Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda mmoj 1 porod 3 dni przed terminem odbyl sie hehe a myslalam ze przenosze bo nic na to nie wskazywalo

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada ja mam taka nadzieje ze u mnie tez tak bedzie :P bede robila wszystko co w mojej mocy zeby maluch przyszedl wczesniej, ale zbey oczywiscie ciaza byla donoszona

• kada24 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe napewno ja mam juz metode sprawdzona caly tydzien latalam jak by ktos mi motorek doczepil do tylka i kawe i cole pilam hehe

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja dopiero co usiadlam a tak od rana caly czas cos robilam :/ juz mam dosc. Najpierw bylam na zakupach,potem sie wzielam za odkurzanie i mycie podlog,w lazience posprzatalam a w miedzy czasie gotowalam zupe i jestem juz wykonczona.

Dziewczyny co do ruchow to u mnie roznie,nieraz czuje raz dziennie a nieraz kilka razy o roznej porze dnia. Wczoraj np.jak lezalam na plecach to widzialam ze mi brzuch lekko faluje, ze Maja sie wierci ale wogole nic nie czulam,zadnego przesuwania ! Normalnie widzialam ze sie wiercila ale ja nic nie czulam..dziwne. Macie tez tak ?? :)

Albo leze sobie i gadam z mezem i czuje pukania. Za chwile nic nie mowilam i Maja tez przestala pukac. Za chwile cos sie znowu zapytalam meza i po chwili znowu puknela :D W czasie jak nic nie mowilam to ona tez siedziala cicho...a jak sie do meza odezwalam to zaczela pukac,tak jakby reagowala na moj glos. Smieszne to bylo :D

MILA, Moni&, pekinka82, positive, nick nieaktualny, Dodi, amela lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za godzinę do domku :-)

Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja mam na odwrot - czasem czuje pukanie mimo ze brzuch sie nie rusza ale tak jak Ty to nie mam :-)

Kurna ale mam lenia - musze wyjsc z psem i do sklepu isc a tak mi sie nie chce ze szok :/ pospalabym :P

Magda2013 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu ...ja tak miałam ...czułam i widziałam na zewnątrz pukanie...a od środka nic, a nic.

Zaobserwowałam, że maleństwo często się uaktywnia gdy mówię głośno :) Czyli i u Ciebie tak jest :) i podejrzewam, że u innych dziewczyn równiez.

Magda2013, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zazwyczaj czuje pukanie i brzuch faluje, albo tylko pukanie ale nie odwrotnie:P Nasze dzieciaczki reagują na nasz głos wiec pewnie dlatego jak przestałas mówic to sie uspokajała:P

MILA, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda dobry jest ten krem na cellulit ? ja co prawda raczej nie mam cellulitu ale nie zaszkodzi by go uzywac. Na brzuch tez mozna go stosowac ?
    Amela jak tam po wizycie ? :)

Ja przytylam juz ok 10 kg,najwiecej na brzuchu oczywiscie i po bokach i na udach. A jeszcze 3 mies. przed nami :D
    Co do palenia to ja tez na szczescie nie pale i nie zamierzam,maz tez nie ani babcia. Tata tez nie.Mama moja pali ale ona wychodzi na balkon, no i znajomi.Takze u nas tez bedzie czyste powietrze :D
    Positive ja wlasnie tez sie przymiezam zeby cos zamowic z tej apteki ale jak mi nie przysla tak jak Tobie ? musisz jeszcze raz zaplacic :/
    Ale najpierw chcialam isc do apteki sie zorientowac po ile maja ta dana rzecz,czy faktycznie wychodzi taniej ale dzis mi sie juz nie chce a kawalek mam :D

nick nieaktualny, Dodi, amela lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jak u Kamilii i Moni, jak widze to czuje,, nie bylo zebym widziala a nie czula :P
    Moj od wczoraj bardzo aktywny jest.. Pewnie podoba mu sie obijanie mamusi :P

My wlasnie placuszki bananowe zjedlismy mmm pycha :)
    Zaraz idziemy do lekarza po l4 i po truskawki i arbuza do turka :P

Moni&, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja swoją córkę urodziłam w 37 tyg... teraz wolałabym donosić na styk...

mila a do kiedy zamierzasz pracować?

no i wpadłam podzielić się z wami pewnym blogiem... znalazłam go przypadkiem a jest super dziewczyna porównuje składy przeróżnych kosmetyków i środków dla dzieci... sama jestem zielona w tych składach...
    niektóre jej opinie mnie zaskoczyły... zresztą jak chcecie zobaczcie same...

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

pod linkiem są chusteczki ale jak wejdziecie w analizy wyświetli wam się więcej opcji...

nick nieaktualny, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka nie musisz brac zadnych kubkow ani wody. Wystarczy sama glukoza. Tam Ci ja przygoruja w gabinecie. Mi nasypala do kubka plastikowego i zalala woda z czajnika. Co do cytryny to nie wiem..ja nie bralam :)

No mi sie raz to zdarzylo ze widzialam falujacy brzuch a nie czulam ruchow :P

Mila to niedlugo fajrant :D

pekinka82, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja widze roznice, tylko ja mam duzy cellulit i napewno go nie usunie :( ale widze napieta i lepsza skore.. Moze sprobuj go uzyc chociaz jedni opakowanie, jak masz malo cellulitu to powinien tym bardziej zadzialac :) a na brzuch nie wiem czy mozna dawac, ja daje na uda pupe i ramiona :P
    Na brzuszek lepiej cos na rozstepy, nawilzajacego :)

Nie pamietam o jakiej aptece internetowej mowicie, ale tez slyszalam ze gemini jest tania :)

• positive Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja już wiele razy zamawiałam z tej apteki i zawsze moje zamówienie dochodziło to pierwszy raz ... a zamawiając przez internet zawsze wychodzi taniej... bo nie ma marży aptecznej czy jakoś tak...

co do ruchów u mnie tak sama jak widzę to i czuję...

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive super blog, dzieki za lińka :) napewno sie przyda :)

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Positive fajna ta stronka. Ja w sobote w carfurze kupilam 4 paczki chusteczek Johnson's Baby bo wg mnie sa dobre a mieli w promocji. I widze ze na tej stronie tez polecaja :)
    Daria ide sie przejsc do Rossmana,zobacze tam po ile maja ten krem.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka to mamy tak samo :)

Zawsze tak mam ze jak ja czuje to widze jak mi brzuch sie rusza,wczoraj takie cos dopiero zauwazylam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 15:24

pekinka82 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jak widzę to czuję.... Jak czuję to bywa, że czasem widzę..
    ......ale właśnie.......miałam z 2 razy tak, że widziałam a nie czułam :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ale kupujac na doz.pl placisz w aptece przy odbiorze :-) wiec nie ma ryzyka - ja kiedys nawet cos zamowilam i zrezygnowalam nie odebralam i po klopocie :P

U mnje sie spaghetti juz robi pranie zrobilam :-) kupilak dzis w lumpeksie spiworek za cale 4, 50zl ogolnie nie wiem czy mi sie przyda ale za takie pieniadze nie moglam sje oprzec :P

Daria ja mam taki cellulit na nogach i tylku ze jak stoje to nawet powyzej linii majtek widac o.O wtyd do ludzi wyjsc :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila mi tez wstyd :( ja mam bardziej niz niejedna stukilowa baba.. :( nie pozbede sie go jedynie chyba jakimis zabiegami..
    Madzia daj znac czy kupisz krem :)
    My sie z mezem drzemnelismy :P

‹‹ 958 959 960 961 962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ