Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabanek, rzeczywiście mi w szpitalu, jak rodziłam córcię, dali taką torbę z gadżetami z Nivea i innych firm. Pamiętam, że był tam mały niebieski polarkowy kocyk z Nivea, którym bardzo długo przykrywałam małą. Jakieś kosmetyki były i chyba wkładki laktacyjne i jakaś butelka, czy smoczek i oczywiście mnóstwo ulotek
Rodziłam w państwowym szpitalu w Warszawie. Ciekawe, czy teraz też mają coś dla mam przygotowane
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ja sie polozylam i zaspalam troszke nie planowalam tak dlugo leniuchowac co do glulozy pamietam ze 3 razy mnie kuli nie boje sie ale w ciazy slabo mi sie robi nie wiem czemu jakos tak martwi mnie troszke bo u malej w grupie od wrzesnia wszyscy sie znaja a ona nowa nawet dzis jej okularkow nie zakladalam zeby sie lepiej czula ale ona jest bardzo towarzyska wiec pewnie sobie poradzi a co do mnie to boje sie troszke bo mam 2 km w jedna strone i na razie na pieszo bo musze kupic samochod ale dozbierac pieniazki bo byle czego na szybko nie chce brac wiec musze poczekac☺a maz do pracy ma 20km wiec mu bardziej potrzebny samochod niz mi
-
nick nieaktualnyNo i po usg. Ogolnie z maluchem wszystko dobrze. Wazy 580g wiec juz sporasny. Chyba go ta glukoza przymulila bo jakos slabo kopie. Szew trzyma. Rozwarcie wewnetrzne jakby sie zamykalo a szyjka ogolnie ma 23mn wiec krótka. Jeszcze wyniki przed 14 i wizyta w poradni. Zdjecia nie mam bo nie zrobila...
sabanek, pigułka, Nelk, _cherryLady, JRY1984, hella, malika89, Aśka_gdańsk, Betty Boop, SyHa85, Penelope30, Dominique88, paola89, oLena31, Lulu83, Kajka86, Domi793, Ninka0111, alicjaaaa, Rudi88, Ibi, Kw14tuszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:No i po usg. Ogolnie z maluchem wszystko dobrze. Wazy 580g wiec juz sporasny. Chyba go ta glukoza przymulila bo jakos slabo kopie. Szew trzyma. Rozwarcie wewnetrzne jakby sie zamykalo a szyjka ogolnie ma 23mn wiec krótka. Jeszcze wyniki przed 14 i wizyta w poradni. Zdjecia nie mam bo nie zrobila...
Już nie taka krótka, blisko chyba tej granicy
Wszystko się ładnie zapowiada
-
nick nieaktualny
-
Rudi88 wrote:Dzień dobry
U mnie piekna pogoda ( mam nadzieję,że tak będzie przez cały dzień )
Dziś idę do moje przyjaciółki i jej 3 miesięcznej córeczki Gabryśki:D także ryjek mi się cieszy, bo maleńka jest przesłodka
Ja w przyszłym tygodniu się wybieram na glukozę i bardziej od wypicia obawiam się tego czekania, bo ja nie lubię " nic nierobienia ". Wezmę książkę, może tablet, może mój by ze mną godzinkę posiedział...cos muszę pokombinować.
oo Rudi, znowu sobie potowarzyszymy telepatycznieChyba, że mnie przyciśnie i pójdę jeszcze w tym tygodniu
-
Karola szyjka przeciez bardzo przyzwoita
) szew trzyma- najwazniejsze
)) maluszek rosnie- odetchnij
)))
Moja tez po tej glukozie chyba byla w szokubo caly dzien ciuchutko siedziala, dopiero na drugi dzien sie rozruszala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 12:29
kaarolaa lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
kaarolaa wrote:No i po usg. Ogolnie z maluchem wszystko dobrze. Wazy 580g wiec juz sporasny. Chyba go ta glukoza przymulila bo jakos slabo kopie. Szew trzyma. Rozwarcie wewnetrzne jakby sie zamykalo a szyjka ogolnie ma 23mn wiec krótka. Jeszcze wyniki przed 14 i wizyta w poradni. Zdjecia nie mam bo nie zrobila...
Lubie lubie lubie takie informacje! Szrw trzyma, dzidzius ok- super! Na pewno bedzie tak dalej!!!kaarolaa lubi tę wiadomość
[/url]
-
Karola - super, dobre informacje i duży już synuś, wiekszy od mojej w 23+4, a tydzień młodszy
Marcianka - właśnie nie wszystkie... moja najwyżej 50-60gr tylko w tydzień
A ja za to 2 kg w tydzień...
Chyba, że błąd pomiaru, musze na usg iść prywatnie bo się stresuje juz tym, że mało rośnie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny