Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia ciesze sie ze jest ok!
Co do wagi nie bede sie wypowiadala.. Skoro Ty placzesz bo przytylas 3 kg w 3 tyg co ja i Kamila mamy powiedziec?
Ja nigdy nie plakalam( w czasie ciazy) przez moja wage, bez przesady.. Chyba nie to jest najwazniejsze podczas ciazy?
Po porodzie karmiac dzidzie bedziesz musiala sobie wielu rzeczy odmowic, bez sensu byloby w ciazy zameczac sie dieta.. To jedyny okres kiedy tak naprawde mozemy sobie pozwolic na wiecej i nikt na nas krzywo nie popatrzy
Madzia ile Ty wazysz i ile masz wzrostu ze tak przezywasz??
Ja sie drzemnelam i do sklepu nie pojechalismymojemu sie nie chcialo, ale ze wzgledu na mnie chcial pojechac, wiec nie bede taka wredna.. Jutro skoczymy
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzik ciesze sie ze wszystko ok. nie przejmuj sie waga, zgubimy po porodzie, przy karmieniu bedziemy musialy sobie odmawiac wielu rzeczy, bedziemy zabiegane, bedziemy cwiczyc i ani sie obejrzymy jak waga poleci w dol. mi ostatnio polozna powiedziala ze za duzo przytylam 1,5 kg w ciagu dwoch tygodni ja nie wiem jakie oni maja wytyczne, no kurde nie jestesmy lalkami barbie tylko przyszlymi mamai i dzieje sie w naszym ciele teraz tyle ze otrzebujemy normalnie sie odzywiac maluszek tez potrzebuje. a na zachcianki kiedy bedzie czas jak nie teraz? jak urodziny to po zjedzeniu czegos wysokokalorycznego beda zaraz wyrzuty sumienia a teraz mozemy sobie troszke pozwolic:) cieszmy sie zdrowo rosnacymi maluszkami a z waga damy rade po porodzie:)
Ruda27, Magda2013, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKamila dokladnie, tez sie denerwowalam ale nie plakalam napewno.. Jak bede miala +30 tez nie bede.. Chyba ze po porodzie po pol roku dalej bede swinka to co innego
Fajnie ze ramiona opalilas, od razu sie pewnie lepiej prezentuja co?
Monia swiete slowa i tyle
Moj sie zaraz bierze za czytanie do brzuszkaCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jem kanapki z kielbaska i salata
maz kaze mi jesc wiecej warzyw
Wiec dzis na obiad byly pomidory z ogorkami szczypiorem rzodkiewka cebulka koperkiem i skietana + mlode ziemniaczki
Wczorajsze spaghetti lezalo na zoladku i mi i mezowi stad taki lekki obiadek dzisaz lzej sie czlowiek czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 19:49
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wole do obiadku zjesc jakies warzywa szczegolbie brokul, kalafior, fasolka szparagowa niz jakies mięso. nie mam juz wstretu do mięsa ale uwielbiac nie bede:P zawsze sobie troche tylko nakladam a tesciowa narzeka ze malo miesa jem. ja dzisiaj na kolacje salatke z kurczakiem i fetą
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O tak Kada pomidory malinowe sa najlepsze !!
ja tylko takie kupuje
Ja warzywa tez tylko na targu u nas kupuje,nigdy w markecie. Chodze zawsze do tego samego faceta i on mi daje zawsze spod lady swiezutkie.
A dzis na kolacje zrobilam sobie kanapki z jajkiem,rzodkiewka i salata. Szczypiorek tez mam swoj na parapecie
Wogole nie mam ochoty na wedliny.kada24, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
hehe sezon sie zbliza a ogrodek rozkwita:) wiecie zauwazylam ze moj male kopie ale jakby slabiej juz tak od tygodnia hmm zastanawiam sie czy lozysko jest dobrze umiejscowione bo od szpitala w 15 tyg nie pytalam sie lekarza hmm
-
nick nieaktualnyAle smaki na swieze warzywka robicie
Pomidory malinowe najlepsze
Kada nie mialas wizyty w tym czasie?
Kamila czekamy na foto jak wstawicie mebelki
Mnie cos brzuch pobolewa, moze od truskawek.. Bo juz nie wiem czy to podbrzusze czy ogolnie brzuch..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 20:34
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada jakby cos bylo nie tak to lekarz na pewno by Ci powiedzial
nie martw sie, moze malemu powoli miejsca brakuje
My pomidory mamy na parapecie jeszcze, niedlugo maz bedzie przesadzal do foliaka na dzialcw
Jasne jak tylko meble wstawimy to zrobie zdjeciejeszcze bede musiala jakas ladna rolete kupic i firanke aha no i zyrandol
Ruda27 lubi tę wiadomość