Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta.83 wrote:no dziewczyny, tutaj Was znalazłam !! zaraz poczytam,bo nie wiem co się po tej stronie pisze
buziaki<3
Malika - dogoniłam CięElza :) lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:Ja już kupiłam balsam na rozstępy dla ciężarnych i tylko nim się smaruję. Tylko do twarzy to co zwykle
O a jaki bo ja oglądałam dziś ale wszystkie od 4 mc....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie..
Lekarz nic duzo dzis nie mowil..
Nadal nic nie widac..
Pobral krew na kolejne hcg i na 5 styczen mam termin.. W razie co w okresie swiat az do terminu mam jechac do szpitala w ktorym mnie wczesniej leczyli z tamta ciaza nieudana.. Czemu on milczal mnie zastanawia? Nic nie mowil.. Ahh mam zle przeczucia...
Tu zdjecue z dzis. Ostatnie z 4+5 mialo 3,1 mm a dzis 3,7...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d3a2d31b768.jpgDomi793 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Lzy mi sie same w oczy cisna..
Czy to nie powinno byc juz wieksze?! Ahh..
Ja dziewczyny jestem po pierwszej wizycie u lekarza !
I też nic ciekawego nie usłyszałam - pęcherzyk 12 mm i jedyna dobra informacja to ta że jest w macicy i nie jest to ciąża poza maciczna! Generalnie jest za młoda ciąża żeby coś więcej mówić. Kolejna wizyta 04.01. Lekarz powiedział że gdybym zaczęła krwawić to mam jechać do szpitala - taki tam optymizm hehehe ale mój lekarz jest taki z natury - konkretny i nie owija w bawełnę. Muszę ponowić wyniki z moczu bo mam leukocyty -
Aleksa13 wrote:Kochana nie martw się wszystko będzie dobrze na pewno!!!
Ja dziewczyny jestem po pierwszej wizycie u lekarza !
I też nic ciekawego nie usłyszałam - pęcherzyk 12 mm i jedyna dobra informacja to ta że jest w macicy i nie jest to ciąża poza maciczna! Generalnie jest za młoda ciąża żeby coś więcej mówić. Kolejna wizyta 04.01. Lekarz powiedział że gdybym zaczęła krwawić to mam jechać do szpitala - taki tam optymizm hehehe ale mój lekarz jest taki z natury - konkretny i nie owija w bawełnę. Muszę ponowić wyniki z moczu bo mam leukocytyAleksa13 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyMikołajkowa66 wrote:Kaarola, a z wczesniakiem wszystko dobrze?
Ja pomimo tego że mam 21 lat staralam się 13 miesięcy. a o pierwszą córkę wcale się nie starałam, samo wyszło.
to najnowsze zdjecie z wczoraj, juz sam stoi ale jeszcze nie chodzi, tyle co przy meblach czy za reke...
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:tak dobrze, urodzony w 24 tc ale nie widac po nim wczesniactwa i 2 dni temu powienin konczyc roczek a on juz ma 15,5 miesiaca, 3,5 miesiaca urodzony przed terminem...ja ogolnie o dziecko zaczelam starac sie majac 21 lat...
to najnowsze zdjecie z wczoraj, juz sam stoi ale jeszcze nie chodzi, tyle co przy meblach czy za reke...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18