Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam cudownego psa tego ze schroniska ten drugi hehe corka poszla na plac bawi sie w domku plastikowym a ona siedzie i pilnuje ja moj tata gdzies w chlewie cos przy bykach robi wiec pies corki pilnuje normalnie szok nie odstepuje jej na krok
:D
MILA, Dodi, Magda2013, Jus1985, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
kurcze a ja mam maly problem, okazalo sie ze moja mama nie zauwazyla ze mojemu tacie oprocz pitu40A przyszedl jeszcze pit 11 A do rozliczenia
nie mamy nikogo kto by nam to roliczyl na dwa dni przed terminem, siedze i kombinuje jak to obliczyc.. ale wogole sie na tym nie znam:(
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyJa wróciłam ze spaceru, wyszłam z piakiem na spacer i nie czuje stóp
Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dziś buteleczkę i smoczek dla Kubusianie wiem czy się przyda ale w zanadrzu trzeba mieć!
Quendi gratuluję chłopca!!
Amela super że się odezwałaś, faktycznie drogo te wizyty Cię wynoszą i tak się zastanawiam za co ten lekarz tyle kasy bierze? Za zbadanie ciśnienia i szyjki? ehh
Co do pitów to można w necie ściągnąć programy do rozliczenia, jeśli Twoja mama już złożyła pit w US to trzeba złożyć korektę...Dodi, Ruda27, amela lubią tę wiadomość
-
W Warszawie są niestety takie ceny za wszystko, od produktów spożywczych, ciuchy, opłaty -prąd, gaz, woda, po prywatne wizyty.... jest ciężko
Ja kiedyś za głupią wizyte zapłaciłam 180 zł. A dentysta he he, moj mąż rekordzista za jednym razem na ostrym dyżurze stomatologicznym wydał 750 zł hehWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 13:53
MILA, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
matko Quendi masakryczne te ceny... dawaj do nas
ach no i gratuluję syneczka... cieszę się że tajemnica została poznana...
teraz możesz kupować już dowoli...
a ja wam napiszę hit jak szłam po małą do przedszkola wyprzedziła mnie babcia z chodzikiem... serio szłam nawet szybko... a ona mnie przegoniła...
mila wózki zwykłe... ot takie wypatrzone w necie i nigdzie ich namierzyć nie mogę... jakby były pomacaj jakie mają zawieszenie i ogólny design... jak byś mogła oczywiście...
Dodi, Camille87, Ruda27, Magda2013, amela, Jus1985, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Czyżbym miała tak jak Madzikovy, albo podobnie? podczytuję raczej na bieżąco, ale jak już mam coś napisać to czeka coś innego do zrobienia, więc jak tylko mam chwilę to wpadam
Kamilko gratuluję 28 tygodnia, 7 miesiąca i III trymestru! super normalnie, sama nie mogę się doczekać no i brzusio oczywiście masz zajebiaszczy
Quendi bardzo się cieszę, że u Was synuś będzie i również gratuluję serdecznie :*
Amelko fajnie, ze u Was wszystko ok, ale faktycznie zdzierstwo masakryczne normalnie
Kada Ty to jesteś niezła z tym wyszukiwaniem hehe pada hasło a Ty już dajesz z linkiemswoją drogą ten Twój Mateo rośnie jak na drożdżach a brzucho rośnie w oczach
Ostatnio wogóle zapomniałam, albo jeszcze nie miałam okazji napisać na forum, ze Kada ma śliczną i mądrą córciemiałam, okazję poznać Emi na lajfie
Kurcze ja już nie wiem z czym by się tutaj ograniczyć bo wczoraj na ważeniu już mi 8 z przodu wyskoczyła, masakra ;(
Mila, Kada jakbyście były na tym Załężu to dajcie potem znać jak ogólnie kształtują się tam ceny, bo czasem lepiej coś pomacać i kupić niż na allegro non stop buszować :*
Pozwolę sobie streścić moją wczorajszą wizytęa więc Amelka waży 507 gram, wymiary zgodnę z OM czyli na wczoraj 22t 2d, wszystko ok, mała siedzi na pupie i ma nogi przed oczami - akrobatka jedna. Coraz częściej kopie co mnie bardzo cieszy, serduszko bije 145 razy na minutę i jest śliczna
Zapytałam przy okazji o zdanie mojego gina od kiedy powinnyśmy się zacząć martwić regularnością ruchów i stwierdził, że od 30 tygodnia, więc ja się nie stresuję
sierota jedynie ze mnie bo jak mi babka wczoraj L4 wypisywała to się ebła a ja źle sprawdziłam i muszę zaraz się zbierać żeby to poprawić szit....
czekam na Wasze relacje i miłego popołudnia życzęCamille87, Ruda27, Magda2013, positive, Madzikovy, amela, kada24, Jus1985, Moni&, Aggie, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Dodi że wszystko w porządku
a z tymi ruchami to faktycznie jest jeszcze wcześnie na regularność ale ja np czuje ruchy codziennie kilkanaście razy więc gdyby cały dzień cicho siedział to bym sfiksowała ...
Za dwa tygodnie kolejna wizyta i badanie 30tc
Ruda27, Dodi, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja tez jakos ostatnio nie mam czasu zeby sie tu udzielac ale czytam was na biezaco
mialam odpoczywac po szpitalu ale jakos tak zawsze jest cos do zalatwienie i zrobienia. Bylismy z mezem na zakupach. Kupilismy smoczki, butelki, pampersy podklady poporodowe i duuzo innych rzeczy. Komoda juz zapełniona...
I na dniach mam zamiar spakowac walizke bo juz wiekszosc rzeczy mam a wole miec teraz z glowy niz pod koniec sie stresowac
Aa oto piłeczkowy apartament mojej córci
Ruda27, Dodi, Magda2013, Camille87, Niebieska, kada24, positive, Jus1985, Moni&, Aggie, MILA, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila, Ruda dziękuję :*
Jeśli chodzi o te ruchy to faktycznie niby mamy się nie przejmować, ale jak Amelka też coraz bardziej się udziela i w niedzielę cały dzien prawie cisza to też myślałam, że sfiksuję, więc każdą z Was rozumiem w takiej sytuacji co nie zmienia faktu, ze lekarz powiedział, żeby na tą chwilę lenistwem dzieciaczka się nie przejmować
Kasieńka piękny też masz brzusio i fajnie, ze już sporo rzeczy masz zorganizowanych
Wygląda na to, że ja się coś obijam z zakupami, ale stwierdziłam że w maju już się będę musiała za to zabrać jak Was tak obserwujęRuda27 lubi tę wiadomość
-
Amela, Dodi gratulacje udanych wizyt
super ze wsio oki
Camille dla Ciebie ocZywiscie gratki z okazji 3 i ostatniego trymestruja zaczynam za tydzien 3 trym.
Kasienka sliczny brzuszek i widac linie pionoweja ich jeszcze nie mam. Ciekawe czy mi wyjda.
Amela to ja myslalam ze drogo place 130zl ale 280zl to normalnie masakra ile ci lekarza ciagna
A ja kupilam sobie 2 koszule do karmienia no i w aptece to co zamowilam wczoraj.Camille87, Dodi, Ruda27, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelka!! Super ze sie odezwalas i cieszę sie ze u Ciebie wszystko dobrze
ja tez tak jak Ty chyba będę miała dopiero USG w 30 tyg i widzę ze Twój ma taka sama zasadę jak moj.
Kamilka gratuluje 3 trymestrujuz bliżej niż dalej
Kasienka masz piękny, okraglutki brzuszek
Ruda, fajny ten wózek i pewnie tez bym sie na niego zdecydowała ale te 3 kolaa....aaaa... To nie dla mnie.
Madzia ja tez tak mam ze prawa strona brzucha jest trochę wyżejale myślałam ze taki moj urok
Wiecie co, szykuje sie do tego lekarza i pierwszy raz... Goliłam sie z lusterkiem.... Ku..rwa, masakra, nic juz nie widzę. Czuje sie taka bezradna i tylko zostało lusterko....masakra...
Dziś widziałam sie z koleżanka z ktora ostatni raz widziałam sie miesiąc temu i mówi ze tak mnie wysadziloze taka piłeczka
no nie mogła sie napatrzec
i dostałam od niej piękny prezent dla Zuzi
wieczorem wrzuce zdjecie
dobra lecę do lekarza
Dodi, amela, Magda2013, Ruda27, Camille87, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-8A40A2AC-702F7F9F/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=275
O to widze ze maja troche lepsza promocje niz w Tesco. Bo w Tesco z karta Clubcard wychodzi 69,99 za 148szt.za rozmiar mini np.a sztuka tego papmersa wychodzi 47gr a w Lidlu 42 gr.Dodi, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Madzia ale ten wozek ma chyba 4 kola...tylko ze te dwa przednie sa bardzo zblizone do siebie.
Ja chyba sie zdecyduje na wozek z serii Camarelo. Mam nadzieje ze troche nas moi rodzice wspomoga wiec nie bedzie tak zle. On kosztuje ok 1500 zl.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny