Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:ja ide w poniedzialek po kontynuacje l4 i nawet nie chce jeszcze usg , bede miałą robione 28 ;]
Ja będę chciała usg, a nuż będzie cokolwiek widać -
Ellka wrote:Ja będę chciała usg, a nuż będzie cokolwiek widać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny jestem nowa, termin mam na 4 sierpnia. 4 grudnia byłam u lekarza, ale nie było serduszka, bo to 5 tydzień był. Polski (byłam w odwiedziny w Polsce)lekarz kazał mi się nie martwić, bo wszystko wskazywało na prawidłowy rozwój. Dziś zaczynam 8 tydzień. Wizytę w szpitalu mam na 18 stycznia. Ciążę prowadzę w UK. I mam nadzieję, że wszystko będzie okay, bo jak na razie żadnych badań nie miałam robionych. Zresztą jak i w poprzedniej ciąży.
monirek, kaarolaa, Dominique88, JRY1984, Pikcia, malika89 lubią tę wiadomość
Avalon -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry z ranca milego dnia Wam wszystkim zycze! Ja dzis ostatni dzien do pracy pozniej dopiero po nowym roku cale szczescie dzis koncze o 12 bo strasznie mi sie dzis nie chce. ;p
s1985, bobo_frut, Dominique88 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Avalon i Ania - witamy serdecznie ))
Pomysl z fotkami super, chyba tez zaczne robic i to w sumie juz powinnam zaczac:) Z pierwszej ciazy mam tylko dwie fotki odslonietego brxuszka, teraz widze ze jednak fajnie miec cala galerie z kazdego miesiaca:)
s1985 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
widzę, nie tylko ja nie mogę spać jak ja bym chciała pospać chociaż do 8... hehe
Witamy nowe koleżanki na fioletowej stronie
a do mnie dziś przyjeżdżają rodzice, więc z mamą udamy się na "małe" zakupki także dzień zapowiada się całkiem przyjemny
no i moi rodzice i teście jeszcze nie wiedzą, że zostaną dziadkami szykuję im taki właśnie prezencik pod choinkę ))
miłego dnia!!!s1985, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Ja na brzuchu spie caly czas, korzystam bo pamietam jak bardzoo mi tego brakowalo w ciazy.
Mam pytanie czy ktoras z was nie ma zadnych kompletnie obiawow? U mnie to by wychodzil jakos 5 albo 6 tydzien ( nie wiem bo u lekarza nie bylam jeszcze a mam dlugie i nieregularne cykle jak pisalam wczesniej) i nie dzieje sie kompletnie nic.. Martwie sie troche a wizyta 23.12
-
Avalon wrote:hej dziewczyny jestem nowa, termin mam na 4 sierpnia. 4 grudnia byłam u lekarza, ale nie było serduszka, bo to 5 tydzień był. Polski (byłam w odwiedziny w Polsce)lekarz kazał mi się nie martwić, bo wszystko wskazywało na prawidłowy rozwój. Dziś zaczynam 8 tydzień. Wizytę w szpitalu mam na 18 stycznia. Ciążę prowadzę w UK. I mam nadzieję, że wszystko będzie okay, bo jak na razie żadnych badań nie miałam robionych. Zresztą jak i w poprzedniej ciąży.
Tez mieszkam za granica, w Niemczech. Za pare dni wyruszamy do Polski na Swieta, mam nadzieje ze jakos wytrzymam w aucie podroz 10-12 godzin brrr.. Chcielismy leciec samolotem, nawet ceny byly w miare przystepne, ale ponoc we wczesnej ciazy tzn.do konca pierwszego trymestru nie jest to wskazane, wiec odpuscilismy.
Ja tez mam pozno wizyte, dopiero 4 stycznia i juz czekam i czekam i odliczam dni:)Julia, 10 latek
nick nieaktualnyDomi793 wrote:Ja juz niebumiem spac i jakos mi nie wygodnie spac na brzuchu, ale czyzby tak szybko? Hmmm tez tak macie, a moze to juz tak psychika dziala hehe
zawsze uwielbiałam spać na brzuchu, a teraz to widzę, że tak bardziej na boku się kładę i zasypiamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 06:53
Domi793 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniab91 wrote:Ja na brzuchu spie caly czas, korzystam bo pamietam jak bardzoo mi tego brakowalo w ciazy.
Mam pytanie czy ktoras z was nie ma zadnych kompletnie obiawow? U mnie to by wychodzil jakos 5 albo 6 tydzien ( nie wiem bo u lekarza nie bylam jeszcze a mam dlugie i nieregularne cykle jak pisalam wczesniej) i nie dzieje sie kompletnie nic.. Martwie sie troche a wizyta 23.12
piersi mnie nie bolą (czasami może coś zakuje przez chwilę), podbrzusze też tylko czasami, w prawym jajniku, ale to raz na jakiś czas w ciągu dnia. a mdłości to albo jak się trochę zestresuję, albo jak odczuwam głód, ale to tak delikatnie, więc są mi obce ciężkie i obolałe cycki, skurcze i zwijanie z bólu podbrzusza i żyganko
ale każda z nas jest inna, więc ja się tym nie stresuję i mam nadzieję, że całą ciążę na takim lajcie przejdę aczkolwiek, jak coś ma się zacząć to podejrzewam, że bardziej od 6/7 tyg.s1985 lubi tę wiadomość
-
Objawy ciazy u kazdej kobiety wygladaja roznie. Ja w pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow, gdyby nie spozniajacy sie okres nie wiedzialabym ze jestem w ciazy i tak przez cala ciaze - nic a nic. Tylko w pozniejszych miesiacach doszly nabrzmiale piersi a tak nic - zadnych objawow, czulam sie wspanoale! Teraz w drugiej ciazy od samej owulacji mialam klucie jajnikow, bole kregoslupa w odcinku ledzwiowym, straszna sennisc, nabrzmiale piersi, pobolewanie podbrzusza.. teraz mi to wszystko przeszlo, zostaly jedynie wieksze piersi i sennosc.
Takze tym ze nie masz objawow sie nie sugeruj, spokojnie jak widzisz tak tez moze byc:))Julia, 10 latek
Cześć wszystkim i witam nowe mamy
Ja niestety dalej nie wiem, jak mam się ułożyć. Od trzech dni mam nasilający się ból pod łopatką i nie wiem, jak sobie pomóc... Wczoraj próbowałam wygrzać to miejsce, ale nie bardzo pomogło. Może któraś z Was ma złote rady?
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Cześć wszystkim i witam nowe mamy
Ja niestety dalej nie wiem, jak mam się ułożyć. Od trzech dni mam nasilający się ból pod łopatką i nie wiem, jak sobie pomóc... Wczoraj próbowałam wygrzać to miejsce, ale nie bardzo pomogło. Może któraś z Was ma złote rady?