Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Friend wrote:Ja dzisiaj nie mam żadnych objawów. Nawet bólu piersi. Ale staram się nie nakręcać. W ciązy potrafi być różnie..
opóźniona, Friend lubią tę wiadomość
[/url] -
kaarolaa wrote:Ja unikam surowego miesa i jajek oraz serow plesniowych a tak jem wszystko.
kaarolaa, rosax3 lubią tę wiadomość
[/url] -
Witam sie i ja :)dzisiaj mamy dzień wspaniałych wieści to i ja się pochwale a co :)byłam na wizycie w środę i jest zarodek z pięknie pikającym serduszkiem tak sie popłakałam na kozetce że połozna mi tylko chusteczki donosiła :)coś niesamowitego :)dziekuje wam :*
kaarolaa, Dominique88, Emma1985, Martynka30, s1985, alicjaaaa, Friend, Dagmara, malika89, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySyHa85 wrote:Ja tak samo. Takze wędzonego nie jem. Aczkolwiek jak to od Taty to sprawdzone źródło i troszkę raczej nie zaszkodzi a zachcianki są takie fajne hehe
Mialam zachcianke na schabowe z ziemniakami ale w sumie pocieszylam sie fasolka szparagowa z bulka tarta.
Jak z Marcelim bylam w ciazy to na poczatku jadlam ciagle fasolke. Tak ja kupowalam ze w koncu wykupilam wszystkie zapasy z biedronkiLulu83 lubi tę wiadomość
-
smerfetka84 wrote:Witam sie i ja :)dzisiaj mamy dzień wspaniałych wieści to i ja się pochwale a co :)byłam na wizycie w środę i jest zarodek z pięknie pikającym serduszkiem tak sie popłakałam na kozetce że połozna mi tylko chusteczki donosiła :)coś niesamowitego :)dziekuje wam :*
Nie mogę się doczekać tego uczucia
Niech już będzie 4 stycznia!
-
smerfetka84 wrote:Witam sie i ja :)dzisiaj mamy dzień wspaniałych wieści to i ja się pochwale a co :)byłam na wizycie w środę i jest zarodek z pięknie pikającym serduszkiem tak sie popłakałam na kozetce że połozna mi tylko chusteczki donosiła :)coś niesamowitego :)dziekuje wam :*
Gratuluje, cudowna wiadomosc! Zycie jest cudem! )) ciesze sie razem z Toba!
s1985 lubi tę wiadomość
Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Friend wrote:Rosax przepraszam, że tak wprost... ale czy w ciąży nie powinno się unikać wędzonego?
Nie wiem. Jem na co mam ochote prucz tego co surowe. No i staram sie nie jesc ryb chociaz ostatnio musialam bo za mna 3 dni chodzily. Ale nie jadlam jakos sporo.. Nie jestem zdania, ze trzeba sie dostosowac na 100% do diet ciazowych co mozna a co nie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Nie wiem. Jem na co mam ochote prucz tego co surowe. No i staram sie nie jesc ryb chociaz ostatnio musialam bo za mna 3 dni chodzily. Ale nie jadlam jakos sporo.. Nie jestem zdania, ze trzeba sie dostosowac na 100% do diet ciazowych co mozna a co nie.
-
kaarolaa wrote:Ja to mam wedzone z wlasnej chlewni wiec sie nie boje.
Mialam zachcianke na schabowe z ziemniakami ale w sumie pocieszylam sie fasolka szparagowa z bulka tarta.
Jak z Marcelim bylam w ciazy to na poczatku jadlam ciagle fasolke. Tak ja kupowalam ze w koncu wykupilam wszystkie zapasy z biedronki
Z wlasnej to swinka nie byla ale od gospodarza. Mamy do niego 100% zaufania. Sami widzimy jak dba o zwierzetakaarolaa lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mój lekarz na wizycie powiedział, że mogę jeść wszystko na co mam ochotę. Pytałam się o śledzie, wędzone mięsa, sery pleśniowe... Miałam wrażenie, że gdzieś tam w środku się ze mnie podśmiechiwał
s1985, Dominique88 lubią tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
nick nieaktualnymonika ja sledzie jem i sie nie boje, pije mleko od krowy, cale zycie pilam i bede pila surowe mleko od krowy i sie nie boje, chociaz podobno mozna sie listeria zarazic...unikam tylko miesa i jajek surowych nie, a serow plesniowych nie lubie wiec z tym mam spokoj
s1985 lubi tę wiadomość
-
opóźniona wrote:O kurczaki ! W internetach piszą, że oscypków też nie można
W internetach nie dlugo napisza ze kobiety ciezarne nie moga oddychac Hahas1985 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dobry wieczór Sierpnióweczki!
Byłam dziś na USG. Podglądałam Naszego Robaczka Ma już 8,4 mm, serduszko ładnie bije 130 uderzeń na minutę, termin potwierdzony na 7.08.
Poznałam też przyczynę moich ciągłych plamień, ale mam się niczym nie przejmować. Wykryto małego krwiaka, który na szczęście jest dobrze umiejscowiony.
Jestem dobrej myśli.s1985, malika89, Aguś86, alicjaaaa, kaarolaa, ninciaa172, bobo_frut lubią tę wiadomość