Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo napenwo nie raz jeszcze bedziemy miec stracha.. Zostaly 3 miesiace wiec maluszek w tym czasie tez moze miec gorszy dzien..
Positive daj znac jak przyjdzie ten detektor. Ja jak juz bede w polsce to w przypadku jakis watpliwosci moge jechac do gina i polozna bada tetno.. Moja siostra tez kiedys jechala w zaawansowanej ciazy bo sie wystraszyla.. Takze to normalne u nas kobitekCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
positive,moze jeszcze przyjdzie? albo idz zapytac do apteki czy przyszlo zamowienie na Twoje nazwisko.
ale dostalam powera dzisiaj posprzatalam juz w domu, wzielam sie zapranie i mysle co by jeszcze zrobic
positive juz chcyba do konca ciazy bedziemy przewrazliwione co do ruchow. ja zawsze rano wyczekuje pierwszego ruchu, jak poczuje to sie uspokajam a potem jest tylko lepiej a jak nie poczuje to schizuje, a okazuje sie ze maluszek chyba jeszcze spi bo nieraz pozniej daje o sobie znac:) Twoja corcia ma charakterek uparciucha psimusa mamusi robic nieladnie:)
co do palenia to nie ma na to reguly, jedni nie pala cale zycie i unieraja na raka a inni pala i nic im nie jest. znam tez przypadek pewnego dziadka ktory rzucil palenie po wielu latach i szybko znalazl sie na drugim swiecie. tak wiec lepiej nie palmy skoro ciaza to taki wspanialy odwyk, lepiej znowu nie zaczynac:) zreszta nie chodzi tu tylko o raka pkuc ale bardzo popularny rak piersi itp, eh jak sobie pomysle to az ciary przechodza.
kupie sobie tez ten krem z tolpy w tym tygodniu:)Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
positive myslalam ze to kilka dni ale tyle czasu. sprobuj jeszcze raz zamowic. mi przyszedl smsa na drugi dzien od razu.
Kamilcia jaki Ty masz sliczny brzusio, idealny!
Karolina slodkie te buteleczki:)
ja juz jedno pranie rozwiesilam, drugie sie robi. ale mnie zaczal kregoslup na dole bolec, masakra troche sie poruszalam i juz sie czuje jak stara babcia:P ale synus daje kopniaczki wiec to dodaje energii:)
Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
no ja po corci wiem co i jak laktator tez mam z LOVI reczny idealny.. mi jeszcze zostalo kupic posciel poduszke kolderke i materac hehe i wszystko zrobione
wozek 2 maja przyjedzie hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 12:01
Magda2013 lubi tę wiadomość