Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila tam mozna wejsc w wirtualny spacer po sklepie
http://katowice.dzieciecyekspert.pl/wirtualny_spacer/expert.html
I jest mij wozek! Juuupiiikurde nie moge sie doczekac jak pojademgo zobaczyc
Dzieki Kada za linkaMiriam, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jakbys ogladala wozki, tam jest w drugim pomieszczeniu wozek Quinny Moodd. I widze jakies kartki sa przyczepione moze promocja?
jakbys mogla zobaczyc jaka jest ich cena, chociaz i tak podejrzewam ze na allegro sa ciut tansze.. Ale bylabym wdzieczna i tak
Dokladnie to ten wozek
http://www.quinny.com/au-en/strollers-buggy/moodd/
Dziekuje :*MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane....
Już jesteśmy w domku. Dzidzia się kreciła. Na usg byla w położeniu podłużnym główkowym. Serduszko 140. Wszystko dobrze, waga ok. 605g na 23 t 3d.
Uwaga!!!!!
Znam płeć. ...Ruda27, Moni&, MILA, amela, Camille87, Dodi, Madzikovy, Aggie, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Witam
Ja niedawno dostalam smsa ze juz moge odebrac moj towar w aptece
czekam az wlosy wyschna i ruszam. U mnie dzis znow piekna pogoda takze sie przejde z przyjemnoscia
Obiad mam wiec sobie zrobie dluzszy spacer.
Kada sliczna ta posciel-mi sie podoba tak jak Moni niebieska krateczka..albo jasny zielony. Kiedys slyszalam ze kolor zielony bardzo dobrze wplywa na wzrok. Jak sie patrzy na zielony to wtedy oczy odpoczywaja.
Fiolet tez ladny ale fiolet to kolor zalobny.
Madzikovy ja tez rzadko pisze bo kompem sie dziele z mezemale staram sie byc na biezaco
daj znac po wizycie.
Jus a co u Ciebie ?dawno nie pisalaspozdrawiam.
Quendi,Pekinka 3mam kciuki
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a macie tez tak ze np z jednej strony macie bardziej wypukly brzuch ? bo ja mam tak ze jak lekko wciagne brzuch to nieraz z jednej strony mam lekko twardy i wypukly i jak dotkne to czuje jakby tam Maja siedziala...a za chwile jak dotkne to juz jest miekki to widocznie sie przesunela.
Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Dziewczyny a macie tez tak ze np z jednej strony macie bardziej wypukly brzuch ? bo ja mam tak ze jak lekko wciagne brzuch to nieraz z jednej strony mam lekko twardy i wypukly i jak dotkne to czuje jakby tam Maja siedziala...a za chwile jak dotkne to juz jest miekki to widocznie sie przesunela.
Madzia mam taki czuje ze tam cisnie sie Nataniel
czuc jakby napieral i takie wybrzuszenie jest
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny