Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) ja też nie śpię od około 6. Miałam też problem z zaśnięciem wczoraj. A rano musiałam wziąć no spę, podbrzusze miałam takie odrętwiałe i kłujące, że miałam problem żeby się dźwignąć. Już jest dobrze. Posiedzę trochę a potem do gin:)
-
MajaRyt wrote:
Mam tak samo;)s1985 lubi tę wiadomość
-
A ja dopiero sie zwlekam z wyrka:) troche pospalam - teorwtycznir, bo poszlam spac po 1. Maz byl na piwku z kumplami i po nich jechalam i ich rozwozilam.
Dzisiaj czuje sie juz lepiejwieczorem bolal mnie brzuch, a teraz tylko cmi.
04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
Od kilku dni piję jak smok, mam częstomocz, w ciągu dnia pojawiają się lekkie mdłości, apetyt mi się zwiększył, no i mam obolałe cyce;)s1985 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
u mnie dzisiaj zaczął się 8 tydzień i jakież było moje zaskoczenie,że nie mam mdłości
zjadłam w końcu normalne śniadanie pierwszy raz od dwóch tygodni
MajaRyt, Pikcia, SyHa85, alicjaaaa, s1985, bobo_frut, Friend lubią tę wiadomość
-
Ja też tylko pije i pije, obolałe cyce:D też są, ale nudności nie mam póki co. W pierwszej ciąży też miałam podobnie. Ale ona niestety nie skończyła się dobrze. Na wizytę chciałabym pójść jak już będzie szansa na bijące serducho:) Chyba, że wcześniej coś będzie się dziać. Wierzę w to, że będzie dobrze:) Ellka jesteśmy na podobnym etapie:)
-
nick nieaktualnywitam...ja pospalam do 9 z przerwami bo to albo malemu pieluche zmienic, albo jesc dac, albo rzuci jakas zabawka i sie przebudze...dzisiaj sobota a ja caly dzien do poznogo wieczora sama, bo maz po 4 wyjechal w delegacje...
u mnie jakies lekkie mdlosci sie zaczely, problemow ze spaniem nie mam, zasypiam gora w pol godziny, a czasem jestem tak zmeczona ze zasne jak tylko glowe do poduchy przyloze...rano mi ciezko wylezc bo nawet o 9 czuje sie zmeczona, duzp pije i jeszcze wiecej sikam...MajaRyt lubi tę wiadomość
-
MajaRyt wrote:Ja też tylko pije i pije, obolałe cyce:D też są, ale nudności nie mam póki co. W pierwszej ciąży też miałam podobnie. Ale ona niestety nie skończyła się dobrze. Na wizytę chciałabym pójść jak już będzie szansa na bijące serducho:) Chyba, że wcześniej coś będzie się dziać. Wierzę w to, że będzie dobrze:) Ellka jesteśmy na podobnym etapie:)
Ja jak byłam w ciąży biochemicznej to nie piłam tyle i mdłości chyba też nie było. Jest nas kilka w 4t z hakiem;)MajaRyt, s1985, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam u gina po raz pierwszy (na NFZ) i w sumie nic się nie dowiedziałam, pani doktor niemal w biegu mnie obrobiła i nie miała ochoty na rozmowy i wyjaśnienie czegokolwiek (może to przez ponad godzinną opóźnienie). Naważniejsze, że USG zrobiła choć też nie kwapiła się z wyjaśnieniami
. Może uważa, że na tym etapie to nie ma co się rozgadywać? Któż to wie... Dobrze, że 4.01 jestem zapisana prywatnie, bo nie chciałabym z tą panią mieć więcej do czynienia...
Wiek ciąży to wg USG 4t5d pęcherzyk w dobrym miejscu, 14,3mm z pęcherzykiem żółtkowym 2,7. Mam nadzieję, że to dobrze, bo się na tym nie znam.
http://fotoo.pl/show.php?img=1063112_wp-20151218-20-38-46-pro.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 10:36
-
nick nieaktualny
-
Dominique88 wrote:Wczoraj byłam u gina po raz pierwszy (na NFZ) i w sumien nic się nie dowiedziałam, pani doktor niemal w biegu mnie obrobiła i nie miała ochoty na rozmowy i wyjaśnienie czegokolwiek (może to przez ponad godzinną opóźnienie). Naważniejsze, że USG zrobiła choć też nie kwapiła się z wyjaśnieniami
. Może uważa, że na tym etapie to nie ma co się rozgadywać? Któż to wie... Dobrze, że 4.01 jestem zapisana prywatnie, bo nie chciałabym z tą panią mieć więcej do czynienia...
Wiek ciąży to wg USB 4t5d pęcherzyk w dobrym miejscu, 14,3mm z pęcherzykiem żółtkowym 2,7. Mam nadzieję, że to dobrze, bo się na tym nie znam.
Trzymamy kciuki, będzie dobrze. Myślę, że gdyby było coś nie tak to cokolwiek by powiedziała. Ja też planuje isć 4-6 stycznia na wizytęDominique88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie w sobotę
Ja się jeszcze wyleguję w łóżku
Męża wysłałam na zakupy i jak wróci, to zabieramy się za świąteczne porządki
Córa mi się rozchorowała (boli ją gardło i ma gorączkę) i mam nadzieję, że nie zarazi mnie jakimś choróbskiem -
Dzień dobry Mamusie:)
Ja niedawno wstałam dopiero. Ostatnio spałabym wszedzie i o każdej porze. U mnie nastrój kiepski. Śniło mi się, że poroniłam, jak się obudziłam krew z nosa leciała..
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Ja się szykuję do gin. Jak zwykle zaczynam się denerwować;/