Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudi88 wrote:Na 10 ??? Ja to o 5 myślałam hehehe
A poszłaś na zlot starych samochodów? My chcielismy, ale tak mi rwa wlazła i brzuch twardniał ( chyba z emocji ), że nie dałam rady.
Na piatke to nawet nie zdarzylabys sie rozpedzic
Nie szlismy juz nigdzie po biegu bo siostra ktora startowala musiala u nas ogarnac sie i wrocic do domu do golubia.
Mi od dwoch tygodni to tak zmienil sie brzuch ze nawet spacery musze ograniczac bo od razu mam wrazenie ze jak bania jest. Nie wiem czy to tylko takie odczucie czy po prostu taku wielki juz sie robi i bedzie jeszcze wiekszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 08:21
-
Ostatnio takie słoiczki były też w KiK.
Ja dzisiaj cały dzień odreagowuje wczorajsze sprzątanie... Plecy bolą, jakiś mięsień pod pośladkiem ciągnie, palce u rąk spuchnięte. Ech, trzeba zwolnić tempo.
U nas majówka deszczowa, raczej na żadnego grilla czy spotkanie plenerowe nie liczę. Jeszcze jutro posiedzimy u rodziców i w poniedziałek pewnie wracamy do Lublina.
Mama nakupiła ciuszków dla wnusi, ciotki podobno też już coś zbierająBetty Boop lubi tę wiadomość
-
Ja jestem dzis u rodziców. Siostrzeńca ululałam bo uciekł zaplakany od siostry. Przytulił się do brzucha a mala go w główkę kopnęła. Zazdrośnica mala. Ale chyba nie poczuł tego po dalej leżał.
Tak sobie wtedy pomyślałam jak to będzie w następnej ciąży. Fajnie mieć dwa skarby a najlepiej trzyaniab91, Ninka0111, Friend lubią tę wiadomość
-
Ja juz po imrezce okolicznosciowej. 6 godzin siedzenia w restauracji, dalam rade ale nogi spuchniete.. dzis jeszcze grill u siostry i jutro wracamy do de. Teraz az do porodu nie planuje dalszych podrozy, a do Polski zawitamy juz z malym Alexem:)Julia, 10 latek
Alex, ur. 9.08.2016r., 3600 g., 54 cm -
Wczoraj jak mąż wrócił z pracy pokazałam mu filmik na YouTube z położną jak kapie noworodka, coś pięknego, a położna cudowna obym na taką trafiła
mężowi tak się spodobał filmik z tą położną że jeszcze kilka innych obejrzał, jak urządzić pokój dla dziecka, pielęgnacja noworodka, przewijanie i karmienia piersią noworodka
powiedział ze juz był chciał by malutka była z nami
Was też tak cycki bolą? Od kilku dni zaczęły mnie boleć cycki, niewiem czy to normalne, wcześniej mnie tak nie bolały, bardziej swędzaly. -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
witamy w pierwszym dniu jednego z najpiekniejszych miesiecy w roku, witamy w pierwszym dniu naszego III trymestru, witamy w dniu- mam nadzieje- dla kazdej z was leniwym
U nas slonko, jedziemy wiec do tesciow na grila, na wies.
Odpoczywajcie
Blondyna mnie tez tak czasem pobolewaja... gruczoly sie rozrastaja
BuziaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 08:06
kaarolaa, pigułka, paola89, Penelope30, malika89 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my po kiepsko przespanej nocy, wczoraj głowa mi pękała i od wieczora boli mnie krocze ale tak ze prawie nic nie moge zrobic wiec dzis na pewno dzien pełen leżenia.
Blondyna u mnie póki co z piersiami teraz spokój ale co jakis czas tez nie moge ich dotknąć.
2 poronienia( 2009 8tyg.[*], 2015 8tyg.[*] )
-
Ja tez sie z Wami witam. Ja dzien jak co dzien zaczelam przed 6 od spaceru z psami. Wzielam im piłke aby miały radoche
Troche mglisto ale słonko próbuje sie przebijac.
Jutro wraca mój M i juz czekam z utesknieniem na niego. Poza tym ma cała walizke wypchana ciuszkami od teściowej wiec tego tez sie nie moge doczekać. Zdziwi sie jak mnie zobaczy bo przez tydzien tak mi brzuch wyskoczył ze szok. Wystroje sie w obcisła sukienke aby dobrze widziałhehe
Dzis juz troche posprzatałam, potem wpadnie moja mamuska w odwiedziny i na ploty wiec zamierzam spedzic ten dzien miło czego i Wam życze.
Rudi - mojej kolezanki mąz biega maratony i jak im sie dziecko urodziło to ona dorwala gdzies taki super t-shirt z napisem "Biegnij tato biegnij"- słodkieamanina, Ninka0111 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Hej
Ja dziś spałam do 9
Jakoś wysoko miałam poduszkę i szyją nie mogę ruszać.
Teraz walczę z przyciaganiem kanapy w salonie, bo mam takiego lenia, że nie chce mi się śniadania zrobić.
Blondyna mnie bolą sutki, może nie to że bolą, ale są masakrycznie wrażliwe.
Betty mój to krótkie dystanse biega, ale pomyślę o takiej koszulce -
Dzień dobry wszystkim
Ja dziś się obudziłam przed 9, późno jak na mnie
Mała od rana dokazuje i wczoraj cały dzień szalała. Ja się zastanawiam kiedy ona śpi. Ciągle te nózie wierzgają
Co do bolących piersi tez ostatnio czułam ból nawet bardziej niż wcześniej bo jak mi rosły to prawie nic czasami tylko swędzenie.
W ogóle to zauważyłam na nich rozstępy no trudno byle by wykarmiły moją dzidzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry no!
Kurcze, obiecalam ze nadrobie w weekend majowy te wszystkie strony od 1 kwietnia ale jak widze ile tego to zaczynam miec watpliwoscimoze jakos co piata chociaz..
My na majowke wyjechalismy z Wawy, bo maz do pracy i zabralam sie z nim. Takze siedze w Sulkowicach za Krakowem w jakims hotelu po srodku niczego i mamy apartament dwupokojowy w stylu ludwika xiv (serio, brakuje pudla i lokaja) i wali grzybem
No ale wczoraj lazilam caly dzien po Myslenicach (kupilam Grubemu w lumpku za 7,5pln piec sztuk odziezy) a dzis sie wyspalam, zrobilam maseczki, jem sniadanie i ide na rowerek do "sali cwiczen". W sali cwiczen oprocz rowerka nic nie ma (no tylko wali grzybem;)).
W ogole Gruby wczoraj sie tak ulozyl ze naciskal mi caly czas na pecherz i mozna powiedziec ze obsikalam cale Myslenice.. Sikalam w toi toi, toalecie publicznej, toalecie w parku na monety, w kawiarni x3, w lumpeksie oraz w sklepie spozywczym na zapleczu :p a to wszystko w ciagu 8km spaceru. Probowalam go jakos poprzesuwac ale sie nie dal skubaniecRudi88, Truskaweczka83, Ania_1986, opóźniona, Betty Boop, malika89, Friend lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki jak tam majowka? Ja dzisiaj leze do gory moim wielkim brzuchem. Maz oczywiscie w pracy. Corcia od wczoraj jakas spokojna, chyba tez sobie majowke urzadzila. Wozek ktory wybralam powinnam dostac jeszcze w tym miesiacu! Jupi
ale sie ciesze.
Alicja- nasza księżniczkaur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
Witam w maju w 27 tyg, 26+0
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66a3e8689777.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ddfd7c11f71.jpg
Z tej okazji kupiłam ze sklepu Vubu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71c9d660b200.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/871df7cae95c.jpg
zawsze chciałam ten płaszczyk różowy a na promocji był własnie
Pobudka u mnie o 05.00 na siku i koniec!!!
Żebra bolą, już nie zasnełam, tylko się pomęczyłam do 08.00 i głód nakazał mi wstac i zjeść pół lodówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 10:53
Betty Boop, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
blondyna5555 wrote:
Was też tak cycki bolą? Od kilku dni zaczęły mnie boleć cycki, niewiem czy to normalne, wcześniej mnie tak nie bolały, bardziej swędzaly.
Mnie prawy boli - lewy nie ?!?
No ale do wytrzymania
A i jeszcze kupiłam ten krem brązujący bielenda CC co amanina go polecała, w rossmanie internetowym nie ma, w stacjonarnym też nie, wiec w końcu przez allegro zamówiłam, bo czekam na ciepełko, a blada skóra nie wygląda fajnie. Kupiłam też balsam brązujący do ciała, samoopalacz, rajstopy w sprayu - bede szalećWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 10:57
amanina lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:Jak ja bym chciala pospac do 9 ale z tym moim synem niedobrym sie nie da. Dzisiaj znow sie kreciol od 6 a wstal pol godziny później. Oj nie jest mi dane wypiczac przed porodem.
Ja zawsze wstawałam jak mój siostrzeniec się budził. Ale dzis sie obudził właśnie po 9 byłam strasznie zdziwiona ze on tak dlugi śpi.