Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aśka_gdańsk wrote:Ania bebe i czemu miałaś dwa kubeczki do wypicia?
Hm.. Nie wiemMiałam dwa plastikowe kubeczki z ciepłą wodą i w tym babeczki w laboratorium rozpuściły mi cytrynowa glukozę widziałam tylko napis na opakowaniu 75g. Kubeczki były niepełne, moze tak rozlała na dwa, zeby troche łatwiej było wypić
-
Ostatnio się nie odzywałam ale czytam was i jestem na bieżąco. Kwiecień jest dla mnie trudnym miesiącem bo miałam termin w poprzedniej straconej ciąży właśnie na kwiecień. Niestety moje myśli ostatnio ciągle krążyły wokół tego, że dzidziuś był by już z nami
Zastanawiałam się jaka byłaby płeć, jak by wyglądało i tak w kółko, aż doprowadzało mnie to do płaczu.Z rzeczy bardziej przyjemnych dzisiaj nasza 100dniówka
12.05 jestem umówiona na usg 3d nie mogę się doczekać żeby zobaczyć mojego syneczka.
kaarolaa, Dominique88 lubią tę wiadomość
-
Friend wrote:No właśnie...
A jak już przy rozmiarówce 50/56 jesteśmyTo ile bodziaków kupujececie w tych rozmiarach? Ja mam najmniejsze 56 i zastanawiam się czy jeśli będzie 5 body z krótkim, 5 body z długim, 2 pajace i dużo skarpetek to czy starczy? Bo to będzie sierpień - więc zakładałabym same body plus skarpety, no i czapeczki też mam. Ale na co dzień to bodziak i skarpeta chyba starczy. Zawsze można przykryć tetrą, albo kocykiem... 2 pajace w pogotowiu też są. Co powinnam w tym rozmiarze mieć?
Friend lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja chodzę na chlorowany basen,bo akurat tam mam fitness dla foczek-brzuchatek. Chlor jak to chlor-nie jest to miłe,ale zaraz po prysznic i w domu wieczorem jeszcze raz. Czuje,że mięśnie przy krzyżu są później bardziej rozlu6nione,ale niech nikt się nie łudzi,że od tego przestsnie boleć
Zazdrosczę takich solanek,chętnie bym poszła
Ania, Twój rozsądny król gwałcący nogę rozbawił mnie wczoraj na wieczór
Jak już przy glukozie jesteście,to pytałam wczoraj czy to możliwe,że nie trzeba być na czczo,bo tak mnie poinformowali,a wydaje mi się to dziwne...???
Już się nie mogę tej szkoły rodzenia doczekać,bo nurtuje mnie coraz więcej technicznych kwestii
Miłego dniaAnia_1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
makota wrote:Cześć dziewczyny, ja chodzę na chlorowany basen,bo akurat tam mam fitness dla foczek-brzuchatek. Chlor jak to chlor-nie jest to miłe,ale zaraz po prysznic i w domu wieczorem jeszcze raz. Czuje,że mięśnie przy krzyżu są później bardziej rozlu6nione,ale niech nikt się nie łudzi,że od tego przestsnie boleć
Zazdrosczę takich solanek,chętnie bym poszła
Ania, Twój rozsądny król gwałcący nogę rozbawił mnie wczoraj na wieczór
Jak już przy glukozie jesteście,to pytałam wczoraj czy to możliwe,że nie trzeba być na czczo,bo tak mnie poinformowali,a wydaje mi się to dziwne...???
Już się nie mogę tej szkoły rodzenia doczekać,bo nurtuje mnie coraz więcej technicznych kwestii
Miłego dnia
To chyba niemozliwe… Mi nawet przed ostatnim pobraniem babki w labku przypominaly zeby tylko nic nie jesc i nie pic, nawet cytryne odradzaly, bo ponoc ma kalorie ewentualnie jedno lizniecie
-
Friend wrote:No właśnie...
A jak już przy rozmiarówce 50/56 jesteśmyTo ile bodziaków kupujececie w tych rozmiarach? Ja mam najmniejsze 56 i zastanawiam się czy jeśli będzie 5 body z krótkim, 5 body z długim, 2 pajace i dużo skarpetek to czy starczy? Bo to będzie sierpień - więc zakładałabym same body plus skarpety, no i czapeczki też mam. Ale na co dzień to bodziak i skarpeta chyba starczy. Zawsze można przykryć tetrą, albo kocykiem... 2 pajace w pogotowiu też są. Co powinnam w tym rozmiarze mieć?
Ja 50 nawet nie kupuję tylko 56, 62 i68.
Z 56 to mam body z długim rękawem 2 z krótkim 3, po jednym śpiochy, polspiochy, pajac, kaftanik , sweterek a chce dokupić 2 śpiochy, 2 polspiochy, 2 kaftaniki, kombinezon i może kurteczke. A no i skarpetki czapeczki i jeden śliniak mam.
Tak teraz mysle może faktycznie pomierzyc te ubranka bo potem sie okarze cos za male i klops.
Friend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_cherryLady wrote:Karola a pamietasz jak dwa tyg temu mowilas ze by jeszcze 2tyg to bedziesz spokojniejsza? Zobacz jak szybko zlecialo
wiec i te dwa tyg mina szybciutko
_cherryLady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania bebe 88 wrote:To chyba niemozliwe… Mi nawet przed ostatnim pobraniem babki w labku przypominaly zeby tylko nic nie jesc i nie pic, nawet cytryne odradzaly, bo ponoc ma kalorie ewentualnie jedno lizniecie
Jedno liźnięcie, trochę soli i drink z glukozy ha ha ha .
Ale mnie wyobraźnia poniosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 13:12
-
Jejku przed chwila dostalam telefon z laboratorium ze mam jak najszybciej zglosic sie po wyniki badan ktore robilam dzis rano, poniewaz mam podwyzszony jeden parametr- dimery i ze to odpowiada za zakrzepice i zeby nie czekac tylko isc z tym odrazu do lekarza
Jejku jak sie wystraszylam, czy wiecie moze o co chodzi z tymi dimerami?
W pierwszej ciazy nie dzialo mi sie nic, bylam okazem zdrowia, a w tej jak nie lozysko w drugim stopniu dojrzale juz na polowkowych to teraz to
-
Ania bebe 88 wrote:Jejku przed chwila dostalam telefon z laboratorium ze mam jak najszybciej zglosic sie po wyniki badan ktore robilam dzis rano, poniewaz mam podwyzszony jeden parametr- dimery i ze to odpowiada za zakrzepice i zeby nie czekac tylko isc z tym odrazu do lekarza
W pierwszej ciazy nie dzialo mi sie nic, bylam okazem zdrowia, a w tej jak nie lozysko w drugim stopniu dojrzale juz na polowkowych to teraz to
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ania bebe 88 wrote:Jejku przed chwila dostalam telefon z laboratorium ze mam jak najszybciej zglosic sie po wyniki badan ktore robilam dzis rano, poniewaz mam podwyzszony jeden parametr- dimery i ze to odpowiada za zakrzepice i zeby nie czekac tylko isc z tym odrazu do lekarza
Dziewczyny przylaczam sie do prosby... mi ginekolog nie mowil nic o badaniach na zakrzepice w ciazy...robilyscie je? -
JRY1984 wrote:A gdzie kupowałaś i ile daliście jeśli można wiedzieć?
Razem nas wyszło 798 zł.JRY1984 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.