Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki...Myślałam , że ta glukoza będzie jakaś okropna...a w sumie nie była taka zła
...Tylko to czekanie w przychodni 2h było męczące....
Ruda ..... ja to 2-3 kroki i mam 8 z przodu wagi
Oj pomidorki malinowepyszności
Dzisiaj cały dzień spędziłam na spacerach lub leniuchowaniu na ławeczce .....i
................opaliłam jedną rękędruga jakoś dziwnym przypadkiem ciągle była w cieniu
Dodi, Aggie, Camille87, amela, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka ja chyba ta 8 juz jutro zobacze
Haha z opaleniem sie niezle
Moj maz jest zly ze siedze caly dzien na tablecie wiec musze go ograniczac.. Wiem ze ma racje, to takie niezdrowe.. Wzielam sie za krzyzowki, maz czyta ksiazke a ja zerkam na telefonie co u wasDodi, pekinka82, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kasienka ja jak ogladalam zdjecia dzieci w wozku to mysle ze spoko do ok 2 lat nie bedzie problemu. Pozniej pewnie kupie jakas parasolke i tak.. Ja Ci mowie, mnie to nic nie zniecheci.. Ani mala buda (mozna domontowac parasolke) ani to ze jest ciezki (16 kg) ale bedzie stal na klatce.. Ani to ze podnozek jest tylko na 2 wysokosciach ( moze cos sie wykombinuje, zeby nozki nie zwisaly) i wiem ze nie wydaje sie on wielki, ale mysle ze wystarczy dla 2 latka
Kada planuje byc w polowie maja, mozliwe ze na dluzej wic mam nadzieje ze sie uda spotkacspędził w niej cos ok 30 min bo tez byłam ciekawa ile Zoja w nim pojeździ
Olek jutro kończy 2 latka i zmieścił sie jakieś 3 miesiące temu myśle ze teraz tez spokojne by jeździł nia kurde az poproszę po majoce Czarka by przytargal pudło ze spacerówka a sąsiadke zeby dxiwcko wsadzila
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pocieszenie moge wam napisać tak
Waga startowa 64 kg
Waga w dniu porodu 96 kg
Po wyjściu ze szpitala po 6 dniach 81 kg
Dziś 77 kg
I wcale jakoś sie nie przejmuje kg bo mam małego szkraba ktory jest teraz całym moim światem i kg mam w nosieAggie, Ruda27, celia, Dodi, Camille87, MILA, Quendi, Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam to daj znac po majowce jak z ta spacerowka teraz
ja wlasnie tak myslalam do 2 lat lekko dziecko moze siedziec
Miriam kupilas w sklepie czy moze na allegro?
Tobie waga swietnie spadla, bardzo szybkozostalo malo to zrzucisz
Ja tez ju sie nie przejmuje.. Wazne zeby dzidzia zdrowa byla
Moj wlsnie skonczyl czytacco prawda ksiazke czytal o wychowywaniu ale maly sie ruszal w tym czasie
dzisiaj jest spokojny, siedzi nisko ale wazne ze cos czuje..
Jutro mam wizyte tu u gina, bede blagala o te papiery zeby juz nie pracowac, prosze trzymajcie kciuki..celia, Dodi, Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupowałam na Allegro ale z odbiorem osobistym w sklepie w Warszawie kupowaliśmy 2 w 1 fotelik osobno bo bardziej sie opłacało za wozek tzn gondola plus spacerówka zapłaciliśmy 2699zl fotelik 450zl a razem najtańsze wtedy były po 3400zl
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha dziekuje za odpowiedz.
Tez chce na allegro zamowic, bo w sklepie 2999 2w1 masakra..
Mam upatrzone za 3200 z fotelikiem takim jaki chce maxi cosiplus dodatki do tego. Chce jeszcze podwojne kolo na przod kupic..
Miriam co ile Zojka sie w nocy budzi? -
nick nieaktualnyNo my mieliśmy tylko moskitiera i folie przeciw deszczowe fotelik kupiliśmy tez Maxi cosi
Teraz budzi sie tak np przed wczoraj 20:30 do 23 23:45 do 4 rano
Wczoraj 21:30 do 1:30 I 2 do 6 rano od dwóch dni śpi w łóżeczku nad ranem biorę ja do łóżka do siebie dziś zasnęła o 20:40 póki co śpi ale do której to jest zagadka
Wcześniej spała ze mną i szczerze nie wiem co ile sie budziła bo nie sprawdzałam zegarka odkąd śpi w łóżeczku ja spać nie moge mimo niani z monitorem oddechu zaglądam tam co chwila najchętniej zabrała bym ja do łóżka ale Czarek jeczy ze ja zgniote albo jak przestanie oddychać to sie nie zorientuje a tak to niania zacznie wyc a dzień to na dworku śpi nawet do 4,5 godziny w domu od godziny do 3 no i w dzień ma takie aktywności po 3h staram sie zeby tak od 17 do 20 do kąpieli nie spała to ładnie śpiMoni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jaja, zabraklo 1panela
maz jutro bedzie jezdzil po miescie i szukal jak pech to pech..
Daria trzymam kciuki za wizyte zebys zalatwila te papiery
Miriam waga spadla Ci rewelacyjnie! Mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie, choc ja sie obawiam o swoja laktacjemam nadzieje ze bede karmic...
Pekinka moja lewa reka tez jakby bardziej opalona niz prawapekinka82, Miriam, MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Na pocieszenie moge wam napisać tak
Waga startowa 64 kg
Waga w dniu porodu 96 kg
Po wyjściu ze szpitala po 6 dniach 81 kg
Dziś 77 kg
I wcale jakoś sie nie przejmuje kg bo mam małego szkraba ktory jest teraz całym moim światem i kg mam w nosie
Miriam-lubie to!!!!ja też się nie przejmuje, będę miała czas schudnąć
Miriam, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam to ladnie malutka spi
nie dziwie sie ze chcesz ja do lozka miec ciagle przy sobie
no ale Czarek ma racje, pozniej tez sie przyzwyczai i bedzie jeszcze gorzej.. Pewnie ja tez bede ciagle sprawdzala do lozeczka mimo ze nie myslalam o niani ale moze tez kupie
Dzieki dziewczyny za kciuki.. Powiem wam ze bede sie stresowala przed ta wizyta.. Pewnie bedzie bez usg, mam nadzieje ze nie bedzie mnie badal bo tego sie boje.. (W styczniu po badaniu u niego krwawilam)... No i te papiery, jak on nie wypisze to bedzie klops bo w maju bede musiala ciagle po l4 jezdzic i do pracy pewnie tez.. No nic zobaczymy na 17 mam wizyte..
Wiec tak wazylam sie. Waga nie jest zla, 8 z przodu jeszcze nie ma hahawychodzi ze przytylam ok 13 kg, niestety nie wiem dokladnie.. Glupia bylam ze nie zwazylam sie od razu jak zrobilam test... No ale jak to moja waga w srody lubi platac figle, zwaze sie jutro i tak jeszcze raz
Kamila dobre jaja z tym panelemCamille87, Dodi, Miriam lubią tę wiadomość