Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kada nie denerwuj sie. w kazdej rodzinie musza byc jakies ekscesy:/ rozmawialas z mezem i mowilas ze Ci sie to nie podoba?
Daria smacznego:P a moj M zrobil zapiekanki jeszcze 5 min i wyciagamy z piekarnika:)
amelaaa odezwij sie:)Ruda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Camila no u mnie tak pisalo,bo nawet nie moglam kliknac "wybierz apteke" tylko -kontynuuj zakupy czy cos takiego,bo same podklady Canpol wyszly 18 zl z groszami. I musialam jeszcze dokupic te podklady Seni.
Ooo to cos sie musialo zmienic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda pytałas o wozek w pamiętniku
jestem póki co mega zadowolona
ale to dopiero 2 tyg użytkowania z minusów to rączka wydaje mi sie ze szybko sie zniszczy ale widziałam gdzieś na necie takie nakładki na rączkę na rzepy tylko kurde nie moge sobie przypomnieć gdzie
a no i parasolka jest jednak potrzeba bo budka w gondoli niestety nie chroni dobrze przed słońcem i razi Zoje po oczach póki co ja robię jej cień bo nie zabrałam sie jeszcze do zakupu
koszyk na zakupy jest dość mały wiec to może być minus dla niektórych dla mnie akurat nie bo zazwyczaj Czarek robi większe zakupy ewentualnie ja jako ze jestem leniwą zamawiam przez neta
ogólnie fajnie sie prowadzi gondola delikatnie sie buja co podoba sie małej.
Ruda27, Dodi, MILA, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam dziekuje za odpowiedz
tez widzialam ze koszyk na zakupy jest maly, ale mi tez to nie bedzie przeszkadzalo
co do parasolki tak myslalam, bo maly jest tam daszek ale to tez da sie jakos zalatwic
z raczkami nieciekawie zwlaszcza po 2 tygodniach uzytkowania.. Ale ciesze sie ze wystawilas pozytywna opinie
w maju mysle ze w koncu pojedziemy go zobaczyc na zywo
Jak sie czujesz? Jak malutka slicznotka? -
nick nieaktualnyAle tak jak mówiłam gdzieś widziałam te nakładki na rączki póki co sie nie zniszczyły ale są takie piankowe i lato sie zbliża ręce bedą sie pocić i myśle ze może być nie ciekawie
A ja czuje sie juz okpochłonięta Zojka
a mała wlasnie zasnęła wiec biegne sie umyć bo niewiadomo ile jeszcze pospi
teraz prysznic to w tepie ekspresowym biorę hehe wiec radzę dobrze sie wylezec w wannie
Ruda27, Moni&, celia, MILA, Aggie, Dodi, Niebieska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Pekinka powodzenia na glukozie!!!
Quendi 3mam mocno kciuki za Twoja wizytęja tez dziś mam wizyte, idę na 16.
Amelka sie wczoraj po wizycie nie odzywala???
Dziewczyny juz mi jest tak wstyd ze wchodzę albo prawie w środku nocy jak nikogo nie ma, albo wcześnie rano. Ale nie wiem, odkąd jest pogoda, to mam tyle rzeczy do załatwienia, ze szok. Cały weekend na przystani i jak wpadłam wczoraj w wir sprzątania to tez nie miałam chwili, bo jak skończyłam to padłam jak kawka. I po prostu nie wiem czy sie juz odzywać czy nie, bo nie uczestniczę z Wami w dzien i trochę nie jestem w tematach, jedynie to, co wychwycę. Teraz lecę do urzędu, na prawko, potem szuru buru i do ginekologa. Mimo wszystko miłego dnia życzę każdej z osobna. Wy tez macie wrażenie ze Wasz brzuch tak "wystartowal" i rosnie...i rosnie....?? Czy tylko ja będę wielorybem w te cudowne lato??MILA, Ruda27, Camille87, Magda2013, amela, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
hej z mezem nie gadam niech sie martwi we wrzesniu jak nie dostanie kredytu na nowe auto mam go szeroko gleboko i jeszcze mu wygarne ze wogole sie zakupami nie interesuje dla dziecka wszystko ja zalatwiam wozek rzeczy itp itd a jest chrzestnym do 1 z nich ale bez przesady non stop oni dzwonia pisza czy mamy kasy pozyczac a to jest moj wozek http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2519&%3CosCsid%3E
MILA, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Madzikoy kochanie powodzonka na wizycie i dawaj znać jak mała
pozdrów ją od ciotek - klotek ha ha
Kada fajny ten wózeknie nerwuj sie na chłopa. POczuwa się. Ale mój jest taki sam. Tez sie nie pyta co mamy, ile mamy. Ja wszystko szykuje i kupuje ehhhh też mnie to drażni ale chyba takie jest ich pojęcie że my baby to po prostu lubimy