobrze? Ale co do imienia to sie nie zgadzam!! Obie wybralysmy to samo, mojej mamie chyba nie bardzo podchodzi ale nie komentuje, nasz wybor kochana, i sie nie daj
Moje krzeslo przyjechaloale fajne, nawet jak Majka podrosnie to chyba sie go nie pozbede
I mialam cos jeszcze napisac ale nie pamietam...
A Kamila, mama Twoja na pewno bedzie z gory sie przygladac i pomagac :* Nie bedziesz sama
To ide podrzemacRuda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
MILA Ja mam na 24 sierpnia .
a kiedy miałas ostatnią @ ?
Ja tez mam liczone według ostatniej @ .
Czemu cesarka ?
Ja juz kupiłam wózekbo miałam dobrą okazje a wózek lekki i wygodny do jeżdzenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 19:35
MILA lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
pierwszy w tym roku moj gril zaliczony, objadlam sie ze hej
Daria zycze aby Wam wyjazd wypalil
Jutro rano mam lekarza, trzymajcie kciuki
witaj ona20Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 19:15
Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitka trzymam kciuki
Ja tez ide rano na pobranie krwi i po l4.. Musze byc tam ok 6.30-7 rano.. Bo tu jest tak cudnie zeby pobrac krew trzeba zrobic wczesniej termin hahaha.. I za pozni moj maz zadzownil i mnie "wcisneli" masakra jakas..
Zazdroszcze grilla
Chyba pojedziemy w ciemno nad to jezioro, cos sie znajdzie napewnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 19:24
-
nick nieaktualnyAnitka ja rowniez trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
Ciekawe ile Nelcia urosla
A ja sobie obejrzalam zalegle odcinki porodowki na ipli bo w tv juz sie skonczyly - cale 6 odcinkow wyemitowali wow
Aggie tez tak sobie mysle ze mama patrzy na nas i sie cieszy naszym szczesciem :*Ruda27, Magda2013, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria moja babcia jest taka sama-wszystko musi wiedziec,a ja z moim mezem nieraz po angielsku troche gadamy zeby ona nie rozumiala
ale jestem okropna
Mieszkamy w bloku,4 pokoje-ona ma 2 i my tez mamy 2. Jakos sie miescimy. Ale zanim sie mala urodzi trzeba bedzie zrobic male przemeblowanie.
Aggie mojej mamie sie podoba,ale babci nie. A ja mam to gdzies. Moje dziecko-moj wybor
Witaj ona20
Ja chyba na grilla sie zalapie u rodzicow na dzialce bo slyszalam ze chca tam zrobic,oczywiscie jezeli pogoda dopisze na majowke.Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość