Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) ja też nie śpię od około 6. Miałam też problem z zaśnięciem wczoraj. A rano musiałam wziąć no spę, podbrzusze miałam takie odrętwiałe i kłujące, że miałam problem żeby się dźwignąć. Już jest dobrze. Posiedzę trochę a potem do gin:)
-
MajaRyt wrote:
Mam tak samo;)s1985 lubi tę wiadomość
-
A ja dopiero sie zwlekam z wyrka:) troche pospalam - teorwtycznir, bo poszlam spac po 1. Maz byl na piwku z kumplami i po nich jechalam i ich rozwozilam.
Dzisiaj czuje sie juz lepiej wieczorem bolal mnie brzuch, a teraz tylko cmi.04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Od kilku dni piję jak smok, mam częstomocz, w ciągu dnia pojawiają się lekkie mdłości, apetyt mi się zwiększył, no i mam obolałe cyce;)s1985 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim u mnie dzisiaj zaczął się 8 tydzień i jakież było moje zaskoczenie,że nie mam mdłości zjadłam w końcu normalne śniadanie pierwszy raz od dwóch tygodni
MajaRyt, Pikcia, SyHa85, alicjaaaa, s1985, bobo_frut, Friend lubią tę wiadomość
-
Ja też tylko pije i pije, obolałe cyce:D też są, ale nudności nie mam póki co. W pierwszej ciąży też miałam podobnie. Ale ona niestety nie skończyła się dobrze. Na wizytę chciałabym pójść jak już będzie szansa na bijące serducho:) Chyba, że wcześniej coś będzie się dziać. Wierzę w to, że będzie dobrze:) Ellka jesteśmy na podobnym etapie:)
-
nick nieaktualnywitam...ja pospalam do 9 z przerwami bo to albo malemu pieluche zmienic, albo jesc dac, albo rzuci jakas zabawka i sie przebudze...dzisiaj sobota a ja caly dzien do poznogo wieczora sama, bo maz po 4 wyjechal w delegacje...
u mnie jakies lekkie mdlosci sie zaczely, problemow ze spaniem nie mam, zasypiam gora w pol godziny, a czasem jestem tak zmeczona ze zasne jak tylko glowe do poduchy przyloze...rano mi ciezko wylezc bo nawet o 9 czuje sie zmeczona, duzp pije i jeszcze wiecej sikam...MajaRyt lubi tę wiadomość
-
MajaRyt wrote:Ja też tylko pije i pije, obolałe cyce:D też są, ale nudności nie mam póki co. W pierwszej ciąży też miałam podobnie. Ale ona niestety nie skończyła się dobrze. Na wizytę chciałabym pójść jak już będzie szansa na bijące serducho:) Chyba, że wcześniej coś będzie się dziać. Wierzę w to, że będzie dobrze:) Ellka jesteśmy na podobnym etapie:)
Ja jak byłam w ciąży biochemicznej to nie piłam tyle i mdłości chyba też nie było. Jest nas kilka w 4t z hakiem;)MajaRyt, s1985, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam u gina po raz pierwszy (na NFZ) i w sumie nic się nie dowiedziałam, pani doktor niemal w biegu mnie obrobiła i nie miała ochoty na rozmowy i wyjaśnienie czegokolwiek (może to przez ponad godzinną opóźnienie). Naważniejsze, że USG zrobiła choć też nie kwapiła się z wyjaśnieniami . Może uważa, że na tym etapie to nie ma co się rozgadywać? Któż to wie... Dobrze, że 4.01 jestem zapisana prywatnie, bo nie chciałabym z tą panią mieć więcej do czynienia...
Wiek ciąży to wg USG 4t5d pęcherzyk w dobrym miejscu, 14,3mm z pęcherzykiem żółtkowym 2,7. Mam nadzieję, że to dobrze, bo się na tym nie znam .
http://fotoo.pl/show.php?img=1063112_wp-20151218-20-38-46-pro.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:Wczoraj byłam u gina po raz pierwszy (na NFZ) i w sumien nic się nie dowiedziałam, pani doktor niemal w biegu mnie obrobiła i nie miała ochoty na rozmowy i wyjaśnienie czegokolwiek (może to przez ponad godzinną opóźnienie). Naważniejsze, że USG zrobiła choć też nie kwapiła się z wyjaśnieniami . Może uważa, że na tym etapie to nie ma co się rozgadywać? Któż to wie... Dobrze, że 4.01 jestem zapisana prywatnie, bo nie chciałabym z tą panią mieć więcej do czynienia...
Wiek ciąży to wg USB 4t5d pęcherzyk w dobrym miejscu, 14,3mm z pęcherzykiem żółtkowym 2,7. Mam nadzieję, że to dobrze, bo się na tym nie znam .
Trzymamy kciuki, będzie dobrze. Myślę, że gdyby było coś nie tak to cokolwiek by powiedziała. Ja też planuje isć 4-6 stycznia na wizytęDominique88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w sobotę
Ja się jeszcze wyleguję w łóżku
Męża wysłałam na zakupy i jak wróci, to zabieramy się za świąteczne porządki
Córa mi się rozchorowała (boli ją gardło i ma gorączkę) i mam nadzieję, że nie zarazi mnie jakimś choróbskiem -
Dzień dobry Mamusie:)
Ja niedawno wstałam dopiero. Ostatnio spałabym wszedzie i o każdej porze. U mnie nastrój kiepski. Śniło mi się, że poroniłam, jak się obudziłam krew z nosa leciała..
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja się szykuję do gin. Jak zwykle zaczynam się denerwować;/