Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1335 moja szwagierka ten bierze raczej my im hehe ale beda splacac
nie moze byc moja maz napisal do mnie ze mam mu poslac link jaki wozek my bedziemy miec hehe i jaka to ja chce posciel mowie ze chyba ta niebiska z groszki a on ze ta brazowa w paski mu sie podoba normalnei cud sie stal heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:14
Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:A Ty sie wazylas, weryfikowalas wage siostry czy czekasz do jutra?
Jeszcze sie okaze ze Ty mniej przybierasz niz ja
Ja jutro, ale z moim szczesciem to napewno bedzie 8 z przoduwaga siostry zawsze pokazywala mniej.. No nic czekam do jutra heh.. Zniose to po mesku
Kada ile masz wzrostu?Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kada w dupsko ode mnie dostaniesz
na otwieralam okienek z wozkami i teraz nie umiem sie juz zdecydowac
Ceny sa zachecajace zwlaszcza ze nie krzycza sobie za transport do uk tak strasznie
I znow za pol godziny powinnam wychodzic a ja w pizamieMilego dnia :*
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja sie zastanawiam nad wózekiem mutsy iGo, xlandery słyszałam, że są dobre, podoba mi sie x-lander x-move, ma lekki stelaż co jest dla mnie ważne, bo bede musiała wnosić go na 3 pietro
niedługo wybiore sie z M do sklepu z wózkami i sobie popatrzymy, po majówce ma 3 dni urlopu wiec bedziemy miec troche wiecej czasu, bo popołudniu jak wraca z pracy o 17 to juz ten sklep zamkniety a M tez chce sobie popatrzec:P
ale mały zaczął szalec, coraz mocniejsze te ruchy są, a jak kopnie nizej to az mnie zaboli w pachwinie. czekam az zacznie kopac po żebrach
Kada widzisz Twój maż wykazał zainteresowanie to dobrze, bo razem cos wybierzecie:)MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Daria ale ja tez mam 8 do przodu a dopiero będę zaczynała 24 tc
Ale ja zobacze juz 8 z przodu, czyli minimum 80 kgzaczynalam z waga ok 66.. (Nie wiem dokladnie bo jak zaczelam wazenie bylo 67 w parutygodniowej ciazy)
Monia to czekamy na wiesci po majowce jaki wozek wybralisciemy tez musimy nas obadac w sklepie, a ciezko go znalezc
podobno w katowicach jest
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
KOCHANE JESTEŚCIE !!
Nie zamierzalam odchodzić, w żadnym wypadku, po prostu było mi głupio, ze nie mogę sie teraz częściej odzywać. Na szczęście w skarbówce nie byłam długo, a teraz chwile poleze i lecę daleji właśnie teraz przy odpoczynku moja mała tak mnie bombardowała, ale tak dziwnie chyba jest ulozona bo walila mnie po prawej stronie zaraz pod żebrami...jeszcze nigdy tego tak wysoko nie robiła.
Od lekarza napewno zdam relacje, ale nie wiem o której wejdę bo dziś jest pacjentek napchane i pewnie bedzie mega opóźnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 10:00
MILA, kada24, Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:http://katowice.dzieciecyekspert.pl/ macie w katowicach duzy sklep bylam tam juz kiedys
No walasnie bylo ze tam bedzie wozek.. Ale sie okaze w maju chcemy pojechac.. Zaraz zobacze ta stronke, dzieki Kada
Madzia obojtne o ktorej bylebys dala znac
Moj synek 2 dni byl aktywny, ze co chwile kopal, a dzisiaj spokoj.. Moze przez pogode bo jest niciekawaMadzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:http://katowice.dzieciecyekspert.pl/ macie w katowicach duzy sklep bylam tam juz kiedys
Kada wiem że jest ten sklep na Załężu i nawet bardzo często obok niego przejeżdżamale jeszcze do tej pory nie czułam potrzeby zeby do niego wejść. A jak wygląda w środku i jakie ceny mają ??
-
no ceny maja fajne hehe jak kogos stac wydac na wozek kolo 3tys zl to spoko ale raz tam bylam i sukienke corci kupilam jak byla mala za 40zl chyba jest duzy po pietrowy na dole ciuchy zabawki itp a na gorze wozki i meble
-
nick nieaktualny