Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda jak znajdziesz produkt ktory chcesz kupic wrzucasz go do koszyka, zawartosc koszyka widoczna jest po prawej stronie nastepnie klikasz finalizuj zamowienie i krok po kroku - wybierasz apteke w ktorej chcesz odebrac produkt i w ostatnim kroku podajesz imie nazwisko i nr tel na ktory przyjdzie sms informujacy o mozliwosci odbioru
to latwe zobaczysz
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja jutro jadę odebrać towar hehe a wogole dziś po spacerE nadal krzyża bola i zadyszki dostałam takiej ze ho ho mążmmiał ubaw he i gada jeszcze 2,5 miesiąca się będziesz męczyć he
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
witajcie Mamuski:)przepraszam,ale malutko jestem tutaj ostatnio, bo nie moge wziac kompa do lozka
ciezko Was nadrobic..i zobaczcie mamy juz maj prawie.potem czerwiec i zacznie sie ostre wyczekiwanie:)moja Maja tak ostatnio sie ozywila ze az brzuch mi podskakuje:)dzis rano mnie kopala bo byla glodna i jak zjadlam przestala:)
caluje Was :************
Magda2013, Camille87, Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Camilla dzieki :* a jeszcze mam pytanie jak bym chciala kupic jakas rzecz z apteki ale nie zamowiona to wyjdzie drozej ??
Kada faktycznie !
zupelnie zapomnialam
trzeba to opic !
Ide sobie zrobic kakao
Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi, kada24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda zazwyczaj ceny w aptekach normalnie sa wyzsze (ja tak prenatal classic kupilam za 43zl chyba a w aptece ponad 50zl!) ale pewnosci nie mam czy wszystkich produktow to dotyczy.. czas oczekiwania na odbior to ok jednego dnia wiec jak cos to zloz drugie zamowienie i odbierzesz razem

Aha no i oczywiscie gratuluje studniowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 20:31
Dodi lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dopiero wrocilam, bylismy na wsi dziadka odwiez do domu, potsm zostalismy u rodzicow na grilu, posiedzielismy na ogrodku do pozna, fajnie bylo:)
Amela yrzymam kciuki za wizyte jutro!
Magda niezlw ze gadacie po angielsku, ale tak to czasem jest ze ktos z rodzony nas ostro wkurza bo jest poprostu upierdliwy:/
moj juz chrapie bo jutro do pracy a mi sie wyjatkowo nie chce spac bo spalam do 9 dzis:P
witaj ona20!
a co do imion to kilku osobom z rodziny tez sie nie podoba Kacper ale ja mam ich zdanie w d**** bo to bedzie nasz synek i my decydujemy jak go nazwiemy:) za x lat pretensji nie bedzie miec za to jak go nazwiemy,no chyna ze nazwalibysmy Jozio albo Alfons
ide spac bo nie mam co robic juz, moze zasne. dobranoc laseczki kolorowych snow<3 :*
!
MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualnyDzien dobry! Jestem pierwsza, no ale nie dziwne o tej godzinie hahah
Bylam oddac krew i juz w domu jestem
dzisiaj bez pizamowego dnia, juz poscielilam lozko i leze w dresach 
Anitka nie wiem o ktorej masz wizyte, ale czekamy na wiesci!
Monia no to mialas wczoraj fajny dzien, kurcze jak wam fajnie z tymi grillami jak mozecie z rodzinka i znajomymi posiedziec
u mnie to sie zmieni od nastepnego roku 
Rozmawialam wczoraj z moim i bedziemy sie starac zeby mieszkac sami, bo ani u moich rodzicow ani u tesciowej nam nie pasuje.. Mam nadzieje ze cos wypali
jeszcze duzo czasu, ale jestem optymistycznie nastawiona
Aaa moj synek to maly terrorysta
w nocy to mnie tak bombardowal na boku na ktorym lezalam ze musialam sie w koncu obrocic.. I wcale nie uciskalam brzuszka (specjalnie zwracalam na to uwage i uwazalam)...
Juz czuje sie tez lepiej, dalej mam katar, ale juz gardlo tak nie boli
polecam tabletki na gardlo prenalen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:03
MILA, Moni&, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hello kobietki

witam po weekendzie
Ja już w pracy
Ona20 ja ostatnią @ miałam 20.11.2013r a CC bo to bedzie mój drugi poród (pierwszy też był przez CC) i tak wolę
Quendi co do wózka to ja już wózek mam po córce ale uważam że X-lander jest super
a wrzuć link jaki model i kolor byś chciała 
Magda mi tez się brzuchol napina - paskudne uczucie , wręcz boli
Amelcia powodzonka
Laski kiedy dokładnie byłyście na tej glukozie ?? w jakim terminie ciązy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:07
Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Daria to szybka jestes, no i dalej mozesz leniuchować

Wiolka, ja miałam glukoze w 22 tc, zdziwiło mnie to bo wszędzie pisze, że robi sie pomiędzy 24 a 28 tc. no ale przynajmniej jestem juz po:P
U mnie niestety słonko nie wychodzi, chmury ciemne i chyba bedzie padac.
M pojechał do pracy a ja planów na dzis brak.
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]

-
Monia to faktycznie wcześnie miałaś ta glukozę.
Powiem wam że ciężko mi sie do pracy wstaje, ale potem tak myślę że może to czasem i lepiej że mam sie czym zająć bo szybciej mi cas leci
ale tylko do środy potem do 13 maja mam urlopik
fajnie nie ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 07:52
Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

13.08.2014