Sierpniowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Coconue wrote:Raczej nic sie nie zmieni. To nie bylo moje pierwsze usg. Na pierwszym pecherxyk mial 3,4 mmm to bylo 4 grudnia. Wiec przyrost powinien byc duzy i na tym etapie powinno byc wiecej widac.
Do dupy ze sa swieta. Do dupy ze taki okres w roku.
Wole juz sobienadziei nie robic. Jedynie licze na samoistne poronienie....
Lekarz zaczal juz mowic o alternatywach. Obce nasienie..... takich rzeczy ten lekarz nie mowi bo wywrozyl z fusow.
jestem w podobnym dniu ciąży do Ciebie i na wizycie 09.12 mój zarodek miał 3,4mm tylko, to bardzo mało, inne dziewczyny miały w tedy po 6, a nawet 7mm, to był 6,2 tc, ponoć serduszko było, ale dr mi nie pokazał, ani nie uchwycił tego na usg niestety, myślę, że może nie kłamał bo to prywatna wizyta wiec po co by to miał zrobc?
jeśli w zarodku 3,4 mm było widoczne serduszko to teraz tym bardziej już powinno być już widoczne, wiem sama po sobie jak to jest, ja w 13/14 tyg usłyszałąm, że serce nie bije i też wierzyłąm w błąd lekarza i/ lub sprzętu, marzyłam o złej diagnozie...
niestety na drugi dzień inni lekarze ją potwierdzili i miałam zabieg.
nie piszę tego, żeby Cie dołować, ale wiem, że robienie sobie nadzieji a potem wielkie rozczarowanie i trudniej się pozbierać.
Życzę jednak z całego serca aby to zły sprzęt/lekarz/cokolwiek/a zdrowa dzidzia się okazała.
-
Truskaweczka83 wrote:jestem w podobnym dniu ciąży do Ciebie i na wizycie 09.12 mój zarodek miał 3,4mm tylko, to bardzo mało, inne dziewczyny miały w tedy po 6, a nawet 7mm, to był 6,2 tc, ponoć serduszko było, ale dr mi nie pokazał, ani nie uchwycił tego na usg niestety, myślę, że może nie kłamał bo to prywatna wizyta wiec po co by to miał zrobc?
jeśli w zarodku 3,4 mm było widoczne serduszko to teraz tym bardziej już powinno być już widoczne, wiem sama po sobie jak to jest, ja w 13/14 tyg usłyszałąm, że serce nie bije i też wierzyłąm w błąd lekarza i/ lub sprzętu, marzyłam o złej diagnozie...
niestety na drugi dzień inni lekarze ją potwierdzili i miałam zabieg.
nie piszę tego, żeby Cie dołować, ale wiem, że robienie sobie nadzieji a potem wielkie rozczarowanie i trudniej się pozbierać.
Życzę jednak z całego serca aby to zły sprzęt/lekarz/cokolwiek/a zdrowa dzidzia się okazała.
U mnie nie bylo nigdy widac serduszka.
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualny
-
Coconue bardzo mi przykro. Pamietam jak mi w 14tyg lekarz powiedzial ze serduszko nie bije. Przez chwile myslalam ze to moje stanelo. Wiem ze cierpisz ale nie trac nadzieji.Alicja- nasza księżniczka ur. 5.08.2016
Leszek- mały zbój ur. 13.12.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wieczór:) Wreszcie w domku. Zmęczona jestem. A jutro od rana na badania
-
nick nieaktualny