Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Ja sie zastanawiam czy zrobic juz pierwsze zdjecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:11
malika89, Elza :), alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Na zachętę. To moje z obecnej ciąży Naprawdę polecam wszystkim. Roboty nie ma dużo, a pamiątka mega. Brzuszek szybko się zapomina.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f20990ceca65.jpgDomi793 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Moj brzuch w 6 miesiacu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/070fbf4c825a.jpg
A tu poczatek 8.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d34ff01f12e6.jpg
A tej skladanki zdjec nie moge znalesc ;(s1985, kaarolaa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Klaudia90 wrote:Dobry wieczór Sierpnióweczki!
Byłam dziś na USG. Podglądałam Naszego Robaczka Ma już 8,4 mm, serduszko ładnie bije 130 uderzeń na minutę, termin potwierdzony na 7.08.
Poznałam też przyczynę moich ciągłych plamień, ale mam się niczym nie przejmować. Wykryto małego krwiaka, który na szczęście jest dobrze umiejscowiony.
Jestem dobrej myśli.
Klaudia,dostalas cos na plamienia? Ja dostalam luteine, przede wszystkim dlatego, że cialko zolte jest za male. Jednak bo luteinie przestalam juz plamic, a mam ja od srody. -
Witam Was z powrotem:D U mnie jak na razie dobrze:D jutro wizyta u nowej gin:)
Bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami macies1985 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Witam Was z powrotem:D U mnie jak na razie dobrze:D jutro wizyta u nowej gin:)
Bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami macie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ellka wrote:Witam Was z powrotem:D U mnie jak na razie dobrze:D jutro wizyta u nowej gin:)
Bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami maciebobo_frut lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:jestesmy razem z bobo frut na ten sam termin ;] super mam nadzieje ze taka energia pozwoli mi przetrwać
W kupie siła:D kupy nic nie ruszy:D:Ps1985, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:W kupie siła:D kupy nic nie ruszy:D:P
kaarolaa, Domi793, bobo_frut, alicjaaaa, madziak2202 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:mam bardzo dobre przeciucia juz od samego poczatku wiec nawet ta beta mnie tylko troche ruszyła ale teraz to urosłam w siłe i wiem że bedzie dobrze
Oczywiście, że będzie dobrze:* Musi być w końcu:) Jak długo się staraliście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 21:43
-
maż sie ze mnie śmiał że od ponad roku wyprawka dla dziecka , włącznie z łóżeczkiem , wózkiem i rozngo rodzaju fotelikami, nie wspomne o ubrankach, czeka na dzidziusia, ale najwazniejszego brak ;/ wiec najwazniejszy juz siedzi na swoim miejscu i rosnie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ellka wrote:Oczywiście, że będzie dobrze:* Musi być w końcu:) Jak długo się staraliście?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Teraz musi być dobrze:* My na razie przed zakupami, na to będzie czas:) Chociaż niedługo jak już będzie wiadomo na pewno że wszystko dobrze, zacznę robić drobiazgi i ubranka na szydełku:D
bobo_frut lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Teraz musi być dobrze:* My na razie przed zakupami, na to będzie czas:) Chociaż niedługo jak już będzie wiadomo na pewno że wszystko dobrze, zacznę robić drobiazgi i ubranka na szydełku:D2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja juz zaupy mam za soba ;p, moja ginekolog powiedziała ze nie ma innej opcji jak utrzymac tą ciąże
ja jutro idę na pierwszą wizytę. Lekarka ponoć bardzo dobra, polecana przez znajomych:) więc liczę że będzie ok i nie będę musiała kolejnego lekarza szukać. W dodatku zajmuje się endokrynologią, co jest mi baaardzo na rękę -
Ellka wrote:ja jutro idę na pierwszą wizytę. Lekarka ponoć bardzo dobra, polecana przez znajomych:) więc liczę że będzie ok i nie będę musiała kolejnego lekarza szukać. W dodatku zajmuje się endokrynologią, co jest mi baaardzo na rękę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18