Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda tez jestem zainteresowana tym wozkiem i widzialam go w sklepie na zywo i wedlug mnie spacerowka jest strasznie plytka i babka w sklepie mowila ze moze byc niewygodna dla dziecka bo jednak w spacerowce dzidzia jezdzi najwiecej-najdluzej i ze przez to duzo ludzi rezygnuje z jego kupna... i tez nie wiem co mam zrobic a tez bylam napalona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 16:28
-
nick nieaktualnyKasienka ja jak ogladalam zdjecia dzieci w wozku to mysle ze spoko do ok 2 lat nie bedzie problemu. Pozniej pewnie kupie jakas parasolke i tak.. Ja Ci mowie, mnie to nic nie zniecheci.. Ani mala buda (mozna domontowac parasolke) ani to ze jest ciezki (16 kg) ale bedzie stal na klatce.. Ani to ze podnozek jest tylko na 2 wysokosciach ( moze cos sie wykombinuje, zeby nozki nie zwisaly) i wiem ze nie wydaje sie on wielki, ale mysle ze wystarczy dla 2 latka
Kada planuje byc w polowie maja, mozliwe ze na dluzej wic mam nadzieje ze sie uda spotkacMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa narazie popiore te ubranka w zwyklym proszku zeby moc je w szafie schowac (lezaly na strychu w workach i sa nieswieze) a dopiero pewnie w lipcu bede je prac w loveli i prasowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 16:48
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
uff ale naskrobalyscie. znowu pokowy zapomnialam co mialam napisac. w kazdym razie gratuluje wizyt i pieknych dzieciaczkow
bylam z tesciowa na miescie, weszlysmy do lumpeksu i peelbo ciuszkow kupilysmy dla malego:D uz troche tegp bedzie bo jeszcze czekamy na paczke az szwagierka z DE przysle:) pranie prasowanie zaczne tak pod koniec czerwca zeby byly jak najswiezsze:)
kupilam sobie tez fajna bluzeczke, myslalam ze bedzie pasowac i nawet bie mierzylam a tu dupa, za ciasna w brzuszku:P ale po porodzie bedzie ok:)
co do odczuwania ruchow to tez nie schizuje jak maly jest mniej aktywny no ale jakbym go nieczula caly dzien to bym zwariowala. teraz stal sie bardzo aktywny, coraz mocniej kopie:)
Daria jak bedziesz znowu w Pl to koniecznie trzeba sie spotkac:D ja z Tarnowskich Gor do Katowic albo Gliwic mam godzinke drogi jednym busem:)
Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja juz po wizycie. Oczywiście bez usg ale powiedział ze za 3 tyg zrobi. Czyli w 30 tc. Dostałam masę badań w tym ta glukozę. Serduszko małej mierzył detektorem i wynosiło 155 uderzeń na minutę. Szyjka zamknięta. Rozmawiałam z nim o cesarce bo przedstawiłam moje wskazanie od ortopedy. I powiedział ze pod koniec lipca tniemy. Wiec będę lipcowa mamusia
niestety poryczalam sie troche w gabinecie i po wyjściu bo...przez 3 tyg przytyłam 3 kilo i mnie zrugał. Troche mi sie zrobiło nieprzyjemnie bo do najszczuplejszych to ja nigdy nie należałam ale moj W powiedział ze mam sie w ogóle nie przejmować, po porodzie będę sobie ćwiczyć, a póki co nie jestem gruba i niech córeczka rosnie. To Tyle.
kada24, Dodi, amela, Camille87, Magda2013, Ruda27, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
madzia nie przejmuj sie w 3 tyg 3kg czyli na tydzien 1kg nie jest zle a lekarz za bardzo nie powinien ingerowac wage kazdytyje indywidualnie wazne ze z mała jest ok :)schudniesz potem wszystkiw schudniemy
Dodi, Madzikovy, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy super, ze wszystko ok
a wagą się nie przejmuj :* nie jesteś jedyna ;)mój gin na szczęście wczoraj nie spojrzał na moją wagę a też mogłabym usłyszeć, ale niestety taką mam tendencję i uważam że za szybko tyję, ale przeciez nie będę się głodzić
wagą będziemy się martwić później
najważniejsze żeby dzieciaczki zdrowe były i prawidłowo rosły
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
Dzięki Kada i Dodi. Wiem ze tak jest jak mówicie. Ale jakoś przykro mi sie zrobiło. Na początku tyłam mniej a teraz jest razem 8 na plusie. Masakra. A ja szczupła nie jestem i nie byłam wiec może dlatego tak zareagował. Podlamalam sie troche
nie przeczę.
-
ja sie nie przejumuej tez to chudych nie naleze a juz mam 6kg+ a przy corci mialam juz 13 a do konca 20+ wiec nie ma sie co sie przejmowac pozniej zrzucilam po porodzie do 2 miesiecy 15kg a potem reszte
Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
Dodi sliczne malenstwo
Quendi gratuluje synka
Kasienka sliczny ten Twoj apartament
Cos wiecej mialam napisac, ale mnie brat wcurwil, poryczalam sie i mi z glowy wylecialoMoze pozniej jeszcze zajrze, bo na chwile obecna mam ochote zwinac sie w kulke i isc spac...
Dodi, MILA, Quendi lubią tę wiadomość
-
Madziu nie przejmuj sie tym
lekarz chyba troche przesadza, 3kg przez 3 tygodnie to moim zdaniem malo! ja co dzien wlaze na wage u mamy i caly czas jest wiecej
ale sie tym nie przejmuje
Magda2013 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMadzia zgadzam sie z kada - lekarz nie powinien ingerowac w wage - zobacz moj gin powiedzial ze nawet do 2kg tygodniowo jest ok .. ja na poczatku tez tylam 1kg tygodniowo mimo ze jakos specjalnie sie nie objadalam po prostu moj organizm czul potrzebe gromadzenia tluszczu i wody i obecnke waga (nie zapeszajac) sie uspokoila bo dwa tygodnie pod rzad przybieralam 0,5 i 0,6 kg.. mam juz 13kg na plusie ale nic na to nie poradze organizm sam wie co robi i czego potrzebuje
Ciesze sie ze z Zuzia wszystko okMagda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia nie przejmuj sie
mi tez raz powiedzial ze troche za duzo przytylam a ja mam to gdzies. A taka mam wage wg karty ciazy:
-wizyta 6 marca-61,5kg
- " 4 kwietnia 64,5kg
- " 23 kwietnia 67 kg
Przez 1,5 mies.przytylam 6 kg ale ja sie wcale tym nie przejmuje. Przeciez to normalne ze sie w ciazy tyje. Dzisiaj sie wazylam na mojej wadze to mialam 66,2.amela, Dodi lubią tę wiadomość