X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi,powodzenia kochana <3

Quendi lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka czekamy na wiesci kochana :)
    Madzia ja nie wiem ile potrzeba podkladow, jeszcze sie tym nie interesowalam :P
    My jemy orzeszki i ogladamy film.. Czuje sie mega pelna jak balon :P

Moni&, Camille87, amela lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada nie denerwuj sie. w kazdej rodzinie musza byc jakies ekscesy:/ rozmawialas z mezem i mowilas ze Ci sie to nie podoba?
    Daria smacznego:P a moj M zrobil zapiekanki jeszcze 5 min i wyciagamy z piekarnika:)
    amelaaa odezwij sie:)

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Camila no u mnie tak pisalo,bo nawet nie moglam kliknac "wybierz apteke" tylko -kontynuuj zakupy czy cos takiego,bo same podklady Canpol wyszly 18 zl z groszami. I musialam jeszcze dokupic te podklady Seni.

Ooo to cos sie musialo zmienic :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a ja wypilam 2 szklanki 7up i ledwo oddycham :P
    Ostatnio caly czas zlopie tego 7upa ... :)

Ruda27, amela lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka a ja uwiwlviam Sprite'a ostatnio:P wlasnie wypilam szklaneczke :D

Camille87 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio troche coli, tak mnie naszlo ze musialam :P

Camille87, MILA, Magda2013, amela lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi wózki mutsy tez sá super :-) a czemu sie boisz usg? przecieæ wszystko jest ok :-) luzik :-)

Kada a maz jest chrzestnym czy jak??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 21:33

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda pytałas o wozek w pamiętniku :) jestem póki co mega zadowolona :) ale to dopiero 2 tyg użytkowania z minusów to rączka wydaje mi sie ze szybko sie zniszczy ale widziałam gdzieś na necie takie nakładki na rączkę na rzepy tylko kurde nie moge sobie przypomnieć gdzie :) a no i parasolka jest jednak potrzeba bo budka w gondoli niestety nie chroni dobrze przed słońcem i razi Zoje po oczach póki co ja robię jej cień bo nie zabrałam sie jeszcze do zakupu ;) koszyk na zakupy jest dość mały wiec to może być minus dla niektórych dla mnie akurat nie bo zazwyczaj Czarek robi większe zakupy ewentualnie ja jako ze jestem leniwą zamawiam przez neta ;) ogólnie fajnie sie prowadzi gondola delikatnie sie buja co podoba sie małej. :)

Ruda27, Dodi, MILA, Niebieska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dziekuje za odpowiedz :) tez widzialam ze koszyk na zakupy jest maly, ale mi tez to nie bedzie przeszkadzalo :) co do parasolki tak myslalam, bo maly jest tam daszek ale to tez da sie jakos zalatwic :) z raczkami nieciekawie zwlaszcza po 2 tygodniach uzytkowania.. Ale ciesze sie ze wystawilas pozytywna opinie :) w maju mysle ze w koncu pojedziemy go zobaczyc na zywo :)
    Jak sie czujesz? Jak malutka slicznotka? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak jak mówiłam gdzieś widziałam te nakładki na rączki póki co sie nie zniszczyły ale są takie piankowe i lato sie zbliża ręce bedą sie pocić i myśle ze może być nie ciekawie :/

A ja czuje sie juz ok :) pochłonięta Zojka :) a mała wlasnie zasnęła wiec biegne sie umyć bo niewiadomo ile jeszcze pospi :) teraz prysznic to w tepie ekspresowym biorę hehe wiec radzę dobrze sie wylezec w wannie ;)

Ruda27, Moni&, celia, MILA, Aggie, Dodi, Niebieska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak to zlecialo :) Zoja ma juz ponad 3 tygodnie :)
    No wyobrazam sobie jak to z prysznicem wyglada pozniej hahaha.. Czujne ucho do tego co :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nianie :) a od wczoraj wkładam ja do łóżeczka tak to w foteliku do samochodu chodziła ze mną do łazienki jak byłyśmy we dwie hehe teraz Czarek wrócił to juz inaczej chociaż i tak szybko wszystko robię :)

Moni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę na glukozę :P............ Buziaki i miłego dzionka. Zapowiada się słonecznie ( u mnie ) oby tak było do wieczora :D

MILA, Moni&, Ruda27, Camille87, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :-)

No to Pekinka trzymaj się :-)

Quendi powodzonka i czekamy na wieści z USG :-)

Miriam zdrówka dla ciebie i małej :-)Fajnie że wpadłaś do nas :-)

Moni&, pekinka82, Magda2013, Dodi, Miriam lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia powodzenia na glukozie! nie bedzie tak zle;)
    Miriam fajnie, ze sie odezwalas, zdrowka dla Was:*
    a u mnie mgła:/

pekinka82, MILA lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Pekinka powodzenia na glukozie!!!
    Quendi 3mam mocno kciuki za Twoja wizytę :) ja tez dziś mam wizyte, idę na 16.
    Amelka sie wczoraj po wizycie nie odzywala???

Dziewczyny juz mi jest tak wstyd ze wchodzę albo prawie w środku nocy jak nikogo nie ma, albo wcześnie rano. Ale nie wiem, odkąd jest pogoda, to mam tyle rzeczy do załatwienia, ze szok. Cały weekend na przystani i jak wpadłam wczoraj w wir sprzątania to tez nie miałam chwili, bo jak skończyłam to padłam jak kawka. I po prostu nie wiem czy sie juz odzywać czy nie, bo nie uczestniczę z Wami w dzien i trochę nie jestem w tematach, jedynie to, co wychwycę. Teraz lecę do urzędu, na prawko, potem szuru buru i do ginekologa. Mimo wszystko miłego dnia życzę każdej z osobna. Wy tez macie wrażenie ze Wasz brzuch tak "wystartowal" i rosnie...i rosnie....?? Czy tylko ja będę wielorybem w te cudowne lato??

MILA, Ruda27, Camille87, Magda2013, amela, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej z mezem nie gadam niech sie martwi we wrzesniu jak nie dostanie kredytu na nowe auto mam go szeroko gleboko i jeszcze mu wygarne ze wogole sie zakupami nie interesuje dla dziecka wszystko ja zalatwiam wozek rzeczy itp itd a jest chrzestnym do 1 z nich ale bez przesady non stop oni dzwonia pisza czy mamy kasy pozyczac a to jest moj wozek http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2519&%3CosCsid%3E

MILA, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa skleroza... Camille wyglądasz cudownie w ciazy :) i nie wiem gdzie te kilogramy o których mówisz :) zdjecie jest...mmm :)

MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikoy kochanie powodzonka na wizycie i dawaj znać jak mała :-) pozdrów ją od ciotek - klotek ha ha :-)

Kada fajny ten wózek :-) nie nerwuj sie na chłopa. POczuwa się. Ale mój jest taki sam. Tez sie nie pyta co mamy, ile mamy. Ja wszystko szykuje i kupuje ehhhh też mnie to drażni ale chyba takie jest ich pojęcie że my baby to po prostu lubimy :-)

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 960 961 962 963 964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ