Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a widzialas teraz syenczkow malowani jak lala brwi regulowane no masakra jop tego nie umia strzymac a rurki spoko ale jak juz do nich jakie balerinki albo na koturnie ubieraja buty no masakra nie lubie za bardzi lalusiow hehe
-
nick nieaktualnyDzien dobry
U mnie tez sloneczko swieci
Wstaje na sniadanko bo jak zwykle glodna sie obudzilam..
Amela powodzenia na wizycie
Daria wiadominze samemu najlepiej mieszkac, to tylko i wylacznie kwestia finansow..
Kada ja bym chyba tez nie zniosla jakby moj syn mial sie malowac i w rurkach latacjuz moj maz z niego mezczyzne robi
Mila milego dnia w pracyMILA, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
tez tego nie wytrzmie dzieki bogu ze mamy mini gospodarke to sie nauczy hehe a maz bedzie na mecze zabierał i uczył grać hehe moja corka to juz mala gospodyni lata za dziadkiem traktorem jezdzi i byczki nakarmia hehe
-
nick nieaktualnyHahaha malowania u faceta tez bym nie zniosla
ale akurat do rurek nic nie mam, no chyba ze takich mega obcislych to wiadomo jestem na NIE
ja akurat lubie mode i tez bym chciala zeby moje dziecko bylo fajnie ubrane
ale tez bez przesady, bo niektorzy co robia z dziecmi to juz masakra.. Pozniej wyrastaja na takie paniusie..
Mi w sumie i tak czas szybko lecijuz mamy maj
chyba tez dzieki forum, bo inaczej nie wiem co bym robila w domu sama
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez bym z chęcia poszła gdzies do pracy na kilka h bo nic tylko w domu siedze, no ale nie narzekam juz, bo niejedna z z nas chciałaby siedziec cały czas na l4 a tu lipa. dobrze, że wstąpiłam na to forum, jak to fajnie pogadać z kimś kto jest w tej samej sytuacji:)
ja sie mierzyłam w brzuszku i mam 108, 1 cm urósł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 08:34
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaahhhhrrr
sie rozpisalam i wszystko zniklo
Bylo dzien dobry z usmiechem, teraz jestem troche zla...
Zazdroszcze Wam tych L4, i urlopow itd. Ja dzis powinnam wiedziec ile czasu musze uprzedzic przed pojsciem na pelen urlop, i ile go dokladnie bede miala (a nie powinno byc mniej jak 20 - kolezanka mowila ze chyba 27 minimum) i ile musze uprzedzic przed pojsciem na macierzynski, bo bym chciala zaraz po urlopie isc. Szczerze Wam powiem, ze juz bym poszla na ten urlop i czekala na ta moja kruszynke
I zniw do pracy, a jak mi sie nie chcejuz wczoraj pisalam ze to nie przelewki, a ja nie naleze do tych leniwych albo tych co lubia sie wyslugiwac innymi, a wczoraj musialam kolezanke prosic wiele razy o pomoc, shit, przynajmniej ona rozumie i od dluzszego czasu starala sie pomagac tylko ja nie chcialam, ale mam wyrzuty sumienia.
Co do testu glukozy to mam na 12 maja, i to ma byc 26 tydzien, wiec w granicy o ktorej jedna z Was wspominala (przepraszam ze nie pamietam, ale juz raz tekst napisalam i go wcielo).
Ide szamac jakies sniadanieCamille87, MILA, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila mysle ze zaden rodzic by nie chcial dziecka homoseksualnego... Ale niestety na to nic nie poradzimy..
Moze juz waga Ci nie bedzie tak szybko szla? Ja przekonam sie w srode, ostatnio u sis sie wazylam ale mysle ze jej waga pokazuje mniej
Monia jasne to lepiej z kims porozmawiax kto jest w podobnej sytuacjiCamille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Hahaha dziewczyny dajcie spokoj
nasze dzieciaczki beda super jakie beda
a kwestia wychowania troche tez tu wchodzi, tak mysle, minimalnie ale jednak
A ja od ostatniego wazenia przybralam tylko 300g takze nie najgorzej
I tak jestem mega dumna ze swoja waga biorac pod uwaze ze szlugi rzucilamdo tej pory przybralam niecale 6kg
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego sie modle bo wiem ze raczej maly wplyw mamy na to..
Daria no sie okaze czy waga sie uspokoila ale szykuje sie na najgorsze naprawde bo ten tydzien caly czas jadlam caly czas cos mi sie chcialo nawet jak najedzona bylam to geba w lodowce
I tez ciekawa jestem jak u Ciebie, trzymam kciuki oby siostrzana waga byla dobra
Aggie nonTwoja waga jest super! Ja jak rzucalam fajki to tez nie tylam to chyba jakas plota
Dziewczyny czy wasze maluchy kopia was nad pepkiem ale na srodku?? Bo moj kopie mnie albo na dole albo na gorze ale z boku i zastanawiam sie czy on caly czas w poprzek lezy?Ruda27, Aggie, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysle, że na orientację dziecka ma też po częście wpływ wychowanie. ale nad czym my sie zastanawiamy, to jest bardzo odległy temat, narazie bedziemy sie cieszyć naszymi maleństwami i wychowywać je najlepiej jak umiemy:)
ja jestem ciekawa ile znowu bede ważyć za tydzien w srode. w domu sie nie waże, bo nie mam wagimam nadzieje, ze nie wiecej niż 1 kg, bo teraz sie pilnuje
wczoraj miałam pierwszy dzien słabości, jakbym miała świadomość, że moge palic, to poleciałabym po paczkę fajek bo byłam tak wkur***, sprzeczki rodzinne, nie bede Was zanudzac. na szczęście potem przeszło. musze ćwiczyć silną wolę, bo boję sie, że po porodzie znowu mogę siegnąć po fajki. nie ciągnie mnie to papierochów tylko jak sie porządnie wkurzę, to wteyd mam ochote zapalić
Camille87, Ruda27, Aggie, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
KAmila, mój tez kopie nad pępkiem czasami, w ogóle to czuje go wszędzie, raz na dole, po bokach, powyżej pępka a niech sobie fika
Mimo smarowania 2 razy dziennie, zobaczyłam wokół pępka rozstępy, mało widoczne ale jednak:/ mam nadzieje, że nie bedzie tragedii:P
no i okropny cellulit na udachmusze zainwestowac w żel jakiś
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyOjej rozstepy juz? Jak widac rozstepy to sprawa genow nie zawsze kremy pomagaja
Na innym watku czytalam ze dziewczyna kremowala sie mustella i jeszcze drugim drogim kremem i tez miala rozstepy:/
A o cellulicie to nic nje mow tez mam
A ja pierdola jak bylam u gina to mialam spytac o ten probiotyk przeciw ewentualnym infekcjom na basenie i zapomnialam -
nick nieaktualnyJak ja sie ciesze ze nigdy nie palilam
i nie zamierzam
Ja mam nadzieje, ze mi waga bedzie schodzila jak Miriamwidzialam ze jej ladnie leci w dol
narazie tym martwic sie w ogole nie zamierzam
Monia ja kupilam soboe krem na cellulit z tolpy. I powiem Ci, ze pare dni stosuje a widze roznice. Wiadomo ze przy uzywaniu kremow to i tak skora sie napina, a jak sie prestaje to zas staje sie taka okropna.. Ale bede uzywala caly czasod razu sie lepiej czuje patrac na nogi, chociaz w swietle to masakra
chyba bede musiala sie kiedys jakims zabiegom poddac, bo same kremy nic mi nie dadza i tak..
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość