Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
He he Magda tak to są stópki
Kamila śmiałam się dzisiaj z kumpelą czy potrafi się tak złożyćniemożliwe to jest jak te dzieciaczki się układają w tym brzuchu
dzięki kochana za cynk z tymi Pampersami :* takie info powoli staje się niezbędne
a to fura, którą zamierzamy kupić dla naszej córci :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:05
Ruda27, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Dodi śliczna corcia
super ze wszystko u Was dobrze
Z pitami juz zalatwilam, szwagier ma znajomego księgowego i pomoże. Moja mama tez stara się wszystko od razu zalatwic ale niestety czasami tak się zdarza ze cos przeoczymy, zwlaszca jak ma się dwie chore osoby na głowie:-\
Kasiu śliczny brzuszekDodi, Camille87 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Dodi podobny do twojego
Ale ja ogladalam go w sklepie na zywo i ten daszek od gondoli mozna spuscic do konca i widac dziecko wlasnie przez ta ala szybke w pokrowcu. Tylko nie wiem czy pokrowiec jest sciagany w razie co do wyprania.Dodi lubi tę wiadomość
-
Ruda Twój wózek też fajny ale nie wiem na ile on jest praktyczny bo jak go widziałam w sklepie to jakoś cieżko byłoby mi wozić dzieciaczka w takim plastikowym sztywnym wózku i wydaje mi się że taka niby pianka, która go wyściela nei sprawdzi się do końca ale mogę się mylić i jeśli tak to przepraszam
Magda faktycznie te wózki są nieco podobne a ten który ja mam na oku to ma zajebiście głęboką budę że mało co dziecko będzie widac jak się je zabuduje więc to mi sie też podoba
Kada Tyś jest gigantkawa w przyszłym tygodniu?
Positive ten model to Riko Nano techRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi nie wiem moze masz racje, chociaz nigdzie nie przeczytalam zlej opinii akurat na ten temat wozka
wiec wydaje mi sie ze ta pianka jest wystarczajaca.. Zobacze go w maju na zywo, ale ja jestem taka ze jak sie juz napale to musze to miec mimo ze wiem ze ma pare wad..
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja czekam na meza pod firma i jedziemy po podklad pod panele!! Dzis moj mezus z tata klada panele a to oznacza ze jutro maz zmontuje szafe i wstawi wszystkie meble!!
bede mogla ciuszki poprac i pochowac
i bede mogla kupowac !!
Ale jestem szczesliwa!!!Ruda27, positive, Dodi, amela, Magda2013, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dodi nie wiem moze masz racje, chociaz nigdzie nie przeczytalam zlej opinii akurat na ten temat wozka
wiec wydaje mi sie ze ta pianka jest wystarczajaca.. Zobacze go w maju na zywo, ale ja jestem taka ze jak sie juz napale to musze to miec mimo ze wiem ze ma pare wad..
Kochana doskonale Cię rozumiem z tym, że jak sobie coś upatrzymy to musimy to miećja broń Boże nie chcę go negować bo widziałam tylko wersję spacerową i nawet go nie dotykałam, ale to było moje pierwsze skojarzenie, więc dlatego mówię, że mogę się mylić poza tym cena poza moim zasięgiem, więc pewnie też dlatego nawet nie skupiłam na nim większej uwagi
jeśli będziesz go widziała namacalnie już niedługo to super
-
nick nieaktualnyDodi no niestety jak cos sie chce i trzeba to miec to nie jest dobrze
ale mi juz chyba nikt go z glowy nie wybije
i ide go zobaczyc na zywo zeby nikt sie nie czepial ze kupuje w ciemno, bo prawde mowiac jestem do tego zdolna
Wiecie co robi moj maz? Czyta ksiazke, jak wychowac szczesliwe dzieckodostalam od siostry w prezencie, wstyd sie przyznacz jeszcze nie zaczelam czytac a on leci jak strzala
powiedzial ze od dzisiaj bedzie czytal Natanielowi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 16:10
amela, Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria ja tez za jakis miesiac zaczne prac i prasowac ciuszki, okzalo sie ze mam ich juz dosyc sporo, moja mama nakupowala tego tyle ze hej
Kamilka ale fajnieRuda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja tez bede prala i potem segregowala wszystko chyba w 1 pol.czerwca,narazie wszystko mam we workach na podlodze i w szafce w pokoju. Zobacze dokladnie ile mam wszystkiego i co, najwyzej cos dokupie. Zreszta i tak ta szafke gdzie mam czesc tych ciuszkow trzeba do babci do pokoju wstawic bo na tym miejscu bedzie lozeczko. Wiec narazie nie mam co w niej ukladac bo i tak trzeba ja oproznic do przeniesienia.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja tez mysle w polowie czerwca jakos zaczac.. Bo jakos mi nie pasuje, zeby ubranka lezaly 3 miesiace w szafce dla takiego malenstwa.. Chcialabym zeby byly swieze
ale czytalam ze wiele kobiet wczesniej robi, dlatego chcialam was tez zapytac jak wy planujecie