Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam dzisiaj kolejny z tych chorych snów. Śniło mi się, że teściowa też jest w ciązy, ale rodzić ma we wrześniu. Nawet wspólne zakupy mi się śniły!!!
Kiedyś śniła mi się płacząca koleżanka, która podejrzewała, że jest adoptowana albo byliśmy w dwóch kabinach Wc z kolegą i nie miał papieru i mu podawałam...albo, że strzelają do mojej rodziny...
Boże, co w tym łbie mi się jeszcze może wykluć? -
Dziewczyny z Olsztyna i okolic, polećcie proszę jakiegoś dobrego lekarza od USG w Olsztynie plis… Przyjaciółka do mnie zadzwoniła dzisiaj z rykiem, że ma podejrzenie ciąży bliźniaczej, ale nie widać drugiego zarodka na razie i chyba chciałaby to konsultować jeszcze gdzieś, ale nie wie gdzie… Znacie kogoś dobrego? Karola, Ty coś ostatnio pisałaś o tym lekarzu od USG, że super jest...
-
Kaarolaa wszystkiego najlepszego!
Ja bardzo chciałabym nosić w chuście - muszę rozeznać, jakie najlepsze, najwytrwalsze i jak się z tym obchodzić.
Co do magnezu, bo widziałam, że pytałyście, ja zażywam trimag b6 z Olimpu. Jest niedrogi, a jak porównałam ile jest magnezu w magnezie w innych tabletkach, to zwątpiłam. Ten miał chyba najlepszy skład.
Od czasu, kiedy moje maleństwo daje o sobie codziennie znać, jakoś mniej panikuję
Teraz wielkie odliczanie do poniedziałku! 3 dni i wszystko będzie wiadomo
-
Kokosanka wrote:Dziewczyny, czy dla ktorejś z Was też zbliża się sezon rodem z koszmarów czyli fruwające pyłki, katar niepozwalający spać?
Pytam bo ciekawa jestem czy i jakie zostały przepisane Wam lekarstwa? Ja właśnie wróciłam od alergologa: Zyrtec, Pronasal, Cusicrom....a do tej pory udało mi się uniknąć nawet Apapu...
A poza tym, gdyby któraś była zainteresowana, to wczoraj w Rossmannie, poza innymi artykułami dla niemowlaków jak kocyki, pieluchy itp. pojawiły się w promocyjnej cenie oryginalne Szumisie, za 99.99.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Karola życzę Ci Kochana 20 pięknych tygodni ciąży jeszcze :-*
Dzisiejszy dzień to jakiś koszmar ja chyba nie powinnam wsiadac za kierownicę, pojechałam do sklepu i na parkingu chce wjechać na wolne miejsce wrzuciłam kierunek i czekam aż facet przejedzie a on mi się wpierdzielil na miejsce!!! No to wzięłam klucz do kół podchodzę do gościa i mówię grzecznie czy odjedzie sam czy mam mu pomóc i wiecie co normalnie odjechał coś tam mruczal pod nosem i pukal się w czoło ale jakoś miałam to głęboko.Friend, Truskaweczka83, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyNo i sam sobie strzelil w kolano!! Zapytal sie mnie czy ten artykul ktory znalazl: http://www.neurocentrum.pl/dcten/wp-content/uploads/gałązka_i1p.pdf jest wystarczajaco naukowy dla mnie.
Wiec zobaczylam autora i mowie ze tak. No i zaczelismy czytacopóźniona lubi tę wiadomość
-
oLena ja mogę polecić tego do którego sama chodzę myślę że jest bardzo dobrym diagnostą , Bogdan Kula się nazywa i przyjmuje na Partyzantów w necie jest tel.
On tylko prywatnie, pierwsza wizyta chyba drożej koło 200zł i nie wiem jak z kolejkami teraz u niego.
alicjaaa jak to się stało że na pierwszej stronie masz dwa terminy porodu??oLena31 lubi tę wiadomość
-
Penelope30 wrote:alicjaaa jak to się stało że na pierwszej stronie masz dwa terminy porodu??
Serio??? Zaraz sprawdzam, bo nie wiem, dlaczego
EDIT: Już chyba wiem. Z terminu OM wychodził 17.08, potem po wszystkich usg, łącznie z pierwszym prenatalnym lekarz wyznaczył 15.08 --> więc osobiście tej daty się trzymam. Malika zmienisz w wolnej chwili?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 15:11
malika89 lubi tę wiadomość
-
Tak jak na moim suwaczku Antośka zaliczyła pierwszą czkawkę. Przynajmniej pierwszą wyczuwalną przeze mnie.
Poza tym strasznie się przestraszyłam, bo jak gotowałam zupę to czułam jej ruchy normalnie w pochwie. Jak się położyłam to przeniosły się wyżej.
Dzisiaj nasza 9 rocznica ślubuKiedy to minęło?
Karola sto lat !!!Dominique88, hella, amanina, malika89, celia lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualnyoLena31 wrote:Dziewczyny z Olsztyna i okolic, polećcie proszę jakiegoś dobrego lekarza od USG w Olsztynie plis… Przyjaciółka do mnie zadzwoniła dzisiaj z rykiem, że ma podejrzenie ciąży bliźniaczej, ale nie widać drugiego zarodka na razie i chyba chciałaby to konsultować jeszcze gdzieś, ale nie wie gdzie… Znacie kogoś dobrego? Karola, Ty coś ostatnio pisałaś o tym lekarzu od USG, że super jest...
oLena31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyopóźniona wrote:Tak jak na moim suwaczku Antośka zaliczyła pierwszą czkawkę. Przynajmniej pierwszą wyczuwalną przeze mnie.
Poza tym strasznie się przestraszyłam, bo jak gotowałam zupę to czułam jej ruchy normalnie w pochwie. Jak się położyłam to przeniosły się wyżej.
Dzisiaj nasza 9 rocznica ślubuKiedy to minęło?
Karola sto lat !!!
Gratulacje wytrzymania tyle z jednym chlopem!!'
Jak sie czuje czkawke? Mozesz to jakos opisac slownomuzycznie?opóźniona lubi tę wiadomość