Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej

Ja dopiero co usiadlam a tak od rana caly czas cos robilam
juz mam dosc. Najpierw bylam na zakupach,potem sie wzielam za odkurzanie i mycie podlog,w lazience posprzatalam a w miedzy czasie gotowalam zupe i jestem juz wykonczona.
Dziewczyny co do ruchow to u mnie roznie,nieraz czuje raz dziennie a nieraz kilka razy o roznej porze dnia. Wczoraj np.jak lezalam na plecach to widzialam ze mi brzuch lekko faluje, ze Maja sie wierci ale wogole nic nie czulam,zadnego przesuwania ! Normalnie widzialam ze sie wiercila ale ja nic nie czulam..dziwne. Macie tez tak ??
Albo leze sobie i gadam z mezem i czuje pukania. Za chwile nic nie mowilam i Maja tez przestala pukac. Za chwile cos sie znowu zapytalam meza i po chwili znowu puknela
W czasie jak nic nie mowilam to ona tez siedziala cicho...a jak sie do meza odezwalam to zaczela pukac,tak jakby reagowala na moj glos. Smieszne to bylo
MILA, Moni&, pekinka82, positive, Ruda27, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu ...ja tak miałam ...czułam i widziałam na zewnątrz pukanie...a od środka nic, a nic.
Zaobserwowałam, że maleństwo często się uaktywnia gdy mówię głośno
Czyli i u Ciebie tak jest
i podejrzewam, że u innych dziewczyn równiez.
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja zazwyczaj czuje pukanie i brzuch faluje, albo tylko pukanie ale nie odwrotnie:P Nasze dzieciaczki reagują na nasz głos wiec pewnie dlatego jak przestałas mówic to sie uspokajała:P
MILA, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
Ruda dobry jest ten krem na cellulit ? ja co prawda raczej nie mam cellulitu ale nie zaszkodzi by go uzywac. Na brzuch tez mozna go stosowac ?
Amela jak tam po wizycie ?
Ja przytylam juz ok 10 kg,najwiecej na brzuchu oczywiscie i po bokach i na udach. A jeszcze 3 mies. przed nami
Co do palenia to ja tez na szczescie nie pale i nie zamierzam,maz tez nie ani babcia. Tata tez nie.Mama moja pali ale ona wychodzi na balkon, no i znajomi.Takze u nas tez bedzie czyste powietrze
Positive ja wlasnie tez sie przymiezam zeby cos zamowic z tej apteki ale jak mi nie przysla tak jak Tobie ? musisz jeszcze raz zaplacic
Ale najpierw chcialam isc do apteki sie zorientowac po ile maja ta dana rzecz,czy faktycznie wychodzi taniej ale dzis mi sie juz nie chce a kawalek mam
Ruda27, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jak u Kamilii i Moni, jak widze to czuje,, nie bylo zebym widziala a nie czula

Moj od wczoraj bardzo aktywny jest.. Pewnie podoba mu sie obijanie mamusi
My wlasnie placuszki bananowe zjedlismy mmm pycha
Zaraz idziemy do lekarza po l4 i po truskawki i arbuza do turka
Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja swoją córkę urodziłam w 37 tyg... teraz wolałabym donosić na styk...
mila a do kiedy zamierzasz pracować?
no i wpadłam podzielić się z wami pewnym blogiem... znalazłam go przypadkiem a jest super dziewczyna porównuje składy przeróżnych kosmetyków i środków dla dzieci... sama jestem zielona w tych składach...
niektóre jej opinie mnie zaskoczyły... zresztą jak chcecie zobaczcie same...
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
pod linkiem są chusteczki ale jak wejdziecie w analizy wyświetli wam się więcej opcji...
Ruda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka nie musisz brac zadnych kubkow ani wody. Wystarczy sama glukoza. Tam Ci ja przygoruja w gabinecie. Mi nasypala do kubka plastikowego i zalala woda z czajnika. Co do cytryny to nie wiem..ja nie bralam

No mi sie raz to zdarzylo ze widzialam falujacy brzuch a nie czulam ruchow
Mila to niedlugo fajrant
pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ja widze roznice, tylko ja mam duzy cellulit i napewno go nie usunie
ale widze napieta i lepsza skore.. Moze sprobuj go uzyc chociaz jedni opakowanie, jak masz malo cellulitu to powinien tym bardziej zadzialac
a na brzuch nie wiem czy mozna dawac, ja daje na uda pupe i ramiona 
Na brzuszek lepiej cos na rozstepy, nawilzajacego
Nie pamietam o jakiej aptece internetowej mowicie, ale tez slyszalam ze gemini jest tania
-
Magda ja już wiele razy zamawiałam z tej apteki i zawsze moje zamówienie dochodziło to pierwszy raz ... a zamawiając przez internet zawsze wychodzi taniej... bo nie ma marży aptecznej czy jakoś tak...
co do ruchów u mnie tak sama jak widzę to i czuję... -
nick nieaktualny
-
Positive fajna ta stronka. Ja w sobote w carfurze kupilam 4 paczki chusteczek Johnson's Baby bo wg mnie sa dobre a mieli w promocji. I widze ze na tej stronie tez polecaja

Daria ide sie przejsc do Rossmana,zobacze tam po ile maja ten krem.
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ale kupujac na doz.pl placisz w aptece przy odbiorze
wiec nie ma ryzyka - ja kiedys nawet cos zamowilam i zrezygnowalam nie odebralam i po klopocie 
U mnje sie spaghetti juz robi pranie zrobilam
kupilak dzis w lumpeksie spiworek za cale 4, 50zl ogolnie nie wiem czy mi sie przyda ale za takie pieniadze nie moglam sje oprzec 
Daria ja mam taki cellulit na nogach i tylku ze jak stoje to nawet powyzej linii majtek widac
wtyd do ludzi wyjsc
-
nick nieaktualny

13.08.2014