Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dopiero co usiadlam a tak od rana caly czas cos robilamjuz mam dosc. Najpierw bylam na zakupach,potem sie wzielam za odkurzanie i mycie podlog,w lazience posprzatalam a w miedzy czasie gotowalam zupe i jestem juz wykonczona.
Dziewczyny co do ruchow to u mnie roznie,nieraz czuje raz dziennie a nieraz kilka razy o roznej porze dnia. Wczoraj np.jak lezalam na plecach to widzialam ze mi brzuch lekko faluje, ze Maja sie wierci ale wogole nic nie czulam,zadnego przesuwania ! Normalnie widzialam ze sie wiercila ale ja nic nie czulam..dziwne. Macie tez tak ??
Albo leze sobie i gadam z mezem i czuje pukania. Za chwile nic nie mowilam i Maja tez przestala pukac. Za chwile cos sie znowu zapytalam meza i po chwili znowu puknelaW czasie jak nic nie mowilam to ona tez siedziala cicho...a jak sie do meza odezwalam to zaczela pukac,tak jakby reagowala na moj glos. Smieszne to bylo
MILA, Moni&, pekinka82, positive, Ruda27, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu ...ja tak miałam ...czułam i widziałam na zewnątrz pukanie...a od środka nic, a nic.
Zaobserwowałam, że maleństwo często się uaktywnia gdy mówię głośnoCzyli i u Ciebie tak jest
i podejrzewam, że u innych dziewczyn równiez.
Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja zazwyczaj czuje pukanie i brzuch faluje, albo tylko pukanie ale nie odwrotnie:P Nasze dzieciaczki reagują na nasz głos wiec pewnie dlatego jak przestałas mówic to sie uspokajała:P
MILA, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda dobry jest ten krem na cellulit ? ja co prawda raczej nie mam cellulitu ale nie zaszkodzi by go uzywac. Na brzuch tez mozna go stosowac ?
Amela jak tam po wizycie ?
Ja przytylam juz ok 10 kg,najwiecej na brzuchu oczywiscie i po bokach i na udach. A jeszcze 3 mies. przed nami
Co do palenia to ja tez na szczescie nie pale i nie zamierzam,maz tez nie ani babcia. Tata tez nie.Mama moja pali ale ona wychodzi na balkon, no i znajomi.Takze u nas tez bedzie czyste powietrze
Positive ja wlasnie tez sie przymiezam zeby cos zamowic z tej apteki ale jak mi nie przysla tak jak Tobie ? musisz jeszcze raz zaplacic
Ale najpierw chcialam isc do apteki sie zorientowac po ile maja ta dana rzecz,czy faktycznie wychodzi taniej ale dzis mi sie juz nie chce a kawalek mam
Ruda27, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie jak u Kamilii i Moni, jak widze to czuje,, nie bylo zebym widziala a nie czula
Moj od wczoraj bardzo aktywny jest.. Pewnie podoba mu sie obijanie mamusi
My wlasnie placuszki bananowe zjedlismy mmm pycha
Zaraz idziemy do lekarza po l4 i po truskawki i arbuza do turkaMoni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja swoją córkę urodziłam w 37 tyg... teraz wolałabym donosić na styk...
mila a do kiedy zamierzasz pracować?
no i wpadłam podzielić się z wami pewnym blogiem... znalazłam go przypadkiem a jest super dziewczyna porównuje składy przeróżnych kosmetyków i środków dla dzieci... sama jestem zielona w tych składach...
niektóre jej opinie mnie zaskoczyły... zresztą jak chcecie zobaczcie same...
http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
pod linkiem są chusteczki ale jak wejdziecie w analizy wyświetli wam się więcej opcji...
Ruda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Pekinka nie musisz brac zadnych kubkow ani wody. Wystarczy sama glukoza. Tam Ci ja przygoruja w gabinecie. Mi nasypala do kubka plastikowego i zalala woda z czajnika. Co do cytryny to nie wiem..ja nie bralam
No mi sie raz to zdarzylo ze widzialam falujacy brzuch a nie czulam ruchow
Mila to niedlugo fajrantpekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia ja widze roznice, tylko ja mam duzy cellulit i napewno go nie usunie
ale widze napieta i lepsza skore.. Moze sprobuj go uzyc chociaz jedni opakowanie, jak masz malo cellulitu to powinien tym bardziej zadzialac
a na brzuch nie wiem czy mozna dawac, ja daje na uda pupe i ramiona
Na brzuszek lepiej cos na rozstepy, nawilzajacego
Nie pamietam o jakiej aptece internetowej mowicie, ale tez slyszalam ze gemini jest tania -
Magda ja już wiele razy zamawiałam z tej apteki i zawsze moje zamówienie dochodziło to pierwszy raz ... a zamawiając przez internet zawsze wychodzi taniej... bo nie ma marży aptecznej czy jakoś tak...
co do ruchów u mnie tak sama jak widzę to i czuję... -
nick nieaktualny
-
Positive fajna ta stronka. Ja w sobote w carfurze kupilam 4 paczki chusteczek Johnson's Baby bo wg mnie sa dobre a mieli w promocji. I widze ze na tej stronie tez polecaja
Daria ide sie przejsc do Rossmana,zobacze tam po ile maja ten krem.Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ale kupujac na doz.pl placisz w aptece przy odbiorze
wiec nie ma ryzyka - ja kiedys nawet cos zamowilam i zrezygnowalam nie odebralam i po klopocie
U mnje sie spaghetti juz robi pranie zrobilamkupilak dzis w lumpeksie spiworek za cale 4, 50zl ogolnie nie wiem czy mi sie przyda ale za takie pieniadze nie moglam sje oprzec
Daria ja mam taki cellulit na nogach i tylku ze jak stoje to nawet powyzej linii majtek widacwtyd do ludzi wyjsc
-
nick nieaktualny