Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SyHa85 wrote:A robisz ze świeżego? Podziel sie prosze jakims przepisem bo na moje mdłości nie mam sposobu...
Nie nie robie ze swiezego kupuje gotowe herbaty z imbirem. Moje ulibione kupuje w lidlu imbir + cytryna i imbir + owoce. Tez pomagaja. A w saszetkach widac zasuszony imbirSyHa85 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Domi793 wrote:Tez mieszkam w Niemzech i potwierdzam, kebaby u turasow sa przepyszne:))
Z jakiej miejscowosci jestes?[/QUOT
Twistringen 27239Domi793, Daria23 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Nie nie robie ze swiezego kupuje gotowe herbaty z imbirem. Moje ulibione kupuje w lidlu imbir + cytryna i imbir + owoce. Tez pomagaja. A w saszetkach widac zasuszony imbir
PS. Zawsze kupujcie żółty - nie biały - bo ten podobno jest ChrL. -
Aleksa13 wrote:Też marzę o trójce może tym razem trafi mi się dwójka za jednym razem hehe a jak nie to trzecie chyba po 40-tce dla odmłodzenia
Zawsze mówiłam że aby mój instynkt macierzyński był w pełni wykorzystany to musiałbym mieć dzieci co roku max co dwa
hej
ja też mam córcie 13 lat
teraz doczekałąm się 3 ciąży (druga utracona niestety)
mogę zapytać czemy aż tak długo nie zdecydowałaś się na 2 dziecko?
u mnie najpierw mi rodzina odradzałą, potem chciałam do pracy iść, potem robiłąm awanse w pracy i tak zleciało, od 5 lat chciałam, ale jakoś nie wychodziło nam.
potem poronienie i mega starania z mierzeniem temperatury i obserwacją i suplementami, monitoring badania męża i nic...
teraz zaczełąm sobie od września tłumaczyć, że to koniec,nie bede już miełą dzieci, mam córkę i wystarczy mi a tu 3 mieś i niespodzianka
oby się ciąża utrzymała tylko.Aleksa13, Dominique88, Domi793 lubią tę wiadomość
-
Ja też już bym chciała pęcherzyk
-
nick nieaktualny
-
Aleksa13 wrote:Ja polecam do herbaty wkroić świeży imbir i nie ukrywam świetnie się również sprawdza do kawy z miodem Polecam
PS. Zawsze kupujcie żółty - nie biały - bo ten podobno jest ChrL.Aleksa13 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mnie też już brzuch odpuszcza. Boli coraz mniej i rzadziej:)
-
Truskaweczka83 wrote:hej
ja też mam córcie 13 lat
teraz doczekałąm się 3 ciąży (druga utracona niestety)
mogę zapytać czemy aż tak długo nie zdecydowałaś się na 2 dziecko?
u mnie najpierw mi rodzina odradzałą, potem chciałam do pracy iść, potem robiłąm awanse w pracy i tak zleciało, od 5 lat chciałam, ale jakoś nie wychodziło nam.
potem poronienie i mega starania z mierzeniem temperatury i obserwacją i suplementami, monitoring badania męża i nic...
teraz zaczełąm sobie od września tłumaczyć, że to koniec,nie bede już miełą dzieci, mam córkę i wystarczy mi a tu 3 mieś i niespodzianka
oby się ciąża utrzymała tylko.Aleksa13 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Truskaweczka83
Miło, że nie jestem sama,ale przykro mi że druga ciąża się nie utrzymała u Ciebie U mnie to było troszkę inaczej. Bardzo szybko chciałam zostać mamą i się udało było to moje marzenie! Po 3 latach chciałam kolejnego bobasa ale byłam do tego sama więc poszłam na studia - jedne, potem drugie, potem rozwój zawodowy itd. Od roku mocno już myśleliśmy bo zegar biologiczny tyka ale nic nie wychodziło. W końcu zmieniłam pracę myśląc, jak będzie to będzie już na to nie licząc szybko - no i bęc niespodzianka!s1985 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:U mnie to wina natury, ja już bym miała dzidzie 4 miesięczną
-
nick nieaktualny
-
Nie straszcie nawet że brak bólu brzucha to zły objaw
-
kaarolaa wrote:i wlasnie troche sie boje, bo 2 stracone i tez brak bolu brzucha...a ta ktora sie utrzymala to mnie bolało ze az sie w pol zgielam...
kaarolaa lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18