Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda jak znajdziesz produkt ktory chcesz kupic wrzucasz go do koszyka, zawartosc koszyka widoczna jest po prawej stronie nastepnie klikasz finalizuj zamowienie i krok po kroku - wybierasz apteke w ktorej chcesz odebrac produkt i w ostatnim kroku podajesz imie nazwisko i nr tel na ktory przyjdzie sms informujacy o mozliwosci odbioru
to latwe zobaczysz
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja jutro jadę odebrać towar hehe a wogole dziś po spacerE nadal krzyża bola i zadyszki dostałam takiej ze ho ho mążmmiał ubaw he i gada jeszcze 2,5 miesiąca się będziesz męczyć he
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
witajcie Mamuski:)przepraszam,ale malutko jestem tutaj ostatnio, bo nie moge wziac kompa do lozka
ciezko Was nadrobic..i zobaczcie mamy juz maj prawie.potem czerwiec i zacznie sie ostre wyczekiwanie:)moja Maja tak ostatnio sie ozywila ze az brzuch mi podskakuje:)dzis rano mnie kopala bo byla glodna i jak zjadlam przestala:)
caluje Was :************Magda2013, Camille87, Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Camilla dzieki :* a jeszcze mam pytanie jak bym chciala kupic jakas rzecz z apteki ale nie zamowiona to wyjdzie drozej ??
Kada faktycznie !zupelnie zapomnialam
trzeba to opic !
Ide sobie zrobic kakaoRuda27, Camille87, Aggie, Dodi, kada24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda zazwyczaj ceny w aptekach normalnie sa wyzsze (ja tak prenatal classic kupilam za 43zl chyba a w aptece ponad 50zl!) ale pewnosci nie mam czy wszystkich produktow to dotyczy.. czas oczekiwania na odbior to ok jednego dnia wiec jak cos to zloz drugie zamowienie i odbierzesz razem
Aha no i oczywiscie gratuluje studniowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:31
Dodi lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dopiero wrocilam, bylismy na wsi dziadka odwiez do domu, potsm zostalismy u rodzicow na grilu, posiedzielismy na ogrodku do pozna, fajnie bylo:)
Amela yrzymam kciuki za wizyte jutro!
Magda niezlw ze gadacie po angielsku, ale tak to czasem jest ze ktos z rodzony nas ostro wkurza bo jest poprostu upierdliwy:/
moj juz chrapie bo jutro do pracy a mi sie wyjatkowo nie chce spac bo spalam do 9 dzis:P
witaj ona20!
a co do imion to kilku osobom z rodziny tez sie nie podoba Kacper ale ja mam ich zdanie w d**** bo to bedzie nasz synek i my decydujemy jak go nazwiemy:) za x lat pretensji nie bedzie miec za to jak go nazwiemy,no chyna ze nazwalibysmy Jozio albo Alfons
ide spac bo nie mam co robic juz, moze zasne. dobranoc laseczki kolorowych snow<3 :*!
MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Jestem pierwsza, no ale nie dziwne o tej godzinie hahah
Bylam oddac krew i juz w domu jestemdzisiaj bez pizamowego dnia, juz poscielilam lozko i leze w dresach
Anitka nie wiem o ktorej masz wizyte, ale czekamy na wiesci!
Monia no to mialas wczoraj fajny dzien, kurcze jak wam fajnie z tymi grillami jak mozecie z rodzinka i znajomymi posiedziecu mnie to sie zmieni od nastepnego roku
Rozmawialam wczoraj z moim i bedziemy sie starac zeby mieszkac sami, bo ani u moich rodzicow ani u tesciowej nam nie pasuje.. Mam nadzieje ze cos wypalijeszcze duzo czasu, ale jestem optymistycznie nastawiona
Aaa moj synek to maly terrorystaw nocy to mnie tak bombardowal na boku na ktorym lezalam ze musialam sie w koncu obrocic.. I wcale nie uciskalam brzuszka (specjalnie zwracalam na to uwage i uwazalam)...
Juz czuje sie tez lepiej, dalej mam katar, ale juz gardlo tak nie bolipolecam tabletki na gardlo prenalen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:03
MILA, Moni&, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hello kobietki
witam po weekendzie
Ja już w pracy
Ona20 ja ostatnią @ miałam 20.11.2013r a CC bo to bedzie mój drugi poród (pierwszy też był przez CC) i tak wolę
Quendi co do wózka to ja już wózek mam po córce ale uważam że X-lander jest supera wrzuć link jaki model i kolor byś chciała
Magda mi tez się brzuchol napina - paskudne uczucie , wręcz boli
Amelcia powodzonka
Laski kiedy dokładnie byłyście na tej glukozie ?? w jakim terminie ciązy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:07
Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria to szybka jestes, no i dalej mozesz leniuchować
Wiolka, ja miałam glukoze w 22 tc, zdziwiło mnie to bo wszędzie pisze, że robi sie pomiędzy 24 a 28 tc. no ale przynajmniej jestem juz po:P
U mnie niestety słonko nie wychodzi, chmury ciemne i chyba bedzie padac.
M pojechał do pracy a ja planów na dzis brak.
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia to faktycznie wcześnie miałaś ta glukozę.
Powiem wam że ciężko mi sie do pracy wstaje, ale potem tak myślę że może to czasem i lepiej że mam sie czym zająć bo szybciej mi cas leciale tylko do środy potem do 13 maja mam urlopik
fajnie nie ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:52
Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość