Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam zadnych specjalnych smakow (poki co), staram sie jesc wiecej surowych warzyw, owowcow i unikam slodyczy. W pierwszej ciazy sobie dogadzalam i na plusie bylo 18 kilo, teraz postanowilam jesc troszke rozsadniej, zobaczymy czy mi sie uda:)
Dominique88 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Jestem po wizycie. Pęcherzyka jeszcze nie widać, ale jest ciałko żółte. Endometrium 20mm. Plamieniem mam się nie martwić bo szyjka czysta bez krwawień. Pobolewanie brzucha też normalne. Zwiększyła mi dawkę euthyroxu i zapisała na 29 grudnia:)
kaarolaa, bobo_frut, Pikcia, Domi793, rosax3, malika89, JRY1984, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj teściowa zrobiła rybę na obiad, tak mi zalatywalo rybą ze zanim zjadłam obiad dwa razy leciałam do toalety, masakra jakaś, wymioty strasznie mnie męczą, czasami myślę że wypluje żołądek, niech już mi to minie, cały dzień tak mam od rana do wieczora
-
blondyna5555 wrote:Wczoraj teściowa zrobiła rybę na obiad, tak mi zalatywalo rybą ze zanim zjadłam obiad dwa razy leciałam do toalety, masakra jakaś, wymioty strasznie mnie męczą, czasami myślę że wypluje żołądek, niech już mi to minie, cały dzień tak mam od rana do wieczora
Wspolczuje Ci! Cale szczescie ja mam tylko z rana i pozniej tak od 16-17 az do rana.. Wiec kilka godzin mam spokoj
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:A taaka byla moja wczorajsza kolacja witaminki ogorek kiszony (okazalo sie ze jednak nie smakuje tak jak kiedys) no i wedzona szyneczka i chlebek. A na zagryske kinderki mmmm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08cd14807590.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca52a4d5eb7d.jpg
Widzę u Ciebie też pomidorek, ja bym teraz jadła pomidory kilogramami
-
SyHa85 wrote:Mam urodziny jutro- nie wiem jak wysiedzd z gośćmi hehe. Miał być obiab ale zostałam przy kawie i zamówionymt torcie
SyHa85 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jeśli chodzi o ciśnienie to ja mam nadciśnienie, przed ciąża starając się o bobaska przeszłam na dopegyt bo jest bezpieczny w ciąży :)biore 2 razy dziennie i narazie utrzymuje mi w granicach 130 na 69 mniej więcej, bez niego miałam prawie 156 na 95
-
Truskaweczka83 wrote:Paulka 123
bardzo niskie ja też mam zawsze niskie ok 100/48, ale to Twoje to mega niskie...
ja się martwie bo mi przeszły mdłości, zawroty, senność, słabość...
czuje się dobrze od rana, a 1,5tyg było źle, co się stało???
martwi mnie to...
czy to nie zły objaw?
w poprzedniej poronionej ciąży nie miałam żadnych objawów, wiec nie mogę porównać
dziewczyny miała któraś z Was tak? a ciąża się utrzymała?
Ja mam bardzo podobnie. Przeszły mi wszystkie objawy. Mdłości mam bardzo bardzo lekkie, a wcześniej miałam cały czas. Ogólnie czuję się słaba, ale nie rzygam, cycki już nie bolą.
Oczywiście staram się nie nakręcać, ale też się boję. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie dzisiaj 5tydz i 5 dzień do tej pory brak objawów, nie mdli mnie ani nie wymiotuje. Widzialam tylko w 5tyg i 2 dniu pecherzyk ale na serduszkowa jestem umowiona na poniedzialek. Czy brak objawów jest normalny? Z tego co czytam juz nawet w 4 tyg was mdli byłabym spokojniejsza chyba jakbym sobie rzygneła;) pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:23
s1985, JRY1984 lubią tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy