X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzialas teraz syenczkow malowani jak lala brwi regulowane no masakra jop tego nie umia strzymac a rurki spoko ale jak juz do nich jakie balerinki albo na koturnie ubieraja buty no masakra nie lubie za bardzi lalusiow hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie cierpie lalusiów, widze takiego to od razu myśle, że to gej. wychowamy synków na porządnych facetów, męskich, a nie taki pipidówy w rurkach

Dodi lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)
    U mnie tez sloneczko swieci :-)
    Wstaje na sniadanko bo jak zwykle glodna sie obudzilam..
    Amela powodzenia na wizycie :-)

Daria wiadominze samemu najlepiej mieszkac, to tylko i wylacznie kwestia finansow.. ;-)

Kada ja bym chyba tez nie zniosla jakby moj syn mial sie malowac i w rurkach latac :P juz moj maz z niego mezczyzne robi :P

Mila milego dnia w pracy :-)

MILA, Dodi, amela lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tego nie wytrzmie dzieki bogu ze mamy mini gospodarke to sie nauczy hehe a maz bedzie na mecze zabierał i uczył grać hehe moja corka to juz mala gospodyni lata za dziadkiem traktorem jezdzi i byczki nakarmia hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha malowania u faceta tez bym nie zniosla :P ale akurat do rurek nic nie mam, no chyba ze takich mega obcislych to wiadomo jestem na NIE :P ja akurat lubie mode i tez bym chciala zeby moje dziecko bylo fajnie ubrane :) ale tez bez przesady, bo niektorzy co robia z dziecmi to juz masakra.. Pozniej wyrastaja na takie paniusie..

Mi w sumie i tak czas szybko leci :) juz mamy maj :) chyba tez dzieki forum, bo inaczej nie wiem co bym robila w domu sama :P

Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dzisiaj sie mierzylam w brzuszku i mam 109 cm, myslalam ze szybciej bedzie mi rosl :P a waga w srode, tego to sie az boje haha pewnie juz zobacze 8 z przodu..

Camille87 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez bym z chęcia poszła gdzies do pracy na kilka h bo nic tylko w domu siedze, no ale nie narzekam juz, bo niejedna z z nas chciałaby siedziec cały czas na l4 a tu lipa. dobrze, że wstąpiłam na to forum, jak to fajnie pogadać z kimś kto jest w tej samej sytuacji:)
    ja sie mierzyłam w brzuszku i mam 108, 1 cm urósł :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 08:34

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada no aż tak to ja bym nie pomyślała :-P ha ha ah a

Kamiś dzięki kochanie :-)

Daria ja wazyłam sie dzisiaj rano - 65,7 kg :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja jutro sie waze i obawiam sie ze bedzie wiecen niz ostatnio :P oj pofolgowalam sobie w tym tygodniu oj tak...

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze to jest temat rzeka i nie powinno sie go poruszac ale ja modle sie aby moj syn nie btl gejem :/

• MILA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o boże dziewczyny !!!!!!! kopnę was w dupska !!! jakie geje ????
    ehhhhhhhhhhhhhhh

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaahhhhrrr :/ sie rozpisalam i wszystko zniklo :/

Bylo dzien dobry z usmiechem, teraz jestem troche zla...

Zazdroszcze Wam tych L4, i urlopow itd. Ja dzis powinnam wiedziec ile czasu musze uprzedzic przed pojsciem na pelen urlop, i ile go dokladnie bede miala (a nie powinno byc mniej jak 20 - kolezanka mowila ze chyba 27 minimum :P ) i ile musze uprzedzic przed pojsciem na macierzynski, bo bym chciala zaraz po urlopie isc. Szczerze Wam powiem, ze juz bym poszla na ten urlop i czekala na ta moja kruszynke :)

I zniw do pracy, a jak mi sie nie chce :(:( juz wczoraj pisalam ze to nie przelewki, a ja nie naleze do tych leniwych albo tych co lubia sie wyslugiwac innymi, a wczoraj musialam kolezanke prosic wiele razy o pomoc, shit, przynajmniej ona rozumie i od dluzszego czasu starala sie pomagac tylko ja nie chcialam, ale mam wyrzuty sumienia.

Co do testu glukozy to mam na 12 maja, i to ma byc 26 tydzien, wiec w granicy o ktorej jedna z Was wspominala (przepraszam ze nie pamietam, ale juz raz tekst napisalam i go wcielo).

Ide szamac jakies sniadanie :)

Camille87, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila mysle ze zaden rodzic by nie chcial dziecka homoseksualnego... Ale niestety na to nic nie poradzimy..
    Moze juz waga Ci nie bedzie tak szybko szla? Ja przekonam sie w srode, ostatnio u sis sie wazylam ale mysle ze jej waga pokazuje mniej :P

Monia jasne to lepiej z kims porozmawiax kto jest w podobnej sytuacji :)

Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dziewczyny dajcie spokoj :) nasze dzieciaczki beda super jakie beda :) a kwestia wychowania troche tez tu wchodzi, tak mysle, minimalnie ale jednak :)

A ja od ostatniego wazenia przybralam tylko 300g takze nie najgorzej :)

I tak jestem mega dumna ze swoja waga biorac pod uwaze ze szlugi rzucilam :D do tej pory przybralam niecale 6kg :)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego sie modle bo wiem ze raczej maly wplyw mamy na to..
    Daria no sie okaze czy waga sie uspokoila ale szykuje sie na najgorsze naprawde bo ten tydzien caly czas jadlam caly czas cos mi sie chcialo nawet jak najedzona bylam to geba w lodowce :P
    I tez ciekawa jestem jak u Ciebie, trzymam kciuki oby siostrzana waga byla dobra ;-)

Aggie nonTwoja waga jest super! Ja jak rzucalam fajki to tez nie tylam to chyba jakas plota :P

Dziewczyny czy wasze maluchy kopia was nad pepkiem ale na srodku?? Bo moj kopie mnie albo na dole albo na gorze ale z boku i zastanawiam sie czy on caly czas w poprzek lezy?

Ruda27, Aggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila trzymaj trzymaj :) w srode dam znac, chyba ze zas moja waga w srode bedzie sie buntowac :P

Moj kopie tez zazwyczaj po bokach :) na srodku nad pepkiem malo w sumie, najwiecej po bokach i wieczorami na dole :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle, że na orientację dziecka ma też po częście wpływ wychowanie. ale nad czym my sie zastanawiamy, to jest bardzo odległy temat, narazie bedziemy sie cieszyć naszymi maleństwami i wychowywać je najlepiej jak umiemy:)
    ja jestem ciekawa ile znowu bede ważyć za tydzien w srode. w domu sie nie waże, bo nie mam wagi :P mam nadzieje, ze nie wiecej niż 1 kg, bo teraz sie pilnuje :P
    wczoraj miałam pierwszy dzien słabości, jakbym miała świadomość, że moge palic, to poleciałabym po paczkę fajek bo byłam tak wkur***, sprzeczki rodzinne, nie bede Was zanudzac. na szczęście potem przeszło. musze ćwiczyć silną wolę, bo boję sie, że po porodzie znowu mogę siegnąć po fajki. nie ciągnie mnie to papierochów tylko jak sie porządnie wkurzę, to wteyd mam ochote zapalić:/

Camille87, Ruda27, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAmila, mój tez kopie nad pępkiem czasami, w ogóle to czuje go wszędzie, raz na dole, po bokach, powyżej pępka a niech sobie fika <3
    Mimo smarowania 2 razy dziennie, zobaczyłam wokół pępka rozstępy, mało widoczne ale jednak:/ mam nadzieje, że nie bedzie tragedii:P
    no i okropny cellulit na udach :( musze zainwestowac w żel jakiś

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej rozstepy juz? Jak widac rozstepy to sprawa genow nie zawsze kremy pomagaja :-(
    Na innym watku czytalam ze dziewczyna kremowala sie mustella i jeszcze drugim drogim kremem i tez miala rozstepy:/
    A o cellulicie to nic nje mow tez mam :/
    A ja pierdola jak bylam u gina to mialam spytac o ten probiotyk przeciw ewentualnym infekcjom na basenie i zapomnialam :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja sie ciesze ze nigdy nie palilam :) i nie zamierzam :D
    Ja mam nadzieje, ze mi waga bedzie schodzila jak Miriam :) widzialam ze jej ladnie leci w dol :) narazie tym martwic sie w ogole nie zamierzam :)

Monia ja kupilam soboe krem na cellulit z tolpy. I powiem Ci, ze pare dni stosuje a widze roznice. Wiadomo ze przy uzywaniu kremow to i tak skora sie napina, a jak sie prestaje to zas staje sie taka okropna.. Ale bede uzywala caly czas :) od razu sie lepiej czuje patrac na nogi, chociaz w swietle to masakra :( chyba bede musiala sie kiedys jakims zabiegom poddac, bo same kremy nic mi nie dadza i tak..

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 954 955 956 957 958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ