Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia nawet nie mysl o tym zeby od nas odchodzic:P dobrze, ze masz sie czym zajać, czas Ci szybciej leci i nie doznasz szoku po porodzie tak jak wiekszosc z nas tutaj lenistwo totalne ale po porodzie sie skonczy diametralnie, juz sie nie moge tego doczekac:) moj brzusio ten rosni i rosnie, ale juz nie zwracam tak uwagi jak wczesniej, widze po ciuchasz w ktore sie juz nie dopinam:)
a moj maluszek wczoraj byl aktywny niemalze caly dzien, wieczorem w lozku lezelismy z M, on polozyl ręke na brzuchu i wreszcie zostal porzadnie skopany a nie tylko pojedyncze kopnoaczki, maly juz nie uciekal od ręki tatusia:)
Quendi powodzenia,Madzia rowniez powodzonka na wizycid, dajcie od razu znac.Ruda27, Aggie, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
no tylko ze przy corci pomagal ale ja mu tlumacze ze w czwercu ilipcu nie bede po sklepach jezdzic jak juz mi ciazy wszystko ledwo chodze mam zadyszke a co bedzie pozniej eh od 5-8 maja ma go nie byc wiec wszystko pokupie sama i postawie
-
nick nieaktualnyHej kobitki!
Madzikovy co Ty za durnoty piszesz!? Ani sie waz stad odchodzic.. Nie wazne czy udzielasz sie tylko w nocy, czy z samego rana.. My chcemy wiedziec co sie u was dzieje.. To bardzo dobrze, ze masz piekna pogode i mozesz korzystac na dworze
Martwie sie o Anitke, nic sie nie odezwalanapewno wszstko jest u nich dobrze.. Pewnie jak mieszka z rodzicami to nie ma tak czasu zeby wejsc do nas napisac..
Quendi czekamy na wiesci po wizycie
Pekinka powodzenia na glukozie
Madzikovy to czekamy na nocna relacje po wizycie u gina
Mnie dalej troche gardlo boli, katar jest.. Dzisiaj pogoda sie pogorszyla. Nie wiem czy jechac pozniej do sklepu, bo powiekszaja dzisiaj h&m moga byc jakies promocje dla ciezarowek bo to bedzie tutaj nowy dzial.. Moze namowie meza zeby po pracy skoczyc na chwilke
Moj maz na szczescie sie interesuje, nawet nie chce zebym wszystko sama kupowala bo tez chce w tym uczestniczycMILA, Moni&, Magda2013, amela, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry Kochane, witam sie w 28 tc, 7 miesiacu i III trymestrze
Madzikovy dziekuje Kochana
Nie pisz glupot, to forum ma sluzyc nam - tak jak Monia pisze - zabiciu czasu i wiekszosc z nas siedzi tu jak sie nam nudzi, jesli masz piekna pogode i ciekawe zajecia to jak najbardziej korzystajale wpadaj i relacjonuj na jakis czas
Ja tez mam wrazenie ze moj brzuch wystartowal bo nawet bluzy ktore jeszcze tydzien, dwa temu zapinalam dzis juz nie zapne! I jawet jak siedze to juz sie zgarbic nie moge bo brzuch przeszkadza
Dziewczyny powodzenia ja dzisiejszych wizytach i na glukozie pekinkadasz rade!
Anita pisala ze u tesciow nie ma internetu pewnie dlatego sie nie odzywa - nie ma opcji ze cos jest nie tak!
Kada 2 kg ale w jakim czasie?
Ja sie zaraz zwaze i sie okaze
Milego dnia!!Ruda27, Moni&, Aggie, MILA, Magda2013, amela, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
KArola, Daria mądrze pisze, wagą sie nie przejmuj bo malutko przytyłaś i najszybciej zrzucisz po porodzie zobaczysz
Sliczna ta pościel, mi sie podoba wzór nr 525 taka jasno niebieska krateczka i 518 błękit. ja od dziecka mam zboczenie na niebieski kolor, uwielbiam, a teraz jak wiem ze bedzie synek, to chyba wszystko bedzie na niebiesko:P
zapisałam sobie tą strone, pewnie skorzystam gdy zaczne "wieksze" zakupy hehe:)
Kamilcia gratuluje wejscia w III trymestr!
Anita pewnie nie ma dostepu do internetu, odezwie sie do nasWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 08:43
Camille87, Magda2013, amela, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila, gratuluje 7 miesiaca
woohoo! Juz Ci duzo nie zostalo
pocieszajace to jest ze zaraz kazdej z nas zacznie sie robic ta 7
Kada, super ten link z wozkami, i maja wysylki do UKJuz w sumie mialam upatrzony wozek na innej ale przeciez nie zaszkodzi pogrzebac dalej, co?
Posciel sliczna
Dziewczyny powodzenia na wizytach, Pekinka trzymaj sie na tej glukozie
Madzikovy, a Ty bzdur nam nie pisz:*
Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny